124

До 152

преди 12 години

Пишеш фантастики и недей да маскариш името на Баба Ванга!

123

Анонимен

преди 12 години

На герберите пак са им виновни предишните управници ... Аз бих попитал защо избрахте този неандерталец за министър претседател?

122

П. Кур.

преди 12 години

Живот и здраве тази година подписваме договори с Private Spice и Marc Dorcel

121

Анонимен

преди 12 години

Ето това е добър въпрос! И ние знаем отговора. ГЕРБ не направиха нищо по-различно от предходните правителства. Едно всъщност е по-различно. Лъгаха и обещаваха какво ли не. Това им бе стратегията за да дойдат на власт. Плюй по всички и се прави на голям. Е видяхме колко сте големи. Важно е да прогледнат и овцете които гласуваха за вас.

120

nedkodd

преди 12 години

nedkodd Ако тия двамата заедно със цялата си парламентарна група напуснат парламента ще спестят много милиони на данъкоплатците,не виждам за какво друго освен за собственият си интерес посещават сградата на ПАРЛАМЕНТА.....На трудовата борса има място и за ТЯХ.

119

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ - не са безгрешни. И при тях им много ***.А някой ще отговори ли, защо всички скачат срещу тях така ожесточено. Много просто:- на Костов не му позволиха да си налага мераците.- БСП, ДПС - търсят реванш.Много кранчета пресъхнаха, а други излизат наяве.Имам няколко въпросчета:-защо никой от тройната коалиция, или ГЕРБ не казва нещо за ***(Защото всички са в кюпа)-какво става в БСП - властта е сладко нещо, и колко милионери има там. Извод: всички политици и депутати от 22г в Белене.

118

Долу ДПС

преди 12 години

Само че тия наводнения са по вина точно на гнусната вмирисана турска *** Емел Етем - *** с турско-*** кръв!

117

Баба Ванга

преди 12 години

На следващите избори БСП ще получи двойно по малко депутати от сега.Герб ще имат малък ръст в гласовете.Партията на Миглена Кунева ще застане като втора политическа сила.Атака няма да съществува.На по следващите избори Герб и партията на Миглена Кунева ще се конкурират за власта.БСП и ДПС няма да влезнат в парламента.Станишев ще се омъжи за Доган и двамата ще заминат на далече,взаимно да се разширяват ***

116

червени боклуци

преди 12 години

Атентатът в църквата Света Неделя е най-тежкият терористичен акт в историята на България, а по това време и в света. Извършен е на 16 април, Велики четвъртък, дейци на на Българската комунистическа партия (сега преименувана на БСП) взривява покрива на църквата Света Неделя в София. По това време в нея се провежда церемонията по погребението на генерал Константин Георгиев, убит на 14 април същата година от други дейци на комунистите. Специалната цел на атентата е да бъде ликвидиран военният и политическият елит на страната, включително цар Борис III. При атентата в Света Неделя загиват 213 души мирни граждани присъстващи на литургията. Ранените са 500.

115

до 142

преди 12 години

Комунизъм няма в България от 23 гл, но в момента децата и внуците на същите тези *** живеят приказно богато и на гърба на бедния народ! Кой от тях живее като нормален средностатистически българин - живкови ли, станишеви ли, пирински ли, паси ли, пръмови ли... Не бих казал! Изводът е, че *** си направиха демокрацията, а не като в другите бивши соц. страни - народа да си я докара!

114

Иван

преди 12 години

Депутатите от "Коалиция за България" Петър Курумбашев и Антон Кутев прочетоха пред журналистите в парламента декларацията на ГЕРБ от юни 2007 г. Тя е писана във връзка с наводненията в Пазарджик и Пловдив дни по-рано.В края на декларацията обявиха че дават 2 млн за с.Бисер от субсидията на парламентарната група.Последното не е сигурно.Някой да чул нещо като помощ от тази партия - какво като са опозиция - нали са българи.Или за тях е по важно да махнат Цветанов че иначе лошо им се пише.

113

до 129

преди 12 години

За 3 год. не могат да се оправят поразии, сътворявани със замах в продължение на 20 гл.! Или и с това не си съгласен, куманизе...

112

Dan до 138

преди 12 години

Смешни сте ми как само 5 човека пишете в този измислен сайт под какви ли не никове за да създавате впечатление на мнозинство и само се заканвате сега ще видите "даваме 1 година управление на ГЕРБ", "сега на кметските народа ще ви покаже, че не ви иска *** от ГЕРБ", "сега на президентските ще ви смажем..." и какво ГЕРБ си изкараха почти мандата, на кметските спечелихте в селата където кметовете са от БСП от край време, и няма млади хора, а на президентските...пак греда....ФАКТИ!!!!!!!!!!!!!

111

Истински Комунист

преди 12 години

Никога повече не бих гласувал за бсп. За мен това са едни мутанти загърбили всяка свята идея. Ако се кандидатира истинското БКП бих гласувал, иначе съм пас.

110

Анонимен

преди 12 години

*** Кутев: Кой сега е Емел Етем, защото вече ми омръзна да лапам резаната пастърма на Доган ага!

109

Анонимен

преди 12 години

Не мога да разбера за какво се карате на ГЕРБЕРИ и КОМУНИСТИ? Първо комунизъм в България няма от 23години, второ каква вразка има предишните със сегашните? Вярно сегашните само се оправдават, но пък са си абсолютно същите като предишните. Дали трябва да има наказания за сегашните, че заради тюхната неадекватност има умрели българи е риторичен въпрос, както и въпроса дали трябва да има наказани от предишните правителства при подобни провинения. Оправданията, няма да върнат умрелите и покъщината.

108

Дежа вю от 2006г.

преди 12 години

Що милиони откраднаха тия комунисти начело с *** етем,2006г.потоп елин пелин и още няма осъден за потопа и още имат наглостта да ни поучават,тия само АК-47 може да ги вразуми друг никой.Що пари взеха ужким да изградят сигнализация в кризисните райони в БГ и за почистване на коритата на реките,и за изграждане на диги,и за правилната експлоатация на всички язовири и да се знае кой ги стопанисва.Резултата след 6г.нов потоп и никаква отговорност...

107

vini

преди 12 години

Конкуренция по наглост на тия двамата им правят само двете мажоретки Мая и колежката и Корнелия.Няма такава наглост и такова безочие.

106

до Дан

преди 12 години

Ти си точно никой за да казваш кога и кой да управлява и коя партия да бъде на власт.Нещастен мишок.

105

до 129

преди 12 години

Явно не знаеш много работи комунистко ***.Бегай в балкана и се скри че ни излагаш всички