17

Попов

преди 12 години

Повечето хора в коментарите са прави. Високо квалифицирания труд не е лесен, има недостатъчно квалифицирани кадри и съответно парите няма да падат. Всеки с подплатено самочувствие ще отиде при конкуренцията, която не спи. В България е изнесен бизнеса на доста големи компании, които са преки конкуренти в световен мащаб, а стандарта им е висок. Така че платените реклами от агенциите са само за заблуда.

16

Анонимен

преди 12 години

Bulwork са една доста *** фирма. Веднъж съм ходил при тях и като им казах колко искам минимално и че дори не искам да ходя на интервюта преди тази сума да е възможна, повече не се обадиха. Иначе искат Х години това, У години онова опит, но за жълти стинки. Имам чувството, че тази фирма намира работа само на токущо завършили студенти с нулев стаж и готови да работят на минимално заплащане.

15

Анонимен

преди 12 години

v Sofiq moje da plahstat po 2500 ama povqrvaite mi v provinciqta softuernite kompanii plahstat po 1000 - 1500 lva tam sashto ima mnogo dobri specialiasti ..

14

до 14

преди 12 години

Още ги има, но като идеш на интервю за едно, то се оказва съвсем друго. Понеже и при тях е пълно с "експерти".

13

wiktor

преди 12 години

На мен нещо друго ми е интересно. Булуърк още ли съществува, при положение, че на пазара дойдоха Менпауър, СиПиЕл, Адеко... демек най-големите европейски фирми за подбор и аутсорсинг.

12

хехехе

преди 12 години

до 11, и аз това казвам. На 50 години хората от този сектор са като дроб сърма и много от тях с доста заболявания. Да не говорим че напоследък започнаха да излизат реални изследвания какви са точно последствията от подобен тип работа.

11

Анонимен

преди 12 години

2500лв чисто взима шьофьор със средно образованиещо се бъзикате с хорицата

10

Анонимен

преди 12 години

хаха -точно в айти сектора не само,че няма съкращения, но и има свободни места. Това е тежък висококвалифициарн труд-и трудно се намират квалифицирани хора. А заплатите там ще растат-иска им се да намаляват заплатите ,но не би. Че нали ако на някой квалифициран му намалят заплатата веднага ще отиде при друг работодател. Нормална пазарна логика

9

хехехе

преди 12 години

Пак пускат фишеци от тъпите фирмички защото хората спряха да им се връзват на тъпите предложения. Сега номера е да внесем малко страх и смут, че да се намерят балъци !!!Когато започнете да приравнявате заплатите и да предлагате средно от по 3000-5000eur ще намерите хора способни и можещи, но с текущото заплащане сте за никъде. Умряха балъците дето ви работеха за по 1000лева 24/7.

8

СВС

преди 12 години

Докато ми плащат колкото да не умра, ще им бачкам колкото да не заспя,

7

Анонимен

преди 12 години

хайдееееееееее................след лекарите на летището се наредиха и програмистите. нищо,БГ не намалява,има достатъчно народ във филиповци,факултета,столипиново,надежда-сливен....

6

аЙтИ

преди 12 години

През последните 20 години съм си сменял работата повече от десет пъти и съм подавал документите си в булуърк и подобни фирмички и до този момент нито веднъж не съм си намирал работа чрез агенция за подбор на персонал.

5

Анонимен

преди 12 години

С трици маймуни не се ловят. Колкото плаща фирмат, толкова ще й работи и проргамиста.

4

hoho

преди 12 години

не че режат заплати,по-скоро спестяват от бонуси,партита,тиймбилдинги и др.незадължителни екстри.

3

Проверил

преди 12 години

Естествено,че ще има повишаване след като във Финландия един Сис *** взима по 400 евро на ден заплата!!!Не им ли дадат тук 3 бона.се изнасят и после ще им работи дядо Пенчо ог Мировяне!!!

2

Анонимен

преди 12 години

1 е правНай малкото при трикратно по голямо търсене от наличните ресурси, заплатите ще ги определя работника а не фирмата. В противен случай фирмата ще има нулеви разходи за нови програмисти.

1

wiktor

преди 12 години

Да, да врели некипели! Заплатите в нашият сектор винаги са били добри. А който реши да сваля заплати рискува да загуби служителите си в полза на конкуренцията. 2500-3500 е сегашното положение с тенденция към повишение.