215

Анонимен

преди 12 години

Чудесно, а сега г-н Президент моля да се поклоните пред народа /в сегашно време/ и като държавен глава да свикате референдум за АСТА. Само така ще повярвам, че няма да допуснете жертве на ГЕРБеризма и империализма в България. Бог да пази всички българи /най-вече от българи/! Амин.

214

Анонимен

преди 12 години

...Всичко трябвало да приключи колкото може по-бързо, за да бъдели утре изправени пред свършен факт американският и британският представители в Съюзническата контролна комисия; иначе те биха се опитали да отложаг или изобщо да спрат провеждането на присъдите в изпълнение, използвайки разни хитри дипломатически ходове. ...

213

Анонимен

преди 12 години

в края на януари 1945 е сформирана спец. команда, оглавявана от софийския комендант на милицията подполковник Веселин Георгиев, в състава й са включени само комунисти и ремсисти: биячи, удушвачи, амнистирани криминални и касапи; все пак предстои им тежка работа по отнемане на живота на почти три хиляди душислед това тези хора стават антифашисти и разказват спомени на чавдарчетата и пионерите за неравната борба с труповете

212

Анонимен

преди 12 години

При навлизането на червената армия у нас през 1944 малобройните терористични групи на комунистите извършват масови престъпления, отдават се съвместно с червеноармейците на зверства, на пладнешки обири по домовете на българските граждани и селяни, на изнасилвания и пиянски оргии.

211

Анонимен

преди 12 години

Християнски прощаваме на касапите от народния съд и тяхните наследници които ни мачкаха половин век.Прощаваме на крадците които ошушкаха държавата през 1989/90Прощаваме на кредитните милионери от 1996/97Прощаваме на газовата мафия, на ядрената мафия и т.н.Накрая се прощаваме с надеждата че можем да простим толкова престъпления без да се пролее кръвта на ненаказаните.

210

evo72

преди 12 години

след този акт , тоз клоун няма място в живота на България

209

Анонимен

преди 12 години

Неокомунистите ни убеждават че нямат нищо общо със своите жертви.

208

Анонимен

преди 12 години

И видях червен звяр, който беше пълен с богохулни имена Звярът, който видях, беше и го няма звярът беше и го няма, макар и да съществува Откровение на Св.Йоан, гл. 17

207

Анонимен

преди 12 години

Бащата на Станишев е участвал в отряда Чавдар който в основата на убийствата в София след падането на България под съветско иго. Баща му толкова се е отличил в кланентата та неговите другари се опасявали от отмъщение и го пратили в СССР.

206

Анонимен

преди 12 години

Защо СИДЕРОВ не се поклони на този паметник някога?Кажете защо?

205

Анонимен

преди 12 години

Защо Станишев не се поклони на този паметник и да се извини за престъпленията на баща си?

204

Анонимен

преди 12 години

Вижте комунистите един ден ще си платите за престъпленията.Ако не на този свят, то на онзи свят.Там Бог ще ви накаже.Никога никой в човешката история не е избил повече християни от комунистите.В Русия по лагерите загиват милиони Православни християни, чиято единствена вина е, че вярват в Господ Иисус Христос.Мъчителите на християните винаги са намирали Божието наказание.Ако не се покаете за убежденията си и за това което сте вършили ви чака нещо страшно.

203

Анонимен

преди 12 години

Фактически от народния съд са засегнати повече от 200 000 души, тъй като са изселвани и преследвани семействата и родните на "народните врагове" и е отнемано тяхното имущество. Дори неродените деца са били дискриминирани и не им е било позволявано да получат висше образование и да се реализират.Такава жестокост в Българската история е извършвана единствено от престъпниците наричащи себе си комунисти.

202

Анонимен

преди 12 години

Има една карикатура от лятото на 1941г в англиски весник в който Хитлер и Сталин са нарисувани като бесни кучета които се карат за колал на който пише Полша.

201

Анонимен

преди 12 години

Пакта ***-Рибентроп е факт.Ако ще и хиляда минуса да ми напишете историята е такава.Полша е поделена м/у национал-социалистите и болшевиките.Има един филм на Анджей Вайда по въпроса.Разбира се комунистите криеха по време на режима тези факти, които не им уйдисват.Във филма е много добре показано как убиват хората като животни (типично за юдео-комунистите).В Русия по същият начин са убивали, като има данни, че палачите се сменяли защото ги заболявала ръката да натискат спусъка.

200

Анонимен

преди 12 години

По своята жестокост присъдите на т.н. народния съд нямат аналог в Европейската история. Именно в унищожаването на елита на народа ни преди 67 години и всяването на страх в инакомислещите се корени нашата духовна и материална нищета днес.

199

Анонимен

преди 12 години

260Виденов и Луканов така закопаха страната, че останалите ни измъкваха от калта. Освен това, мит е че България се топи със страшна сила. Да не забравяме около 1 млн български граждани са емигрирали. В Испания само са около 300 хил. В САЩ, само в Чикаго са над 100 хил.

198

КОМУНИСТ

преди 12 години

Я да се окаже,че "Кемтрейлс" е истина пък да видиш колко "невинни" ще има за разстрел!

197

до 258

преди 12 години

Да и две седерастки,едно царско и едно гангстерско-просто допълвам! За мен са еднакви всичките!

196

Анонимен

преди 12 години

Никой не може да лъже толкоз нагло като комунистите.Поделиха си с Хитлер Полша.Сега пък се изкарват най-големите антифашисти.