53

Ха

преди 12 години

Какъв "достоен" мъж!Все едно крадец да каже:Ще върна откраднатото ако ме хванат.

52

Анонимен

преди 12 години

Аз пък не мога да повярвам, че има нормален човек, който да се съгласи да го дебнат в и-нет и да му записват трафика, само и единствено с цел защита на някакви псевдо права, отделен въпрос е, че това практически е трудно реализируема задача

51

arhar

преди 12 години

Дали Тр. Трайков ще си подаде оставката или не - това не е толкова важно ! По - важното е, че след поредното необмислено решение на управляващите, рейтингът им пада !Не може някой да подписва нещо без да го е чел ! Това само показва липсата на отговорност в случая ! Другият вариант е той да е изпълнявал нареждания на началника си, който обича да играе ролята на ' спасител ' ?

50

Анонимен

преди 12 години

НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯДдори във виртуалното пространство

49

Шистичка

преди 12 години

Пак ли друг ще бърше след комунистите.... Трайчо стой бе. Борисов дръж го бе... трябва ни един министър поне в тоя век дето да си е признал за нещои да е понесъм отговорност.

48

.

преди 12 години

Колкото до филмаджиите и "звездитиии" , ако ми хареса някой ще отида да си взема неговия диск за да го подкрепя и да ме радва и следващия път , първо преслушваш , после купуваш , айде лево !

47

Анонимен

преди 12 години

за шистовия газ Тиквата се уплаши да не го гръмнат и бързо строи Трайков. Публична тайна е че е заплашван от разни водещи петролни компании. Къде е цената на шистовия газ къде на бензина и дизела?! Раздухаха работата под предтекст, че е вредно за природата, а всъщност причините са други

46

Анонимен

преди 12 години

Тъй като няма настъпили обществени вреди, тъй като нашият подпис е под условие, аз смятам, че стъпката, която предприех..."Какво е подпис под условие,съществува ли такъв юридически термин?Аз не съм специалист,знам за анекс към договор,но подпис под условие,какво значи това?Дали не е като българския медицинско-политически термин-"малко бремена"???

45

Анонимен

преди 12 години

За мен тези протести са смешни и жалки - разглезени *** искат да продължават да си теглят филмите безплатно.

44

чичо Тиквичка

преди 12 години

Трайков да си трае - Бойко всичко знае!

43

свидетел

преди 12 години

...ченге е моя тате, ченге ще съм и аз... български народен рефрен.Как им се иска на всичките тея фуклюфси, да яхат яко народа, да гушат яко кинти, яко на никого нищо да не пуснат, яко следене, яко слухтене, яко властване... ЯКА ВИ ДУША БЪЛГАРИ!!

42

:)

преди 12 години

На ГЕРБ Кунева им беше виновна преди 2 дни :) Явно от нея ги е страх най-много. Ама се оказа, че тя била комисар до 2009, а документа ACTA се подготвя доста по-късно и никой освен ГЕРБ не е виновен.

41

Да я подава

преди 12 години

"Министърът бил убеден, че АСТА е добро за страната ни "Този пич и за шистовия газ говореше, че "добро за страната ни". Да подава оставка, какво се мота !

40

Анонимен

преди 12 години

Кои са тези български марки дето се фалшифицират-българското кисело мляко ли???Дето държавата не поддържа търговската му марка.Лютеницата ли дето в турските магазини в Европа се продава под турска търговска марка,щото и българската лютеница не е запазена търговска марка.Кое друго???Няма друго!!!Преди Трайчо изглеждаше един от интелигентните министри,сега е просто човек борещ се за няколко долара повече комисионна от АСТА и Шеврон.

39

босия

преди 12 години

Той знае че Бойко няма да му поиска оставката и за това е предлага.

38

Пич

преди 12 години

Не е виновен Трайков. Просто момчето не е прочело в дълбочина и не е разбрало идеята на споразумението.

37

Анонимен

преди 12 години

Много двулично е да кандидатстваш да учиш в университети в САЩ където АСТА действа и в същото време да протестираш срещу АСТА в България.

36

до 56

преди 12 години

на тебе и това ти е много, и толкова не си заслужил.

35

Анонимен

преди 12 години

Трайков - поредният кандидат за най-мразен от народа

34

.

преди 12 години

Много нагъл плъх ! Тоя ще ми покаже ли един български прозводител освен посредствените ни музикални "звезди" и филмаджиите , който страда от фалшифициране на продукти ? Какво ще стане с всички , които произвеждат газирани напитки ? Ще пием само Кола , Фанта и т.н. ? Кетчуп само Хейнц ??? Долния плъх обслужва американските корпорации и прави мили очички , тиквата да го изгони веднага ! Килъри не напразно обиколи цяла Европа , за нищо хубаво няма да дойдат тия алчни животни.