118

До 125

преди 12 години

Да.То си е за настръхване.Живеем в малък крайдунавски град близо до Свищов и глупаците гласуват години за един и същи кмет,а той хабер няма за хората.След изборите им раздаде по десет чувала с въглища и това е всичко.Далаверажия от всякъде,дава работа на този който му киха пачки и така до безкрайност.И това се случва в гр.Белене!

117

Анонимен

преди 12 години

БСП били червени ***.Ами ГЕРБ пък е създаден от отрепките на БКП и БСП и тук там за воня и от СДС!Милиционер-физкултурник,Премиер мутра член на БКП,Президента- платен комсомолски секретар,баба Цецка-партиен секретар! Все отбор вълци в *** кожи!

116

Анонимен

преди 12 години

Общо взето взе да ми става безразлично кой управлява. Важното е да се чувстваме достойно и добре.Но не е така и става по-зле.

115

ЕДИН ИЗБИРАТЕЛ

преди 12 години

ГЕРБ ОБЕЩАХА ДА НЕ С Е КОАЛИРАТ С БСП И ДПС И ГО НАПРАВИХА ,ЗАТОВА И НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ИМАТ ГЛАСОВЕТЕ НА МОЕТО СЕМЕЙСТВО

114

Анонимен

преди 12 години

Не вярвам на политики, платформи и прочее, защото са част от пропагандата."По делата им ще ги познаете..."(Библия). Достатъчно ги опознахме. Политиките са - осъществяване на конституционните права на народа, което властта има претенциите, че ще изпълни, управлявайки със законните средства.Това не се случва вече достатъчни години и не прилича на случайност.Пленумът на БСП мисли как да събира повече данъци, но не и за икономика, работни места, напредък.

113

Анонимен

преди 12 години

Ей смнотани гербери, защо си мислите, че тука тия, които не са с вас гласуват за БСП ???Аз за социалисти БСП и комунисти( Г'рб) никога няма да гласувам !!!Така че вече ставате смешни с повсеместното натякване: всички който не се кланят на ББ да са комунисти !!!

112

ггг до 124

преди 12 години

И при ВМРО е имало само една присъда.

111

Д-ра до 123

преди 12 години

О неразумной герболетке поради что говориш пълни глупости? Ако ги нямаше предизборните нарушения и пазаруването на гласове от ГЕРБ, никога нямаше да спечелят ни местните нито президентските избори. Действителен случай: Броят се бюлетини обаче става късно и Отговорничката която е от ДПС казвай слагайте останалите бюлетини на ГЕРБ нали те и без това водят! Какво ще кажеш за това? Случаят е истина!

110

Анонимен

преди 12 години

Червените *** са пуснали пипалата си навсякъде и скоро няма отърване от тях.Десетки години да ги чисти Б.Борисов трудно ще ги помете.Крадливи,нагли,нахални и без морал са тия бесепета,и е вярно да пишете за А.Найденов - празни мисли на празен човек!Действай г-н Борисов,смачкай долните и гадни ***!Пак ще гласуваме за теб!Народа те ОБИЧА!

109

Анонимен

преди 12 години

Като знам какви са кадрите на бсп направо настръхвам!Да не дава Господ тия да вземат някога властта!

108

Левски

преди 12 години

Ако беше жив Апостолът ни - тия крадци на обществени пари щяха да са осъдени на смърт! Сега няма виновни - ни който дал,ни който взел пачки пари! В 21 век сме - не в турско присъствие! Престъпление облечено във власт!

107

до №122

преди 12 години

В нашият град БСП купиха между 1000 и 1500 *** гласа ....През 2009 на изборите гласувах против БСП и ДПС, през 2011 направих същото и на следващите ще направя същото!

106

Д-ро до 114

преди 12 години

И кво стана Доган пак е на власт, защото другари герболетки именно Доган поднесе изборите на Бойко на тепсия, първият път с думите си че той управлява а вторите избори се видя, че повечето турци гласуваха за Бойко, а сега ми кажете кой е човека на Доган?

105

Анонимен

преди 12 години

трябва да назначат батко и братко от богатата банка с кадри на бсп

104

ГЕРБЕР

преди 12 години

Кат знам ваш'те ,ме е страх от наш'те - зер едно котило са

103

БСП

преди 12 години

Парите свършиха 2009г., а и ЕС ни спря ,....дъъъълго чаканите милиарди!А,...управлявай?

102

ся

преди 12 години

Че в Герб е пълно с *** е пределно ясно, ама по-гнусно нещо от червената *** се е раждало само в китайската комунистическа партия.

101

Анонимен

преди 12 години

Аз гласувах просто Доган да не е на власт.

100

Д-ро до 108

преди 12 години

Като изключим, че крещиш като *** си прав, смърди червеното а ГЕРБ са толкова почервенели, че просто не се трае миризмата им!

99

Б. Борисов

преди 12 години

Че комунистите крадяха е ясно на всеки здраво меслещ но поне не се дънеха така, указвасе че в България които доиде на влас трябва да е по крадлив от другия.