106

Анонимен

преди 12 години

Че стори добро бре! Кой те спира! Продай си къщата и ги дари парите! С държавни пари всеки дарява! Сега цялата рода депутатска ще се окажат социално слаби и ще си даряват пари от държавната субсидия в името на доброто!

105

Томчо

преди 12 години

Ще дават, за да прикрият, че язовира е стопанисван от техен човек

104

Анонимен

преди 12 години

Е*ах и държавата... да те е страх някому добро да сториш

103

До 95

преди 12 години

Много странна логика имаш. Да помогнеш с немалка сума на хора останали без дом, смяташ че не е добро ! А ДОБРО ЛИ Е иван костов и другите да подскачат и да се чудят как да излезнат от положението БЕЗ ДА ДАДАТ НА БЕДНИТЕ ХОРА И ЛЕВЧЕ ОТ ТЕХНИЯ ДЖОБ ?

102

мхммм

преди 12 години

Всяка политическа партия, щом иска да грее на небосклона, да си намери начин за съществуване. Кви са тия глупости с държавната субсидия? Откъде накъде аз като данъкоплатец, ще плащам, за да си правят далаверите някакви си политици? Тези пари със сигурност биха могли да бъдат полезни за нещо друго. Не желая да издържам политиците и *** братя.

101

Томас

преди 12 години

110Излиза, че герб дават 1 милион на хората, а предишните са ги ползвали за себе си.

100

Томас

преди 12 години

107Костов не е принципен - а егоист, които разцепи десницата поради гордостта си - един продажник е той.

99

Анонимен

преди 12 години

Никой не спори, че е законно или незаконно, а това просто е неморално и курвенско. Като ГЕРБ толкова искат да даряват пари, спокойно да изтеглят от личните си банкови влогове или да продадат колите и къщите си и да ги дарят за с. Бисер. А народните пари за партийни субсидии се връщат на държавата, иначе излиза, че чрез народните пари ГЕРБ си купуват гласове за следващите избори.

98

до 105

преди 12 години

умнико, злите гербери не си свършиха работата и хората пострадаха от това !!! сега се опитват да си замажат рядкото .

97

Анонимен

преди 12 години

105 до 95

96

Мк

преди 12 години

до ТомасЧовека е принципен както винаги, само че такива като теб не могат да го разберат. Сега парите могат да са за пострадалите от наводненията, а другия път покрай изборите може да са за "бедстващите" роми от Столипиново.

95

az до томас

преди 12 години

Томасе , до момента никой не е "дал" милион. За сега има само намерения и обещания на каквито сме се наслушали. Да не говорим, че от този милион хората от селото няма да видят и половината!

94

до99

преди 12 години

Нали обществото държи да е наясно техните пострадали събратя дали им е оказана адекватна помощ и е съвсем нормално в този смисъл ГЕРБ да оповестят, че са предвидили 1 милион лева помощ? Или за теб е правилно на бедстващите да се помогне в стил "секретна операция" пълно медийно затъмнение, абсолютно никакъв коментар никъде. Ама нали тогава ти пак ще си тук да плюеш, че не е оказана помощ. Не се ли усещаш колко си глупав?Ах тези зли гербери дето дават пари на пострадалите хора!!!!!

93

Анонимен

преди 12 години

103То пък голяма жертва! Първо ги давиш, после от държавните пари ПР правиш, като се изказваш, че "..това е нашият ЛИЧЕН ПРИНОС....":)))))))

92

Томас

преди 12 години

кога костов или станишев са дали един милион на хората? Никога - за това го е яд тоя.

91

до 100

преди 12 години

Приятелю, мисля, че ти обясних вече, че логиката ти е лаишка - нали? "Те ги дават на ГЕРБ, а ГЕРБ ги дават на пострадалите => ГЕРБ са велики и помагат!" Някой по-долу беше казал, че ако нямало субсидии и партиите ще се финансират от мафията. Аз питам тогава - А партиите, които "раздават" субсидиите си, от кого се финансират, за да функционират /щото те субсидята я даряват/?

90

Анонимен

преди 12 години

Хахахахаха! Сметната палата! Пълни некадърници и ***! Не знаят какво говорят и вършат и то по политически причини! Сега се развързаха ръцете на политиците да даряват на...любовници, "социално слаби", "инвалиди", роднини и т.н.. И освен това да напомня на Сметната палата, че законът се тълкува на последна инстанция от съда:))))))

89

Георги

преди 12 години

Каквото и да приказвате , както и да се плювате и обиждате истината е , че партиите са ни много, но некачествени ; депутатите са ни много , но некачествени; парите за субсудия - 17000 на депутат са ужасно много и са "качествени" и реални прибрани от нашите данъци. Да им махнат едната нула, да съкратят депутатите наполовина, да премахнат облаги който получават. ДеПУТАтите ни смятат , че сме ги избрали за да ни се подиграват, а ние ги избирахме за да ни служат.

88

Томас

преди 12 години

костов винаги е бил мижитурка завистлива и злобна

87

до 96

преди 12 години

Доброто е безвъзмезден акт! Когато насреща извличаш някакви дивиденти /в случая "всенародната обич"/, тогава това е нещо друго, но не е "добро"!