20

Анонимен

преди 12 години

Към редакторите !Да бяхте оставили тази статия в "ТЯЛОТО"

19

Анонимен

преди 12 години

Некой май се мъчи доста неуспешно да копира оная гадост - космополитан. а кой знае може и да е превод от там ...................

18

хахахаха

преди 12 години

коментарите къртят.........хахахахаха

17

Никотияна

преди 12 години

Това е абсурдно - каква е тази статия?Според авторката, мъжете са като малките деца и явно с тях трябва да се подхожда по особено деликатен начин, за да не засегнем чувствата им...."ще се натъжи, че усилията му са недооценени", " да го насърчите и друг път да ви помага"..хаха Имам син на 2 години долу горе това важи за него.

16

Съветите на Чаво

преди 12 години

Жените трябва да бъдат държани изкъсо.

15

Анонимен

преди 12 години

Днес направо ме убихте!Първо чета простотиите на Станишев,след което преминавам на "ценните съвети " на тази статия понадолу още няколко такива бисера.А бе вие нямате ли истински новини?Ако нямайте просто затворете кепенците и точка!

14

8 до 16

преди 12 години

Не... с тоалетна хартия е верния отговор :)))

13

мозъчна промивка

преди 12 години

Кви са тия глупости бе ?А в tialoto.bg няма да влезна дори с опрян калашник в главата. Номер 2 ме уби. От къде ще знам какъв е баща му в семейните взаимоотношения, пък и не само . Мога само да предполагам , аз да не съм живяла с баща му ,че да знам дали той е същия като него ?А номер 5 направо не е за коментиране . Ми като не може да направи нещо като хората , сама ще го направя , да не е малко дете че да върша трудната част а той лесната и после да му дам бонбон за поощрение .

12

до 8

преди 12 години

Ляво ръка ......За дясна ръка вижте в тялото... :)

11

жена

преди 12 години

Абе я да го........

10

ot tqloto

преди 12 години

8. "О, пак ли ще излизаме с тоя?"Няма нищо лошо в това съпругът ви да си има приятели и не всички да ви допадат. Проблемът е, че с това изречение вие обиждате избора му на приятели и едва ли не искате да му наложите своя. По-умно е, ако му предложите да излезе с този приятел по мъжки". Няма правило в брака, което да казва, че всичко трябва да правите заедно.

9

*

преди 12 години

Тия статии ги пишат разни самотници с помощта на Гугъл Транслейт в повечето случаи. Понякога тъпотията им сама си извира де. Но при всички положения, ако някой ги слуша, няма да прокопса..

8

ot tqloto

преди 12 години

7. "Наистина ли мислиш, че изглеждаш добре в тези панталони?!"Ако искате да му намекнете, че е напълнял това не е най-елегантния начин. Така обиждате външния му вид без да изглеждате загрижени за неговото здраве. По-добре му кажете, с кои панталони го харесвате и му предложете да започнете да спортувате заедно.

7

ot tqloto

преди 12 години

6. "Ти винаги..." или "Ти никога..."Тези две фрази най-добре не ги използвайте изобщо! Те звучат негативно и критично и предизвикват защитна реакция у другия. По-добре конкретизирайте проблема, а не го генерализирайте.

6

:)

преди 12 години

Сега искам и статия "С коя ръка да си бършем ***, за да не си наклепаме баджаците."

5

до 5

преди 12 години

Драга идеята е да си набавят кликове за Тялото и повечко импресии ...Иначе статията за нищо друго не става :)

4

Анонимен

преди 12 години

Поредната *** статия с още по-тъпо заглавие. И какво? От сутрин довечер да му повтарям, че е супер, че е най-умният, най-красивият и изобщо най-най-най... а той да си грухти доволно на дивана с бира в ръка и да не си прави труда да мръдне, защото е под достойнството на един супер мъж да прави каквото и да било. Това ли е идеята?

3

optimist

преди 12 години

Нека всеки сам да прецени какво да казва или да не казва на съпруга/съпругата си... Този тип статии са уникално безмислени ;)

2

Анонимен

преди 12 години

Нали бяха уж 9 изречения...защо са само 5....... :)))))

1

Анонимен

преди 12 години

Защо се морите да пишете ?!?!?!!??!Направо в заглавието на статията слагайте линка към тялото...Жалки сте ..