14

Аспарух

преди 12 години

"Тя припомни, че е дарила своите средства "от контролна дейност, това не са бонуси...""Вече се извиних и дарих моите средства от бонуса" Последно бонуси ли са или не?

13

Анонимен

преди 12 години

Така ли ,ако вас ви няма и няма кой !!!!ГОРКИТЕ ,КАКВО САМОЧ,УСТВИЕ!!!!!

12

Анонимен

преди 12 години

Първо я смачкаха като мравка на асфалта, после взеха да обясняват, че била страхотна и си свършила добре работата, а бонусите (по 8000 лв. на месец!) били законни!!! Значи или са я изгонили за нещо друго, мътно, задкулисно и пошло или просто Нешева пострада, защото тиквеният вожд й се е ядосал, че е е забравила повелята му никой да не печели (официално) повече от него, т. е. обикновена човешка завист!

11

Йончо Попов

преди 12 години

От лакомия и тъпотия какво ли не прави човек. 12 хиляди за шеф на НЗОК са като 12 стотинки за обикновен човек. Само една лека промяна да бутне в търг за инсулин например и да подпре някой участник и утре е с къща на езерото Леман. Тази 12 милиона може да направи за нула време, докато разпределя бюджета на касата - около 1 милиард на година, ама пуста лакомия ...

10

анонимен

преди 12 години

ми то и бонусите няма кои да разпределя.тази трябва да я осъдат,не само да я махнат и толкоз.

9

Анонимен

преди 12 години

Как да има конфликти, като лапачка е имало и за двете, пък и от ГЕРБ казаха, че за Нешева ще има и още да ***, те го гарантират. Другата ще се върне във Софарма и ще си *** от източеното от бедния матриал

8

Йордан Шангов

преди 12 години

Стига сте плюли г-жа Нешева.Мисля, че поведението и е достойно и няма нужда да избиваме комплексите си върху нея.Така трябва да бъде, където човек работи здраво - получава и бонуси.Всеки работи за пари и парите мотивират хората да работят, а не друго!!!Разберете го!

7

ЦЕЦО

преди 12 години

тия пари да са случайно на народа а

6

Анонимен

преди 12 години

Това свинче с джуфка все повече се оплита в лъжите си. Наглостта и няма край! Вместо да дарява някъде си парите да ги беше върнала в Здравната каса! Може и пак като дарение . Ясно че не е имало конфликт с Гергана Павлова , нали са като дупе и ***... Запритенявала се че няма кой да разпределя паричките... И чака да я сложат пак на ръководен пост...

5

Анонимен

преди 12 години

а какво става с бонусите на другите служители в ЗК и те ли са дарени. Самата политика на ГЕРБ е милиционерска ,като инспектиращите държавни служители в това число и полицаите са инструктирани да глобяват наред .

4

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ е последно действие в трагедията на България = Алчност, Посредственост, Лицемерие, Суета...

3

Анонимен

преди 12 години

Разбира се, че не сте имали конфликти, заедно сте прибирали мазните комисионни от договорите за лекарствата.

2

В.И.

преди 12 години

Може редът за получаване на бонуси да е законен,но дали е морално да се облагодетелстваш от такива големи суми в момент на криза и от здравето на хората?

1

Анонимен

преди 12 години

Държавата не се управлява от тези които са избрани, а от монополите или по-скоро от хората, които стоят зад тях. Разбира се това не е безплатно. Огромни парични потоци заминават в джобовете на управляващите както по лични, така и по партийни сметки. Правителството на ГЕРБ не прави изключение. И зад всичко това стои един октопод.