37

+++

преди 12 години

Браво ЦЕЦКО, един по един комунистчета-съдийчета, по килийки по гробчета, ако може, още трябва ощеее и да реват колкото си искат сганта престъпническа...

36

ром с манго

преди 12 години

Е па тоя лъже повече и от нас бе !

35

Osman pa6a

преди 12 години

hahaha samo zakoni ot OSMANKATA IMPERIA mogat da vkarat taa Darjava v stroa

34

Нане

преди 12 години

Прав си Вуте,тоз много,ама много лъже !

33

Фуражка

преди 12 години

Мисли си Цоко - Кофти работа,такава къщичка си набарах в Драгалевци,и тъкмо да стане номера,те пък тия дни само с мене се занимават...

32

кога

преди 12 години

Кога прокуратурата ще припознае апартаментите на този физкултурник???

31

Вуте

преди 12 години

Тоа много лаже

30

ха-ха

преди 12 години

За пореден път г-н/другарят /Цветанов се одрищи така както велик ГЕРБераст може да се одрищи...

29

емигрант

преди 12 години

Чакаме оставката на глигана !!!!!!!!

28

до № 40

преди 12 години

Милими ГЕРБерастчо,че те комунистите сега са в ГЕРБ бе !

27

leketo

преди 12 години

38 ти си *** *** .ТО БОИКО И ЦЕЦО НЕ СА КОМУНИСТИ .ЕЕЕЕЕЕЕЕ БИВШИ .ЕДИНИЯ *** НА БАИ ТОШО ,СЕГА ЦЕЦО *** И СЛЕД ТОВА СИ ТИ ЦАРВУЛЛЛЛЛЛ.

26

Анонимен

преди 12 години

ПЕЧЕЛИ РЕАЛНИ ПАРИ ОНЛАЙН!N E O B U X - P E C H A L B A . F R E E . B G

25

анонимен

преди 12 години

Комунистите не могат да си намерят място!За пръв път от 20 години тотално сдадоха властта и имаме правителство, което се бори с престъпността!Ние обикновените хора искаме справедливост и всички престъпници зад решетките!

24

тъщата

преди 12 години

На мама златния зет,па и остроумен...

23

Анонимен

преди 12 години

До червените *** клесове от *** сбиршина на *** Кутев:Жалки червени потомствени *** и куролизачи, от 1 седмица сте задъвкали четвъртития на Цецо и се опитвате да убедите хората, че уж имало полицейско насилие над престъпниците. Абе *** ***, вие да не искате Цецо първо да черпи тия гадове по кафенце и после да ги помоли да идат сами в полицията, щото Интерпол си нямала друга работа и ги търсела! А в другия случай: семейство трътляци, от 10 год. занимаващи се с незаконна търговия на цигари без бандерол и построили цял палат от тая престъпна дейност, ги извлекли насила от колата, голям праз! Абе *** недоклецани, кого искате да заблудите бе тъпчовци, за какво толкова сте заревали за тия нагли престъпници, искате никой да не ги пипа и с пръст, егати долната помиарщина, превърната в политика от БСП, даже и вот на недоверие щели да искат! Сега пък сте заревали, че съдите, поставени от агент Гоце, които за това , че вече 20 години как обслужват интересите на престъпниците отново получиха 13 заплата и реват обидени, че Цецо им казал: Ние ги ловим те ги пускат, а не е ли истина тава бе *** Змотани. Какви са тия условни присъди, значи щом има присъда, съда смята, че има достатъчно доказателства за виновност и накрая хоп: условна присъда, домашен арест и всякакви други такива врътки, само и само престъпниците да избегнат ефективното наказание. А вие, платените кухоглави провокатори на червената пасмина сте заревали в защита на тези престъпници в червени тоги, които с взимането на рушвети от престъпници, реално си делят с тях откраднатото от хората. Абе за такива наглеци като вас трябва един колец по-четвъртит в ненаситните ви *** *** и да видим как бързо ще мирясате и ще спрете с ежедневното си лаене като обезумели *** по ББ и ЦЦ!

22

ЦВЪКОБЪКО

преди 12 години

meto76.blog.bg/politika/2010/09/05/ruskata-mafiia-v-carevo.601289 чакам да ми пратят и записа от мача

21

факт

преди 12 години

*** човек във властта е по-опасен за държавата и от най-големия престъпник...

20

to

преди 12 години

Ц.В.Е.Т.А.Н.Ц - цървулВ - вакуумЕ - еретикТ - тъпакА - апартаментН - нагъл

19

Анонимен

преди 12 години

"Благодаря на председателя на ВКС Лазар Груев за призива към съдиите да се отчитат пред медиите затова как и по какъв начин са взели решенията си по вътрешни убеждения. За бъдещ период от време при подобни лица ние ще назоваваме операциите на съдиите, променили мярката им за неотклонение с парична гаранция заради тежки заболявания", каза Цветанов...цитат, не измислица!

18

СЕРЖИНЬО

преди 12 години

ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ !!!! НА ДНЕШНИЯТ ПАРТИЕН ЗА ВАС ПРАЗНИК ВИ ПОЖЕЛАВАМ ВСЕ ТАКА ДА СТЕ ОАКАНИ ВСЕ ТАКА ЕНЕРГИЧНО ДА СЕ ИЗХОЖДАТЕ ПО ФОРУМИТЕ И ДАЙ БОЖЕ ПО БЪРЗО ДА ЗАЛИНЕЕТЕ ОТ ЗЛОБАТА КОЯТО ПРОЯЖДА ЧЕРВЕНДАЛЕСТИТЕ ВИ НИЩОЖНИ ДУШИЦИ.