113

аре стига

преди 12 години

Аре стига с това "Независим български съд" - кое му е независимото, освен, че до толкова не е контролируем от никой, че си правят каквото си искат .... и как се пазят само, като братята роми, щом един натиснеш и всички скачат. Ще играе сопата и ще се закрие тази институция в някой хубав кризисен за България момент. Тогава ще бягат далече, че като знаят кви са ги отсъждали ...

112

Анонимен

преди 12 години

"Според ССБ операция "Р.А.Л.И.Ц.А" е опасен прецедент, който не може да отмине с примирение, тъй като това би било в противоречие с професионалното достойнство и морал"...нито достойнство нито морал в този съд....отдавна трябваше да се задейства предпазната клауза, ограничаваща решенията на БГ съд от ЕС, то тия по нагли и от Цветанов...сега и йоско ще е невинен...изобщо свинщина

111

Анонимен

преди 12 години

мръсни думи-съдия,прокурор,адвокат,следовател,полицай

110

някоя си

преди 12 години

Абе 130 ти правиш ли разлика между МВР и Съд.

109

Анонимен

преди 12 години

Хахахахаха! Абе съдии! Вие искате от човек, който е взел изпит с използването на главата си само веднъж - Стойка на глава, да има ментална дейност! Оставете го този ***! Съдете го и толкова! Ако не в Страсбург!

108

Анонимен

преди 12 години

ЗА МЕН СЪДИИКАТА ОСЪДИЛА МАКСИМ СТАВИИСКИ УСЛОВНО ,ЗА ЕДИН УБИТ И ЕДНО МОМИЧЕ ОСТАВЕНО В БЕЗПАМЕТО СЪСТОЯТИЕ-жив труп е 100% КОРУМПИРАНА!ОПРАВДАЛИТЕ УБИИЦИТЕ НА БОРИЛСКИ-КОРУМПИРАНИ!ОПРАВДАЛИТЕ СПОНСОРИТЕ НА ГОЦЕ по аферата САПАРТ-КОРУМПИРАНИ по последните дела със същите доказателства в Франция и Германия ОСЪДЕНИ едните и съучастниците на другите!ИЗВОДА И ЗА СЕЛСКИЯ *** Е ЯСЕН!БАНДИТИ В ТОГИ!

107

Анонимен

преди 12 години

Няма по корумпирана институция от МВР! Затова пищят толкова! Как да прикрият "самоубийствата"!

106

Анонимен

преди 12 години

Брех, как се разреваха съдиите!!!Ами, прилича на името Ралица, но не е!Нали вие боравите само с доказателства.Та и в тази акция като вашият съд.Всички знаем, че Р.А.Л.И.Ц.А. означава и името на съдийката, но няма доказателства.Също, когато всички знаем, че някой е виновен, но вие го изкарвате невинен.

105

Анонимен

преди 12 години

122Защо не ти харесват фактите! Изнервен си! Не бива!:)

104

до 110

преди 12 години

много "умно" мнение, със сигурност е малко вероятно някой от пишещите дае дал подкуп на съдия и още по малко да го напише но доста са дали на катджиите, което означава че всеки от тези е потенциален подкупвач на съдии.

103

Анонимен

преди 12 години

НЯМА ПОЛИЦИЯ И ПРОКУРОРИ В ЦЯЛ СВЯТ ДА СА СПОСОБНИ ДА СЪБЕРЪТ ДОСТАТЪЧНО ГОДНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА КОИТО ДА БЪДАТ ПРИЗНАТИ ОТ НЕЗАВИСИМИТЕ БГ СЪДИИ!НЯМА!МАФИЯТА В БГ Е СЪДЕБНАТА СИСТЕМА!АЗ НЕ СЪМ СЪГЛАСНА ДА ИМ СЕ ПЛАЩАТ ЗАПЛАТИ!ТЕ СА ЧАСТНИ СЪДИЛИЩА!САМО ДЕТО НЕ ИЗДАВАТ СЕРТИФИКАТИ "МОМИНА СЪЛЗА"за всички НАШИ МОМЧЕТА!ТОВА Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА БКП/БСП И АКТИВНО СЪДЕИСТВИЕ НА ЧЕНГЕТАТА ВНЕДРЕНИ В СДС и ДПС!СЪЩИТЕ ТИЯ ЕДИН ПЪТ НЕ ОБИДИХА СЪДИЯКостов СОФИЯНСКИ ДОГАН-по-чисти отМОМИНА СЪЛЗА

102

Распутин

преди 12 години

32,7% за ГЕРБ. За БСП - 17,8%. Обръщам внимание на КОМУНОИДИТЕ как рефлектира на електоралните нагласи това параноично плюене по Цветанов!Хората, колкото и да ви се иска, не са ***. А вие се довеждате до положението, за да оплюете по всеки повод Цветанов, да ставате ортаци с престъпници. Досега го правехте тайно, а сега - явно.Хептен го ударихте през просото. И язък за цялата акция с апартаментите - на път сте Цветанов да го направите национален герой!

101

Анонимен

преди 12 години

Съдия= Корупция

100

до 112

преди 12 години

Ами направи нещо за пред съд и тогава пиши глупости бе,тъпчо,то ако си някой дребен джебчия кой би ти поискал пари,ще си лежиш в затворът даже и за корупцията на съдът няма да разбереш,щом тъпата ти тиква сега така твори във форумът,означава,че не си от умните.

99

Анонимен

преди 12 години

120Просто казвам факти! Не гадая,като герберите, че ако ми поискали, то не знам какво си:)))))) Аз си живея в реалността! Катаджии са ми искали много повече подкупи от съдии! Факт!

98

Анонимен

преди 12 години

Един бандит си присвои имот на една баба на 85 години с фалшив нотариален акт. Бабата спечели делото,но влезнала в бара на бандита и му казала в очите че е бандит, след което последва ново дело и бабата беше осъдена от една независима съдиика на 5000 лв.затова , че ... влязла в бара и пребила от бой бандита и още 6 човека и по този начин ги орезилила пред обществото ...???? а бабата тежи около 48 кг.

97

Анонимен

преди 12 години

Прав си! Асо бяха нормални съдии и прокурори Боко и Цоко щяха да са доживот в панделата!:))

96

Кирил

преди 12 години

За да им повярваме, съдиите трябва да излязат от анонимност да вървят с имената си в обществеността. Аз освен Р.А.Л.И.Ц.А. друг съдия не познавам, докато виж политици, полицаи, министри, прокурори - всичките са познати на хората и всяко действие се наблюдава...

95

Анонимен

преди 12 години

Интересно! След вчерашното мънкане на Цветанов и главния секретар на МВР (откакто не е Бойко Борисов, не знам името на заемащия длъжността - той вече не по е три пъти на ден пред медиите) пред комисията в парламента, на което дори и ГЕРБ не посмя да отрече масовите нарушения при събирането на доказателствата и при ареста на убийците на Мирослава, като, отгоре на всичко, комисията обяви, че няма събрано НИТО ЕДНО ГОДНО ЗА СЪД доказателство, днес на гербаджийчетата пак съдът им е виновен... Тикви!

94

Анонимен

преди 12 години

Бе съдия още не ми е искал пари, но катаджия например......доста пъти:))))