47

michel

преди 12 години

2004-та беше много хубава година не само за спорта ами изобщо и за България.

46

до 52

преди 12 години

Ямбол е квартал на Стара Загора.

45

анонимен

преди 12 години

Когато се оядат от държавната софра те се самозабравят и започват да стават нагли, явно ояждането вече е голямо и то трябва да да бъде спряно.

44

Анонимен

преди 12 години

Е това с тази злоба към Гроздева не мога да го разбера ! Със спротра тя си изкарва прехраната все пак ! А на вас завистници можете ли да работите само за да ви казва Тиквата Браво и без никакви парични постъпления за добре свършена работа ?

43

Анонимен

преди 12 години

Някой звезди се главозамаяха то бива наглост ама чак пък толкова Единствените спортисти които са помагали са Балъков и Бербатов Всички други гледат как да свият повече пари в джоба си ,точно затова и Гроздева си направи клуб в които е единственият състезател .....

42

в десетката

преди 12 години

Браво на нея !Мачкай крадливите *** Мария!

41

Жоро

преди 12 години

До 43: Има клуб по стрелба в Ямбол-клуб "Диана" се казва .Ходил съм няколко пъти да стрелям там за разпускане,ами те малокалибрените им пистолети за 15 годишни! И въпреки това на международни състезания винаги е в 5цата! :-)

40

до 39

преди 12 години

Марийчето,че е *** е ***,иначе нямаше да роди.Но че цяла България е ***,не си прав

39

Анонимен

преди 12 години

Стреляй Мария!Изпозастреляй ги такива ***!Ти си най-добрата!Ние феновете сме с теб!Мачкай ги наред!!!

38

Анонимен

преди 12 години

Браво Марче! Отивай навън и мачкай бугарите по състезанията! Те нека те плюят, а ти ги мачкай в това, което най-добре можеш:)

37

Анонимен

преди 12 години

44Ми *** я изхвърли, че не иска да пълзи пред такива *** като теб:)) Мария да хваща пътя и всяка държава ще я приеме!

36

Анонимен

преди 12 години

МАРИЯ ГРОЗДЕВА Е ИМЕ НА СВЕТОВНО НИВО ВЪВ СТРЕЛБАТА ,ХОРА КОИТО СА НЕКАДЪРНИ ДА И ПОЛЕЯТ ВОДА ДА СЕ ИЗМИЕ ДНЕС СЕ ИЗДЪРЖАТ БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕЙНИТЕ УСПЕХИ

35

Анонимен

преди 12 години

41Е като има по-добри от нея млади таланти, защо те покриха квотите,а! Когато младите намалят чалгата, алкохола и наркотиците може и да излезне някой:)))

34

анонимен

преди 12 години

Щом като заплашва че ще бойкотира олимпиадата,да бъде изхвърлена извън българският спорт и да върне всички пари по издръжката и на нейният мъж фиктивен трениор, който е без всякакъв ценз.

33

Кияк

преди 12 години

Абе пак царя дава ,а пъдаря не дава.Кой е тоя *** да спира на Мария парите бе?Какъв е нито съм го чувал нито е спортист бивш къв е тоя ***?Да не е завършил школа по присвояване на държавни пари от спортисти?ОСТАВКА ВЕДНАГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

32

Вики

преди 12 години

Гроздева, Гроздева, стига! Има и други и те може да не са по-лоши от нея. Е, стига- олимпиадата не е частна! Тя и съпругът и обсебиха стрелбата за жени. Ами има и други. Нека да ги видим какво могат. Дайте път на младите! Да стане треньор, да подготви млади кадри, да направи нещо друго за България. Едно си баба знае, едно си бае. Явно има много пари там и лакомията ще я затрият-то ясно, че съпругът и дърпа концитя. Тя е само едно оръдие в ръцете му. Аман от феодали- те са навсякъде в живота ни

31

Жоро

преди 12 години

Брат ми е на 16,стреля за провинциален клуб и от федерацията правят всичко възможно да го "преебът" по някакъв начин на всяко състезание.Искат в голям софийски клуб,но той отказва! Обаче малкия за условията,в които тренира... пръска им шортите,дори и при по-големите.Но това е положението в спорта в тая страна.

30

Анонимен

преди 12 години

35Норматив покриват всички които могат! Няма млади таланти, няма доказани шампиони! Май много не си запознат с някои неща! Ама от млади и недооценени в тази държава!

29

qq

преди 12 години

Представете си ,че се появи млад талант, който стреля отлично на световно ниво. Тъй като Гроздева не се явява на вътрешните първенства, този талант не може да се покаже, че е по-добър и да се пребори с Гроздева, която излиза, че е абонирана за международен представител на България. Мария трябва да дава пример и да се доказва всеки път на вътрешните състезания, така е в целия снят.

28

Анонимен

преди 12 години

Аз бих стрелял за друга държава.Това заслужават чантаджиите в България.