85

Тиквистан

преди 12 години

Боко Борисов е носил чайче в пласмасова чашка на Живков

84

Анонимен

преди 12 години

Поправете ме, ако греша, но не беше ли замесено името на този министър преди време с далавера за едно замразено от преди 25 години аржентинско месо?

83

ИСТИНАТА

преди 12 години

Гастрольорите от цк на БКП-БСП пак ни пробутват ефтин спектакъл,само като си спмним за лачените чепици на другарката масларова,топлиния счетоводител р.овч,хидроинжинера дуган-*** и актрьорския състав е доста блед с тия постановки днес...

82

дядо

преди 12 години

анонимния 102 - не обиждай шопите що ше го мериш твою човек с тях бреони на зад да бегат он ги неможе стигна

81

до 102

преди 12 години

Тоест не си само 102 ,почти всички коментари са твои.:) ...Та искам да ти кажа ,щом толкова подлагаш на ГЕРБ и целуваш на ББ задния двор, айде сега зареждай гориво за 3 лева и ток плащай от лятото двойно.:)

80

БЪЛГАРИН 1

преди 12 години

Чудя се на някои хора как може точно по този въпрос за раздадени бонуси по време на криза на чиновници да делят коментиращите на червени и бембяни.Да направим една анкета с един простичък въпрос.Одобрявате ли вземането на бонуси ?Да +Не --

79

Иван

преди 12 години

Много рев от ляво и дясно.Я да си покажат бонусите във всички министерства до 2009 година.Освен това всяка коледа парламента си раздаваше бонуси.Много бързо забравиха и залаха.Халал да са им парите сега на тези хора.Преди вземаха повече - нали имаше и повече пари - така казват.А и срещу коледа на 2008 г така и не разбрахме за какво се разпределиха 2 млрд лева излишъци.Никой не каза.Седенката свърши - закриваме я и толкоз.

78

ние

преди 12 години

няма такава наглост от управляващите то няма министерство без бонуси а същевремено за нарада няма пари - бсп крали да ама тези 5 пъти повече се някой му е крив на бат бойко нямат срама - бензин, дизел отиват 3 лв.и от там нататък всичко останало цели транспортни фирми фалират , резерва почти изхарчен ..................

77

Обективен

преди 12 години

А добър ден!!!Нали бяхме отличниците на Европата бе ...тикви?!!!!Гърция ни биe 6 пъти по минимална заплата коментари/26България е с най-ниското минилано месечно възнаграждение в Европейския съюз - 138 евро====Баси нещастното племе сме.Грабят ни, лъжат ни, натикаха ни зорлем в този евросъюз...съсипаха една стабилна но уж "тоталитарна" според съвременните грабители на България държава...за да ни превърнат в най-бедното и унизено племе на Европа.МАМИЧКАТА ВИ ДА ЕБ@ 'демократи' мръсни!

76

Само БСП

преди 12 години

При тях имаше работа,пари,евтино гориво.А сега глад ,мизерия,Брюксел ни критикува.Въобще кошмарно управление от страна на Герб.На изборите да се махат!!

75

морски

преди 12 години

3 години - стига вече ГЕРБ!!!

74

До 93

преди 12 години

Кажи им го ,на крадливата *** червена !!!!!!!

73

Анонимен

преди 12 години

СТРАНДЖАТА когато не пише коментари ходи да лъска обувките на Батко си Бойко. Кажи само редувате ли се на сапуна или се ти си на тесгяха ?

72

възмутен

преди 12 години

До 94 - Забравяш и милиард и шестотин милиона от цапцаросания здравен резерв. Като сложим и парите от пенсионните фондове около 10 милиарда ще станат!

71

СДС

преди 12 години

Надежда Нейнски е ----в положение /бременна/!От кой ли?

70

НРБ

преди 12 години

Тези 7 милиарда от фискалния резерв за кои ли бонуси са отишли!!!

69

Анонимен

преди 12 години

ДА СИ СКЪСАТ КУРНЕЛКИ ПУДЕЛИ И ПИКАЕЩИ ДЪТО НАСРЕД ПАРЛАМЕНТА ,ГЕРБ ПАК НЯМА ДА СИ ОТИДЕ!НИЕ ПРОСТО НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ВЪЛЦИТЕ НАДЯНАЛИ *** КОЖИ И БЛЕЕЩИ ОТ ТРИБЕНАТА! ВЕЧЕ 22 ГОДИНИ СОЦИАЛНО НИ ОНОЖДОТ И МНОГО ГИ БОЛИ ЗА НАС!КЕФ ТИ ЛЕКАРСТВА ТРОЙНО ПО-СКЪПИ КЕФ ТИ ЯЗОВИРИ ПРОБИТИ И СЪДЕБНА СИСТЕМА С КРАСЬОВИ НАЗНАЧЕНИЯ!ВЕЛЧЕВ ПЪК НЯМА ОТНОШЕНИЕ КЪМ МАФИЯ ИЗТОЧВАЩА НЗОК!НЯМА ДА ВИДИТЕ ВЛАСТ ,АКО ЩЕ ДА ОПИКАЕТЕ ВСИЧКИ ФОНТАНИ В ДЪРЖАВАТА!

68

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

79Бойко Борисов няма да подава оставка!!! Ще празнуваме!!!..

67

анонимен

преди 12 години

БСП яко атакува!Стани куме да ми седне жената!Умират за власт, но са толкова нагли, като че ли те не са крали и то в значителни размери!

66

Анонимен

преди 12 години

Всички комунисти в затвора или ***