27

до 33

преди 12 години

"Кампрад не е идеалния пример за това, което се опитваш да кажеш" Да, и ти не си точно булгаристанеца, за който Жоро-бг 30 говори, ама натам биеш.

26

До Жоро-бг

преди 12 години

Може би си прав в повечето изводи, но г-н Кампрад не е идеалния пример за това, което се опитваш да кажеш...Възрастен, стиснат, пътуващ с градски транспорт милиардер, който никога не е оставил бакшиш през живота си - това не е просто зло старче. Такъв е откакто е задвижил империята си и ИКЕА може и да е хубаво нещо, но той самия категорично е ***.

25

Oops

преди 12 години

Много си прав Жоре, но за съжаление *** дето са се изакали по-долу дори и не разбират за какво им говориш!

24

dan

преди 12 години

Вижте сега като дойде момента Господ ще го прибере, независимо колко милиона има тук на земята. Аз лично ако имах толкова опит като мениджър (и същевременно нямам желание да се пенсионирам) щях да се оттегля от директорското място в компанията и щях да почна да преподавам как се гради успешна компания и се управлява персонал. Със сигурност този човек е натрупал достатъчно опит в управлението и както виждаме - и в далаверите.

23

Жоро-бг

преди 12 години

Булгаристанеца не може да повярва, че някой работата му може да го прави щастлив и да му дава смисъл в живота. Булгаристанеца си мисли, че щом някой е изкарал пари, той задължително трябва да ги хвърли по коли, жени, алкохол защото иначе е *** и не можел да се радва на живота. За булгаристанеца радостта от живота е да не работи а само да харчи пари, затова и булгаристанеца е последен и най-беден в Европа и такъв ще си остане, докато не си смени чипа, както казваше Симо Ментата.

22

Шломо Дянкофф

преди 12 години

Ей такива работливи най-обичам - да плащат големи осигуровки и да работят до живот.

21

Алов

преди 12 години

С единиат крак е в гроба дъртия и пак се прави на мъж. Ще плюка картис Алах скоро.

20

2

преди 12 години

А сега като почнете с лафовете отпреди Възраждането:"Кой за кво учил" ще ви кажа че ако някой му беше пуснал и приложил тая философия на дъртия *** на снимката когато като клошар е обикалял и събирал талашитените *** от кофите отдавна да е умрел от студ в някоя дупка.Вместо това добри хора са му купували по милост *** дет ги е сковавал и сега тиквеника забравя всичко и се стиска за всяка стотинка.Ето ви още един стар лаф" "Пази боже сляпо да прогледа"Там където отива няма добри хора..

19

1

преди 12 години

Щом му се работи защо не?Познавам много хора на който нито им се пенсионира а ако ги принудиат да се пенсионират продължават да работят.Доставя им удоволствие,радост кара ги да се чустват живи.А тоя киселяк на снимката е такъв стиснат *** че няма на къде.Донякъде с удовлетворение четох в интернет че някакви *** искали да го взривят щот им писнало да бачкат по като ненормални за шепа стотинки.А дъртия *** да прибира милиардите.

18

Нафърфорий

преди 12 години

И тука сме богати. Богатството не е само в парите. А тоа ша си иде нещастен, помни ми думата, щото колко и пари да има се ще му се видат малко, ако му фкараш нрафица у гъзо ша изкараш 100 м бодлива тел, за кво е тоа ламтеж за тиа пари, се едно ша си ги занесе на оня свет, при толко пари що не си е купил едно колело, ми са е набутвал с метрото, боже, колко мъка има по тоа свет, божеее...

17

Тошко

преди 12 години

***...лиииии дано не види Димо Петров от Варна веднага ще грабне автомат "калашников" защото фирма ЯН-ДИ конкуренция не търпи.Горко му на стареца..............................

16

Анонимен

преди 12 години

Като искаш батка бачкай и до 120.Да си жив и здрав .Ама да не те чуят наш`те,че ще се пенсионираме на 100 години.

15

Завалии

преди 12 години

чичо Митко, всеки има право сам да си избира, какво му харесва и какво търси от живота. Хората на Запад и на Север са си изградили общества с ред, но я ги питай къде им харесва повече. Опита за категоризиране, като чалгари и комунисти са за равнището на футболен запалянко. Като момчето от предходния ти пост 15, духовна нищета и материалистично величие. Дай му пари, някой да му работи и той е на върха. Не е разбрал даже, какво съм му казал - човек работи за собствено щастие и духовно развитие!

14

а

преди 12 години

скоро ще го пуснат на медицинска комисия и на лечение някъде

13

dp

преди 12 години

Тия мизерни мечти личащи от постовете дотук говорят само, че това ище си останат - мечти...Мизерна работа, поне да разбираха, че са мизерни та да си траеха.

12

Анонимен

преди 12 години

Човешкото око само шепа пръст го засища!

11

До чуждопоклонника

преди 12 години

чичо Митко, наистина това е разликата между балканеца, с 5000г. повече еволюция и тези изгубени души. За какво работиш - за изхранване на себе си и семейството, за продължаване на рода, и за да научиш нещо в този живот. Удоволствията са наградата за добрата работа. Той от св. Петър ли ще си ги иска или ще моли Господ за още отсрочка? По-добре е да умреш с усмивка и задоволство, отколкото изблещен и с протегнати за още ръце.

10

спешно търся!

преди 12 години

заминавам на екскурзия в Македония и поради това спешно търся българо-македонски бизнес разгаварник; също така търся висококвалифициран преводач, специалност македонска филология завършил в Скопския Университет "Св. Св. Кирил и Методий".Заплащане според квалификацията!GSM 0888 225 225тел.: 02/9708515Мария Трънкова

9

Бацил

преди 12 години

Ей алчността е много опасна болест!

8

Анонимен

преди 12 години

дали им къса нервичките старчока