213

Анонимен

преди 12 години

И така до пълната *** и опростачване...

212

лай-лай кучка

преди 12 години

Дали защото е нужна не разсъждаваща работна ръка,дали от финансови съображения ,но деградацията ще бъде тотална ,ако намисленото се сбъдне.Няма прогрес без образование,без грамотни и интелигентни хора.Обречени сме на най-лошото след войната,а именно опростяването.Това и в най-трудните за България исторически моменти не е било.

211

-

преди 12 години

Аз пък предлагам ако средния ти успех не е над 5.00 да не може да минаваш в горен клас, ако имаш тройка по някой предмет.

210

тг

преди 12 години

Всички учители сме ПРОТИВ .

209

Анонимен

преди 12 години

пък как се печелят избори с неграмотен електорат, няма да ви разказвам, пееш и печелиш квото си наумиш

208

marin

преди 12 години

Съсипахте образованието. Майка ми преподава на 5,6,7 клас все деца, които не могат да четат и пишат. За тези от вас които не знаят, учителите нямат право да оставят деца в 1,2,3 и 4 клас. Знаят незнаят, минават нагоре.

207

Анонимен

преди 12 години

Интересно след колко години ще се върнем на нивото когато хората са се подписвали с кръстче и всеки който горе-доу е можел да чете и да пише е минавал за супер образован? След 20 години или по-малко? :-((

206

Анонимен

преди 12 години

След 8-ми завършен клас едва 2 % от ромите могат да четата. С този нов "бонус" този висок процент ссъвсем ще се срине.

205

Анонимен

преди 12 години

Еми това със забавачката автоматично пък убива спорта.

204

Екатерина

преди 12 години

Абе никой ли не чете по-надолу? ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се тръгва на забавачка от 4???!!! Абе, кво стааа тука, бе???!!!

203

BG

преди 12 години

Ле-ле, *** ще могат да стигат до 3-ти клас...

202

яна

преди 12 години

ТО И СЕГА ИМА *** ДИРЕКТОРКИ НА ДЕТСКИ ГРАДИНИ,КОИТО НЕ СА БИЛИ ПРИЕТИ СЪС ЗНАНИЯ И НАЗНАЧЕНИ С ВРЪЗКИ НА РАБОТА ПРЕЗ ЦЕЛИЯТ СИ ЖИВОТ

201

Анонимен

преди 12 години

Идеята е затъпяване на нацията, за да може такива като Тиквата да изглеждат умни!!!

200

леле-мале

преди 12 години

Е доживяхме!!! Със Слаб 2, да се минава в горен клас, е нема такава държава. Звучи ми абсурдно. Е управляващи, къде отива БГ, неграмотни, *** и необразовани млади хора. Това ли е "Марериала", наистина лош. И сега колко неграмотни има, а пък колко след това...

199

Джамбазов

преди 12 години

А, бе на такива, като тия в МОН, в Камбоджа - направо им режехме... главите!

198

до 227

преди 12 години

Точно така. На управляващите, не са им необходими грамотни хора, неграмотните и невежи лесно се управляват и манипулират... Те си купуват електората. Тези, които не могат да четат и пишат.

197

Читател1

преди 12 години

До 232 Правилно предполагаш какво ще се случи в резултат на поредното "педагогическо откритие". То така и ще стане, но лошото е, че ще мине още доста време.

196

Българин

преди 12 години

В Бг сега, образованието е в три категории. Както всичко. Деца, които са с амбиции и възможности, знаят по 2-3 езика, учат в училища, където получават знания, родителите - плащат допълнително уроци. Други, поне 50% , които ходят и са на средно ниво. Има, такива които ходят на у-ще през ден-два, учителите ги водят на ведомост за да не закрият паралелките и да няма съкращения, а поне20% въобще не ходят на у-ще или ходят до 1-2 клас, но да се минава с слаб 2, в по-горен клас, ми звучи абсурдно...

195

Анонимен

преди 12 години

Ей,чиновници от МОН,четете какво пишат хората тук.Защото няма да сте вечно във властта.Защото утре може случайно да попаднете на шофьор,който си е купил книжка и не е сядал зад волан и дори не може да чете/скоро имаше такава информация/или лекар,едвам добрал се до тройката или некадърен икономист,претендиращ да оправи държавата,а я съсипва и тласка надолу.Заради вашите грешки днес,ще плащаме всички утре.

194

kotio

преди 12 години

Ще станеме като в този филм:24.media.tumblr/tumblr_lkfypiXphv1qzma4ho1_500.jpg