79

До Мишо

преди 12 години

Това е твое изкривено разбиране на АКТА! Сега в България няма никакво зачитане на авторските права! Нашата велика певица Лили Иванова издаде автобиография и след това се оказа че вече има такава!? И кво праИм? Правиха едни пресконференции с Карбовски и единствения начин който измислиха за защита на нейното право за издаване на лична автобиография беше: "МОЛЯ ВИ КУПУВАЙТЕ ТАЗИ АВТОБИОГРАФИЯ С МАРТИН КАРБОВСКИ"Правата и бяха потъпкани тотално! Просто никой от вас не е изобретил нещо че да разбере

78

Анонимен

преди 12 години

Stop ACTA! ! ! ! !

77

Анонимен

преди 12 години

80-ti, и като се пенсионираш на 64 с големата пенсия и с големия ти избор, к'во ? Нали пак ще те пречукат *** някоя нощ, защото ще са мнозинство точно поради причината че *** като теб ги хрантутят и си мислят че са хай-лайф с техните измислени частни пенсионни фондове и зрдавни услуги....

76

Анонимен

преди 12 години

Утре който се чувства Българин и не иска американските коорпорации да му гледат в паницата - на протест от 11:00 в съответните градове!

75

До 77

преди 12 години

Напротив сравняваш се щом даваш пример *** и мутрите! Макар да си плащам данъците и осигуровките не ми пука! Ако ще и да ми горят парите след това след това! Имам частен пенсионен фонд който ако не фалира ше се пенсионирам преди 64г. възраст! Плащам си застраховка която ми дава избор да си избирам болницата в която да се лекувам но след като си плащам имам право да си търся правата и няма да изглеждам като ***! Щото *** не плащат а искат! Халал да са им моите данъци!

74

Мишо

преди 12 години

Гледам тук някакви "автори" са се развихрили. Искам да ги попитам нещо. :-) Помислихте ли господа,че ако приемат това споразумение и вие не сключите договяр с когото трябва, ще метнат първо вас, че крадете. Както е записано в АКТА, ще ви се наложи вие да докавате, че не го правите, а не съответните фирми, че сте им нарушили правата. Няма да ги интересува дали наистина сте ги нарушили, просто ще гледа как фалирате и нямате пари да си платите адвокатите. :-) Ще контролират и вас при това брутално.

73

до 71 и 72

преди 12 години

Идеята на авторските права няма нищо общо с това-колко човека ще гледат, или слушат каквото и да е. Идеята е да не се открадне същността на нещо и да се направи същото, обаче с друг автор. Тея глупости дето ги пишете си ги запазете за себе си. А колкото до това АКТА, то не е нищо повече от разрешително за човъркане в личното пространство на хората.

72

до 72

преди 12 години

Не се сравнявам с никого г-н Фройд. Просто ти посочвам най-големите утечки на пари. Не схващаш ли? Като не искаш да плащаш за *** защо не писа едно писмо на г-жа Клинтън? Тя ги познава поименно както се разбра.ВОЙНАТА Е МИР, СВОБОДАТА Е РОБСТВО, НЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛА ОРУЕЛлека нощ в буквален и преносен смисъл...

71

naTpuoT

преди 12 години

nqkoi ot vas pro4el li e ACTA, 4e da komentira ???

70

Анонимен

преди 12 години

68-и, много си прав, аз подозирам че зат тази масирана кампания относно АСТА, се целеше точно това от тези които я прокараха, а именно - да не се променят нещата.Така, големите корпорации, фирми и тези с големите пари, могат да ограбват труда и изобретението на всеки един и то законно. Не че досега неса го правели, но сега всеки иска фрии и те ще ви го поднесът на тепсия това фрии.....След време ще се усетите, че няма смисал да работите и творите, просто защото няма да можете да преживявате...

69

От 72 До 69

преди 12 години

Какво означава че няма време!? За кое хората нямат време? Да чакат да се изтегли филма или че могат да минат през кварталната видеотека да дадат 2лв за да го гледат? По-бързо ше е от това да го изтеглят! Просто всички ви е страх от факта че торентите ще изчезнат! Сигурно ще има такива сайтове но ще се плащат някакви минимални суми и тогава вече всичко ще е законно!

68

Varbanov

преди 12 години

10 кинта за замунда и ще им паднат сървърите от оплакващи се маймуни за букви и какво ли още не. Аз съм _за_ ACTA за България. Даже съм за СОПА и ПИПА и на попа пъпа. Искам да нямате нищо друго освен Планета Пайнер. Пък може и да ви светне, дге. Минуси?

67

До 69

преди 12 години

Това е! Точно от манталитета на такива като теб искам да избягам! С *** дори не искам да се сравнявам! Ти страдаш от комплекси от охолния живот на мутрите и безплатния такъв на ***! Аз не искам да имам нищо общо с тях и гледам да не се сравнявам с тях! Искам платено здравеопазване! Не желая да плащам ражданията на ***! Все някога ще стане! Искам частни пенсионни фондове и вече има само че трябва да плащам и помощи на ***! Все някога това ще стане до тогава не ми говорете за ц

66

steisi

преди 12 години

Филмари, престанете да се вкарвате в ня'кви филми (по-бързо да ви спират Замундата, че нещата не отиват на добре) масони, илюминати, дрън та пляс.Не сте ли разбра ли, че в този живот безплатен обяд няма.Ходете вие да работите на някой безплатно.Тъпо животно е т'ва човека - само гледа да изцица, колкото може, откъдето може.

65

Анонимен

преди 12 години

До 52 Ти и всички останали трябва да видите филма Зловещите сенки на Chemtrails за други още по-жестоки истини над човечеството!

64

до 66

преди 12 години

Искаш ли да направим допитване колко книги е прочел последната година българинът, колко филма е изгледал (не изтеглил) ?Хората просто нямат време! А като си такъв специалист по кражбите отивай в *** махала да им събереш парите за тока, за лекарските такси и детските надбавки?После върви при онези, които живеят в замъците с охраната и ги накарай да си платят данъците.После може да поговорим.

63

До 65

преди 12 години

Аз за какво се боря? Боря се да избягаме от манталитета на ***! Щото на *** всичко им е безплатно! Като искам нещо качествено съм готов да си платя за да е такова! Уважавам човешкия труд а не пиша в разни групи където се събирали по 70000 човека за протест а накрая отива 100! От които 95% не знаят какво е АСТА а останалите 5% са си редовните вандали по митингите!

62

Анонимен

преди 12 години

Авторските права могат да бъдат защитавани и от компаниите разпространители, както и даде пример 64-ти. Обаче на тези алчни *** разпространителите не им се отделят толкова средства да се занимават с това, защото на финала може и да са на загуба. Затова е по-лесно, айде всяка държава да си плаща сама за средствата и труда за борба с това...а пък ние само ще лапаме после дивидентите. Бати мазните *** !

61

От 64 Продължение

преди 12 години

В замундата има много потребители! Ако се сложи една потребителска такса от 10лв месечно примерно и част от тия пари отиват за носителите на правата всички ще са доволни! Така е и с Амазон и техните книги! Винаги има решение но е по-лесно да не плащаш! Беззаконието води до ментета! масони евреи мюсюлмани нов светове ред тотални простотии! Само се намирате на приказка а просто не ви се плаща! Все още съществуват видеотеки но сигурно има поколения които дори не са чували за тях заради пиратството!

60

до 64

преди 12 години

Кой си ти и за какво се бориш?Платен драскач? Обеднял гениален "автор"?