8

Анонимен

преди 12 години

И все пак да не забравяме, че Иран се сби с Ирак, и доколкото си спомням ядоха пердах.Явно е, че и там нещо се мъти и то не е на добро. А и еврейте са си прави, всички араби искат да унищожат Израел, смятат го за своя земя, въпреки че са там само от 7 век.

7

нев

преди 12 години

каде са продажниците от ООН които трябва да спрат евреите ! Защо никой не упреква Израел !Защо не спират конфликта в самия зародиш ! Трябвали целият да бьде заложник на Израел и САЩ !

6

Анонимен

преди 12 години

VIVA IRAN! VIVA PERSIA! MUERTE CIONIZUM!

5

ВТФ

преди 12 години

"Терористичната дейност на Иран стана известна на всички".Мдааа, не една и две "независими" медии са се заели с тази задача....

4

Стар Дядо

преди 12 години

Иран трябва да бъде възпрян и за целта като първа крачка Израел трябва да се присъедини към договора за неразпространение на ядреното оръжие.

3

evo72

преди 12 години

никой досега не е опреличил така себе си както примиера на Израел - САЩ , НАТО и Израел дестабилизират света и агресията им трябва да бъде възпряна. САЩ,НАТО и Израел са най-големите износителки на тероризъм в света и са заплаха за световното равновесие. Терористичната дейност на тази коалиция от убийци стана известна на всички .....

2

Анонимен

преди 12 години

Израел показва неподозирани висоти на гадостта. До къде стигнаха, само и само да очернят друга държава. И да създадат предекст за война. Вероятно е за евреите, да ги напомпат за война. Отвратителни лъжи.

1

Професора

преди 12 години

Истината е,че Великобритания,САЩ и Израел са най-голямото зло.Сами си убиват сънародници като претекст за да нападнат държавите,които не им играят по свирката.