164

Анонимен

преди 12 години

Проучване, поръчано от Зелените в Европарламента относно влиянието на АСТА върху достъпа до лекарства.Заключение : Препоръчва се на Европейския парламент да НЕ ратифицира споразумението.

163

ДО 154

преди 12 години

Ще ти кажа само това: "Този, който е готов да пожертва свободата заради сигурността, не заслужава нито едно от двете!" Б. Франклин А останалите платени драскачи, дето вият и дезинформират - на вас колко ви платиха та да се пишете привърженици на АСТА? Аре със здраве...

162

до 175

преди 12 години

дори да няма ратификация в парламента, достатъчно е 6 ( шест) страни от Европа да подпишат , и това споразумение влиза в сила и важи за всички ! и то е над законите на отделните страни, т.е. Конституцията ни е под него. явно само ти не си разбрал това

161

Анонимен

преди 12 години

а на тебе прави ли ти впечатление, че само ти не си разбрал, че България също трябва да ратифицира споразумението в парламента, преди да влезе то в сила? Че цяла седмица се говори за това, но ти не си разбрал какво става?Не че опасността е отминала, ама не е зле да се информираш преди да хвърляш так нещо в пространството

160

анонимен

преди 12 години

до 172да не говорим, че заводите за лекарства в страната ще се закрият, щото произвеждат негенерични лекарства. същото важи и за производството на дискове ,флашки, телефони, на кой му трябва супер скъп телефон, като не може да си праща дори снимки по него, щото ще дойдат и ще му го конфискуват ? само заради някакъв неразбран поет, който никой не му знае името, няма да купувам аспирин по 12 лева и антибиотик по 150 лева опаковката.

159

Анонимен

преди 12 години

Прави ли ви впечатление, че не само нашето правителство е подписало споразумението АСТА без одобрението на парламента, без широко обсъждане в обществото. Колко са ловки вносителите му и колко са били сигурни, че докато се усетят милионните потребители, съответните органи вече ще чукат на вратите им. И сетне какво? Плащаш с всичко, което имаш, или лежиш в затвора?

158

www

преди 12 години

До 154 - Такива като тебе трябва да ги кастрират, а не да ги линчуват ;) Опасно е да се размножават(е). Ако не си разбрал - прословутата ACTA не се разпростира само върху нета, но и върху производството на разни по-евтини варианти на доста скъпички медикаменти. Някой път ти или дечицата ти може да не извадите голямата сума, а ползването на по-евтините да те прави престъпник... Кофти, а?

157

Анонимен

преди 12 години

Znaete li kakvo pise na plakata??''Besni sme''-v po-cenzuriranata mu versia...:))

156

Мишо

преди 12 години

Киров, мисли малко, човек. Ако си направиш фирма и я кръстиш "Киров комерс" и след 6 месеца дойдат и те арестуват защото в УСА това име е запазена търговска марка ще се чудиш откъде ти е дошло. :-) Никой не говори само за интернет, говорим за върховенство на един дискриминацинен търгосвски договор над българските закони и конституция. Този договр е написан така, че да могат да ни съдят за много пари и презумпцията е, че ти трябва да доказваш че не си виновен. Малко осъзнаване трябва.

155

Анонимен

преди 12 години

Хах, сега видях че онези идиотчета от Тийнпроблем, чиито родители използват нетЯ за забавачка, също са коментирали по темата. :))))

154

Анонимен

преди 12 години

*** защо ревете, без музика и филми може да се живее! И без това новите такива са пълни бози. Да четем книги!

153

Анонимен

преди 12 години

А ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАХТЕ КАТО НАПРАВИХА ХЛЯБА 1 ЛЕВ?А БИЛЕТЧЕТО? ТОКА, ПАРНОТО, ВОДАТА, ВСИЧКО ПОСКЪПНА, АМА СИ МЪЛЧИТЕ, НАЛИ?ГОЛЯМ ПРАЗ, БЕЗ МУЗИКА И ФИЛМИ МОЖЕ,БЕЗ ХЛЯБ, ТОК, ВОДА И ПАРНО - НЕ

152

Анонимен

преди 12 години

На нормалните родители децата им не висят в нета, на безотговорните са по цял ден на скайпа и по форумите като Тийнпроблем. Първо си вижте какви теми пускат вашите идиотчета там.

151

Анонимен

преди 12 години

Има решение - в нета да се качва аудио и видео само с ниско качество или накъсано, с паузи, а пълните версии високо качество да са платени. Така нормалните хора няма да реват. Е винаги ще има някой *** бакшиш или радио станция, която тегли mp3-ки от нета, те ще реват.

150

до 162

преди 12 години

какъв хонорар ти дадоха?

149

за Киров

преди 12 години

Киров,теб вече са те оправили.Това ,че не си го разбрал не променя факта.Пробвай се в близкото поделение на МВР за доносник.

148

Анонимен

преди 12 години

Истината е, че проблемът е далеч по сериозен. 3 пъти се опитваха да ми хакват гмайла, и разни там акаунти...еми в крайна сметка ако това нещо наречено АСТА ще поспре малко сополивите хакерчета съм ЗА. В момента, ако държавата изиска от интернет доставчика информацията за даден потребител, няма на къде да се ходи. Тъй, че нищо ново под крушата според мен! Имам рядко име и искам всеки път, когато някой в нета пише за мен да получавам $$$ за това!

147

Анонимен

преди 12 години

А за връщането на парите по скоро трябва тегленето на музика и филми да е като при софтуера. Трай и после бай. Ако не бай се кодира мп3-то и толкоз. Но да се скача масово заради затваряне на свободно теглене и да се настройва масата, че няма да има личен живот...еми Баба ми да е имала електронна поща. На мен понякой път ми е екстра с дни да не използвам интернет...айде айде...оня ден бях на гости и там детенцето на 4-5 години има диагноза, нямаше нет и тва изпадна в потрес! Такова да го пребиеш!

146

Анонимен

преди 12 години

БСП и СДС доста са се охарчили - първо за шистовия газ, сега и протеста на 11-ти. А може ли да направя контра-протест, че задръствате улиците с миризливите си тела и пречите на шофьорите?

145

певец

преди 12 години

Вие май наистина си мислите, че чак след като се гласува, тогава ще ви разберат кои сте...!!! Това вече се знае, но хората, които разбират повечко от мен от компютри ги знаят начините. И не аз съм оФцата, ами тези, чийто мозъци са промити от разни блогъри и блогове...Ако си влязъл в сайт с пиратско съдържание...за какво си там? Какво търсиш? значи си склонен към престъпление, така ли е? Рискуваш да се изкушиш и да свалиш некой файлец. Това автоматично те превръща в престъпник и без да има АСТА