63

cok fena sikerim

преди 12 години

Точно в този информационен сайт в раздел "Свят" има такава новина от "демократизиран" Ирак:Серия координирани нападения в Ирак23.02.2012 12:39Убити са най-малко 50 души, ранените са над 200Къде е ООН?

62

Анонимен

преди 12 години

Верноста на тази новина се гарантира от подписите на четиримата американски военни, заснети да пикаят върху труповете на убитите от тях цивилни.

61

Анонимен

преди 12 години

Този който желае да се продаде за "зелени" си мисли, че всички сме дупедавци, и нарича другите рубладжии. А бе момченце, мога да те купя с всичките ти парцали в " зелени".Не искам рубли, искам да имаме левове, но сега съм с две ръце за Русия, защото само с нея ще оцелеем като държава.

60

Черен Петър

преди 12 години

Да, а генералите от сирийската армия закусват с детски бъбречета на скара, сервирани от майките им под звуците на хор от предсмъртните викове на бащите, набивани на кол... айде, юруш на пресната и достоверна информация!Тая комисия да отиде малко до Либия и да види победителите какви ги вършат, че всяка банда си е заградила по един квартал, където си имат частен затвор и там кого и какво го правят, само те си знаят...!

59

Анонимен

преди 12 години

Биий Асад по ***!!!!!!!

58

Анонимен

преди 12 години

наистина е с повишена трудност - за кухоглавци

57

evo72

преди 12 години

Вътрешното министерство заяви снощи, че властите са заловили Уалид Халид Али, лидер на свързаната с Ал Кайда групировка "Ансар ал суна", при опит да влезе в Ирак през границата със Сирия, посочва БТА.- към западните подръжници тук се отваря един прекрасен въпрос с повишена трудност .....

56

Анонимен

преди 12 години

Разбирам ви рубладжии че ви плащат да говорите че е прекрасно да се пролива кръвта на деца и майки в Сирия.

55

Анонимен

преди 12 години

Хората от управляващата върхушка в Сирия са обявени за издирване в света за престъпления срещу човечеството.

54

Анонимен

преди 12 години

53, имам вероятно много повече представа от теб, виждал съм с очите си какво беше и какво стана, както и как стана, и защо стана, живял съм там и преди и след америнакците, ти си чети каквото ти харесва, но си имай едно наум, пропагандата е много мощно оръжие и обикновено съществените неща ги спестява

53

анонимен

преди 12 години

До 52 а ти си вреден най-вече за себе си

52

Анонимен

преди 12 години

До 45 само това ти е в главата имаш ли представа колко много са направили за иракчаните американците през тези 10 години и колко те първа ще направят , вярно има атентати , но това сие борба за власт в едно негражданско общество , между другото за тази година анализаторите дават ръст на икономиката на Ирак по голям от този на Китай , вярно те тръгват от много ниско ниво и това е базирано единствено на петролната индустрия , да не ми кажеш че ги сравнявам , но е така , нещата тръгват бавно.

51

до 51

преди 12 години

определено, американците са много вредни за цятото останало човечество

50

Анонимен

преди 12 години

ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО

49

Анонимен

преди 12 години

Путин много се изложи като застана зад масовите убийства в Сирия, а сега рубладжиите се чудят как да го оправдават.

48

Пари пари пари

преди 12 години

Руснаците са нагляри -продават оръжие на Башар за да избива народа си , а после им се привиждат тежко въоръжени деца и жени........

47

Анонимен

преди 12 години

Диктаторът е на Уолстрийт...

46

Анонимен

преди 12 години

До 40 проблема си е единствено на арабите , те са единни само в едно всички срещу Ираел но помежду си са си орел рак и щука никога между тях не е имало единство , те са по опасни помежду си от колкото срещу другите , единствено безчовечните диктатури обединяваха народитъе им.

45

Анонимен

преди 12 години

Виждам бъдещето, как тълпите нахлуват в двореца на дикататора и се отнасят към него според делата.

44

Анонимен

преди 12 години

35, в ужасната диктатура, както ти я наричаш, нямаше умиращи от глад, нямаше клошари, нямаше престъпност, хората се чудеха какво да правят с ориза и храната, която всеки получаваше от държаватасега е един разграден двор, влязоха американците там, срутиха квото мижаха, отвориха границите и събраха там главорези от кол и въже, после се изнизаха, кво им пука на тях, точат си нефта