340

Анонимен

преди 12 години

- Кои са големите кукловоди?- Това са тези, които днес са най-богатите в България. Свързани са с бившото Политбюро на БКП. Не трябва да има съмнение, че тези, които държат сега икономиката на страната

339

знаещ

преди 12 години

Гоце поръча музика на мъжа ти ....ако искаш да знаеш да продължавам ли да пиша илиГоце Мезинетоф(Трипероф)Архаров е поричителя на У.....ОТО чрез А.п.Ф ясен ли съм

338

от тъп по тъп

преди 12 години

Мъжът и може да е мафиот,но едва ли е бил по голям от Тиквата-който взел да набира доста съмишленици в наредените и манипулирани новинки..Гледай новини *** Българино и се кефи на Боко,нищо не е манипулирано да знайте,всичко е 1:1....Големия ви Боко искал хората да харчели пари,ами накарй твойте авери да си харчат милионите бе,нищо нямате на вашо име,защо ли..Къде е Маджо,Гигов,Маргини и още куп играчи който си пият пиенето на една маса и си смятат милионите,а само бедните плащат данъци

337

Анонимен

преди 12 години

Лечева го нпарави за резил Мутрата! Голямо щоу беше!

336

тиква

преди 12 години

Извинявам се много но Боко не беше ли член на БКП?Защо тогава обижда на комунисти?Все едно обижда себе си.Хора замислете се - всичко казано от Лечева е истина.Какво значение има какъв е мъжа и?А ако мъжа и е мафиот, то Боко какъв е? Ами бивш рекетьор.Много къса памет имате другари ГЕРБ-ери.Или истината не ви изнася?

335

649

преди 12 години

Лечева беше добър спортист, но се ожени за мафиот и стана част от кръга от крадци, далавераджии, съветници на Гоце и всякаква друга ***.

334

Петя

преди 12 години

Тази Лечева с мъж - мафиот да вземе да се скрие и да не се показва пред хората. Всички знаем как са спечелени семейните й милиони. Нагла като комунистка.

333

stan

преди 12 години

Абе комунистка и кажи и това и стига,те са само по празните приказки и много голями злобни завистници са те.

332

до лечева...??

преди 12 години

Лечева, като всичко Вие сте свършили и е останало само червеното килимче, защо чакахте, а не направихте залата, като толкова много сте направили? Толкова сте могли, затова.

331

Анонимен

преди 12 години

392Ами човека обясни как го прави:))) Нали е стар комунист!:)))

330

$

преди 12 години

ако Б. Б . е мафиот , то Лечева каква е...... ???бъб форума

329

Гост

преди 12 години

А спестените милиони са от махането (непострояването) на подземен паркинг и от липсата на съоръжения за лека атлетика. В момента ние сме горди собственици на една страшна "спортна" зала, в която няма условия за Царицата на спорт и с паркинг за 1/4 от капацитета на залата - другите зрители ако обичат да се оправят както могат.

328

Бойко

преди 12 години

И най -добрата реплика от целия "разговор" обаче беше на Бойко: -"Да слушаш комунист да се обяснява е да слушаш Дявола да чете Евангелие" !!! :D :D :D

327

Анонимен

преди 12 години

Хихихихихихи! Много готино се получи! Бойко говореше в несвят по едно време! Толкова е зле милият!:))

326

Баба Яга

преди 12 години

ТАЯ ...МУТРЕСА.....ПЪК ОТ КЪДЕ ИЗЛЕЗНА ПАИ АКЪЛИ ДАВАБРЕЙ БРЕЙ Я БЕГАИ ПО-СКОРО ПРИ ГОЦЕ ДАТЕ ОПРАВЯ ДОЛНА К....ВО...!!!

325

Анонимен

преди 12 години

Андреев: ДС създаде кредитните милионери

324

Анонимен

преди 12 години

Лелееее! Умрях от кефа когато Борисов щеше да получи инфаркт:))) Пък защо ли го освиркаха именно в зала "Армеец" 10 000 души!

323

Анонимен

преди 12 години

Бойко първо строй после узаконява,първо подписват договори като АСТА,Шистов газ и др.и ако минат минат .За това да не се бие в гардите ,че той поема политическата отговорност защото до сега все подписваха срещу волята на по голяма част от обществото.Предлагам да се сложи един часовник пред парламента да отброява дните на това правителство ,че нямам търпение да се маха ТИКВАТА

322

Анонимен

преди 12 години

Лечева му разказа играта на този тиквун!:) Такъв резил на Борисов не бях виждал:))) И умрях от смях когато започна да хули на комунисти:)))))

321

Анонимен

преди 12 години

ТА КОЙ СТРЕЛЯ ПО МЪЖА ТИ? ИЛИ ПО -ТОЧНО ИЗПРАТИ СТРЕЛЕЦА?МРЪСНИ ДОЛНИ ТВАРИ-ОКРАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ И СТАНАХТЕ МИЛИОНЕРИ благодарение на верността към ДС И БКП С ГАДНЯРА ГОЦЕ НАЧЕЛО И *** ВИ !КАК САМО ЛАНСИРАТ МУЖДУ ДРУГОТО ТУ ГОЦЕ ТУ КУНЕВА!ДАЖЕ ОНЗИ ТЕПКАВИЯ СОЦИОЛОГ -каканиже и то вземе да излезе КУНЕВА и РАЗУМА НА ГОЦЕ В ИНТЕРЕС НА ДЪРЖАВАТА!ГАДИ МИ СЕ !АКО МИСЪЛТА ИМАШЕ СИЛА НА ШМАЙЗЕР?