223

до 255

преди 12 години

При Тато пак се присвояваше, но само от един ограничен кръг от хора. Те затова му направиха и преврат, уж че правят демокрация. Сега пак ни управляват номенклатурните фамилии от онова време, но вече с правомощията на Тодор Живков!

222

123

преди 12 години

Шефката на Агенцията по вписванията взела 72 000 лв бонуси. Това е Герб хем некадърни и *** хем крадливи както никой

221

Тошо Бабаит

преди 12 години

Така е , айдуците трябва да се подкрепят. Кой да заплаче за душицата ако не е този, що винаги реве че хората много вземали.

220

анонимен

преди 12 години

То имало и други който са си раздавали бонуси ишефката на агенцията по вписванията ,но те хората вече са европейци получават суми достойни за европейци.А ние обикновенните Българи пак не сме разбрали всички благини за достойните ,а за лошия качествен материал заплатки колкото да не умрем.

219

те така си е!

преди 12 години

Лошото е че,при Тато се крадеше продукция и тем подобни,а сегашните крадът направо готови пари в неймоверни количества.

218

до 250

преди 12 години

Ти нали не вярваш, че Нешева едва вчера е разбрала за далаверата с лекарствата.Защо мълча три години?Някой обърка общата им далавера...така ми се струва.И сега всеки гледа да се оневини като наклепа другия.Всичките са вътре. Бъди сигурен.

217

до Петко

преди 12 години

Можеш ли да се бориш с/у 20г.,....ДАЛАВЕРИ И ТЪРГАШ ....?Научиха се на ---куфарчета и нагоре с пари ,а сега как ще ги научиш на ----НОРМАЛНИ ЗАПЛАЩАНЕ...?Това е във всички сфери ,и всички институции ,държавното се продава ,като частно /фирмено,частна фирма /,откъдето са и огромните печалби чрез ЛОБИРАНЕ !И кои стоят зад това .....,аз и ти ли ?

216

Милчо

преди 12 години

Много е нахално да се изтъкват бонусите на Нешева пред милионите левове, влезли във джоба на Огнян Донев от Софарма!

215

1122

преди 12 години

Ръководство на БСКoСашо ДончевoБожидар ДаневoГеорги ШиваровoДимитър БранковoКамен КолевoПетър ДеневoАнтон ПетровoВалентин ЗахариевoВасил ВелевoВеличко АлександровoИван БойковoЛъчезар ЦоцорковoРадосвет РадевТОВА СА ХОРАТА ОТ БСК, КОИТО ЗАЕДНО С БЛС И НЕЗНАЙНО КАКВА "АСОЦИЯЦИЯ ЗА ЗАКРИЛА НА ПАЦИЕНТА"НАГЛО, АМА МНОГО НАГЛО СЕ ХРАНЯТ ОТ ПАРИТЕ НИ

214

Обективен

преди 12 години

НИКОЙ НЯМА ПРАВО В МОМЕНТ НА КРИЗА, КОГАТО РОДИТЕ НИ *** ОТ ГЛАД, КОГАТО ДЕЦАТА НИ ТЪНАТ В НИЩЕТА И СОЦИАЛНА МИЗЕРИЯ,ДА СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВУВА ЗА СМЕТКА НА НАРОДА.Никой!Най-малкото подобни нагло гледащи и държащи се държавни чиновници, чиито заплати плаща същия този отруден и беден народ.

213

Петко

преди 12 години

Мен по ми е интересно що чак след като я пипнаха в издънка се сети, че видите ли цената на лекарствата била висока.Нима за три години, чак сега се сети да ни информира, или трябваше да и дръпнат кокала, за да се сети, че може да се изживее като боркиня.Ама каквото и да ми говори, не може да ме убеди, че за три години АКО ИМАШЕ ЖЕЛАНИЕ не е могла да се справи с монопола.Просто досега далаверата е била обща и всеки си е траял.Всичките са един дол дренки...а вие продължавайте да им вЕрвате!

212

Дядо Розо

преди 12 години

Изобщо не ми пука,че Нешева остава,не ми пука, че тя е взела 13500 лв.Не съм притеснен от това,че и шефката на Агенцията по вписванията е взела 72 000 лева за 2011 г. И кой ли още не. Аз зная,че след 1 юли т.г. ще получавам всеки месец по 8.80 лв. към пенсията си и това ме изпълва с радост.Държавата няма пари и не бива да искам още. Мисля, че няма да ми е лошо със 147.36 лв. на месец. Едно е да искат 2,2 млн.пенсионери, друго е само стотина човека от управляващите да вземат по 13 - 72 х.лв.

211

Анонимен

преди 12 години

Хора, смятате ли, че този пожарникар разбира какво става в страната. неговите *** са го ударили през просото?! Крадат и лъжат като за световно.

210

ДО 241

преди 12 години

СТИГА ПОВТАРЯ ЕДНО И СЪЩО БЕ *** ТИ СИ КАТО КОМОНДИРА СИ БОЙКО *** ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СА ВИ КОМУНИСТИ НА ВАС.

209

до 240

преди 12 години

Да бе, до сега не се знаеше за цената на лекарствата.И като се опълчва, защо постфактум.Ако наистина беше както ти казваш, не е ли по-редно, а и по рейтингово за ГРОБ(герб демек), като знаем умението им да заблуждават обществото с кухи медийни изяви, да свика пресконференция и да обяви, ЧЕ ТЯ Г-ЖА НАГЛЕЦ Е ОТКРИЛА КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ЦЕНАТА НА ЛЕКАРСТВАТА И ЩЕ ГО НАКАЖЕ.А вместо това си гушка тихомълком хилядарките, и ми се изживява като боркиня срещу монопола.Нагла е. Да си ходи.

208

Червени псетанаповод

преди 12 години

До 224.Ти си поредният ***,който Кутевата *** е назначил за да "формира" обществено мнение.Но *** не знае,че в Интернет *** червени бабички НЯМА.Ти смисъла на думата "кражба" знеш ли го ***?Какво открадна Нешева?Нещастници, така 22 години заинтересованите ви зомбират с незначителни глупости,които ви карат да си губите разсъдъка от ярост към хора засегнали техните интереси,защитавайки вашите.

207

ПРОСТОТИЯ в Бг

преди 12 години

Жената се опълчва с/у повишението на лекарствата ....и хоп,намират и ----нещо,неудобна ставааа!Народа иска да чуе ,...кой нещо взел !Ама защо ,как и за какво...?

206

123

преди 12 години

Герб срещу БЪЛГАРИЯ

205

до 236

преди 12 години

Не са чисти но това означава ли че трябва да открадне десетки милиони лева да ги раздаде на свои хора за да си мълчат и тя да си взима по колкото си иска? Но какво се обяснявам на *** гербер

204

Анонимен

преди 12 години

до 215 КОГАТО СИ ГЛАСУВАШ УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТАТА И ВЗЕМЕШ 12000 от БЮДЖЕТА Е НЕМОРАЛНОно КОГАТО ВЗЕМАШ ОТ БЮДЖЕТА САМО ЗАПЛАТАТА Е МОРАЛНОДОБРЕ ,НО КАТО СЪБЕРЕШ ОТ ГЛОБА НА АПТЕКИ И БОЛНИЦИ 8 милиона имаш право да разпределиш 25% на служителите и остатъка 6 милиона внесеш към бюджета на касата ЗНАЧИ ТИ НЕ СИ ОЩЕТИЛ БОЛНИТЕ А СИ ИМ ДАЛ 6 МИЛИОНА В ПОВЕЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА УСИЛИЯТА НА ТВОЙТЕ СЛУЖИТЕЛИТАКА Е И В НАП и те вземат бонуси от глоби в НОЙ същоС НИЩО НЕ ОЩЕТЯВАТ БЮДЖЕТА