113

Анонимен

преди 12 години

Който не е работил за грък не знае за каква *** става дума. Те се мислят за богове. Щом работиш за него, те смята за нищожество и за негова собственост, накрая като си поискаш парите се опитва да ти обясни че ти трабва да си му благодарен че полагаш труд за него и че пари не ти се полагат. Чудно ми е какво ще правят в едни момент, когато вече няма и помощи от никъде, дори и да не си връщат заемите. Ами те няма да имат пари да продължат с този станарт и тогава и да стачкуват няма откъде пара.

112

KOKO

преди 12 години

Гърция е единствената държава в света кояо е във фалит от самото и създаване.Винаги е била подпомагана от богатите наивни държави...СТОП,византийците трябва да се научат да управляват сами държавата си а не да реват на немците

111

Анонимен

преди 12 години

По-важно е да се спре геноцидът извършван срещу българите в България.

110

Анонимен

преди 12 години

Гърция на колене! Стига са харчили чужди пари. Сметката дойде.

109

Анонимен

преди 12 години

и без това запада гори с тия милиарди. Ще ги види през крив макарон. накрая ще им ги опростят щото няма да има накъде. До 3ти транш на помощи ще се стигне дори

108

Анонимен

преди 12 години

Ми да намалат пенсии заплати и тн. и след като земат заема да ги дигнат + 15 и 16 заплата

107

Анонимен

преди 12 години

Може да няма пари и за пенсии, както са я закъсали. Кой ще изкарва парите за тези пенсии? Безработните стават 25%, няма кой да изкарва пари за пенсии. А кой ще храни милионите безработни? Икономиката им се свива от пет години. Пари няма.Е, ще хранят по-бедните пенсионери, колкото да е умрат ог глад. Голяма мизерия чака Гърция следващите 30 години.

106

Анонимен

преди 12 години

Гърция реже още пенсии--На Гърция я й отрязаха главата - и правилно!

105

Васо

преди 12 години

Като чета това окончателно се убеждавам, че съм живял, живея и ще живея в най-комарната държава на ЕС. И освен това се затвърдява в мен и недоверието към тия хуморески дето ми ги разправят сега управляващите. Защото дори и при това положение в, което е Гърция, с тия темпове на нашите "успехи", ще невъзможно да се мерим с тях по жизнен стандарт дори и след 20г. Едно точно изчисление може да покаже и по-трагични резултати. Явно пак вървим към светлий комунизъм. И нищо чудно, комунисти ни водят.

104

По-добре

преди 12 години

Да убиваш собствените си роднини в услуга на чужди банки, няма по-голямо предателство! Най-долната *** на света са политици и банкери, метил в дробовете на хората. Лъжата се нарича "гърците изяли", а всъщност грешката им е, че са се оставили в лоши ръце, мръсни ръце и алчни умове. Сега са те, утре ще сме ние! Как тогава ще обясняваме, че от 22г огладняваме и обосяваме? Дано маите са познали! Тази "цивилизация" няма шанс.

103

добро образование?

преди 12 години

Добро образование, добри обноски, говорими езици (западни и ориенталски) човек може да получи при какичките на околовръстното шосе в София! Е, китапи там не дават, моля Ви се!Каките там ще Ви научат на това, което и в СУ "Кл. Охридски" не могат да Ви научат,даже и да искате!Там специализирах веневрически болести, сексология, риторика, стилистика в облеклото.Там се научих да съм учтив, внимателен, коректен. Там ежедневието ти поднася все нови и нови задачи за решаване.Там живота е една борба

102

ku4eto

преди 12 години

до 121 единствения университет е СУ там образовзнието е винаги на ниво и още като студенти работят и взимат хубави пари.........ПО СПЕЦИАЛНОСТА..ЗА ФМИ се отнася

101

Задочно образование

преди 12 години

.. простете, ама кои български Университет дава наистина добро образание?Кой Университет дава добра теоретическа и практическа подготовка на своите студенти ..? Няма такъв, просто няма!А за "задочните специалисти", нека те да се насочват към българския частник, а не към Държавната администрация!Има хора които за 8 години ... са се здобили с тапии от 4-5 Университета! Ами щом са толкова добри, нека наистина да идат в частния сектор, нека там да бъдат оценени, да им дадат адекватно заплщане ..

100

Анонимен

преди 12 години

brawo.....80 ewro im stigat

99

Анонимен

преди 12 години

Ако не бяха руските комунисти сега БГ щеше да е в границите си от 1941 г. плюс Северна Добруджа. СССР има 3 гласа на конференцията когато се приема статута на страните. Всички включително САЩ и Британия гласуват БГ да се приеме за съвоюваща страна. Украйна и Белорус на пук на Русия гласуват "ЗА". Нещата са на кантар и съдбата ни се решава с гласа на Русия. Русия гласува "Против" и на практика ни превръщат в руска провинция. Под руска диктовка се ликвидира целия български елит. Русия заграбва националния резерв на страната, държавния архив и всичко по ценно което си харесва. А за да угоди на сръбските си приятели ни налага да отродим македонците, помагайки сами в асимилацията извършвана от сърбите. Плана е бил да се ликвидира българския етнос въобще като се раздели на три, Мизи, Траки и Македони. Ако Русия беше гласувала "ЗА" сега БГ щеше да е на нивото на Австрия но с територия около 200 000 км2 и поне 12 000 000 население. Новосъздадената от Руснаците политическа класа няма нищо общо с българите и България и затов не им пука за хората. Гърция се отърва от руския ботуш и това си личи. Политиците им са национално отговорни и даже когато са крали от ЕС са давали подобаващо и на народа си. Нашите крадат от нас и дават навън, и за себе си разбирасе.

98

келеша

преди 12 години

гърците са прасета, познавам гърци, срещал съм гърци, хич да не ви пука за тях..нека да фалират, тъкмо да има и по-зле от нас, ахахаха...

97

до 114

преди 12 години

Преди да дойдат гърците да ти берат краставиците прибери майка си и баба си от там.

96

Анонимен

преди 12 години

Ама много четете, бе! 1300 евро пенсия. Средната пенсия в Гърция БЕШЕ 570 евро. Сега отива към 300 евро, тъй като няма кой да изкарва по-високи пенсии, икономиката се свива драстично, безработицата минава 21%, а правителството обеща да съкрати още десетки хиляди.

95

Dark side of moon

преди 12 години

Така е в България няма работа и БВП затова емигрираме отиваме да мием чинии в САЩ за 15$ долара на час Проблем ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

94

БКП ура!

преди 12 години

Дайте ми 1300 евро пенсия, пък после ако щете с 50 % ми я орежете! Пак ще съм доволен :) --БКП дават такива пенсии. При Т. Живков толкова бяха минималните пенсии.