18

Амиииии

преди 12 години

Станишев и Костов са отдавна без зъби,с какво да го захапят, с малките си пионерски закачки. Могат само да му дишат дима от ауспуха на мрецедеса му, и от това ще са доволни ,ако им разреши:)))))))

17

До 16

преди 12 години

Абе ти пиян ли си или така си се изразяваш: фреското ; флийта, само не ми казвай, че и ти си го налапал чак до портокалите и за това така фъфлиш! Абе тия Кутевски *** нямат спиране, даже и не го вадят от устата си, когато пишат тъпите си мнения

16

Анонимен

преди 12 години

Няколко палки по главата на неподчинил се на полицейска заповед продавач на цигари без бандерол и веднага ... "полицейско насилие"! Утре очаквам да обявят за такова и няколкото палки по главите на пияни и дрогирани футболни хулигани! Очаквам протестите да се оглавят от БСП, СДС, ДПС, трактора, пешо сумиста, вальо бореца и т.н. Никой не може да нарушава 20-годишното статукво!

15

quality control

преди 12 години

Не давай за пример интернет г-н Станишев, имайки предвид, че мненията които цитираш се пишат от *** на хонорар. ЦИрка е пълен, изпълнителите в него са пълни ***.

14

caramba

преди 12 години

***, тук половината драскачи са скапани комунисти ! Като си представя, че има и млади хора между вас, направо ми се плаче. Комунист е равносилно на *** бе младежи, четете история и тогава драскайте коментари.

13

анонимнико

преди 12 години

Ти си един добре владеещ свиренето -фреското ...на бойковата флийта

12

Анонимен

преди 12 години

Станишев и Костов пак захапаха Премиера за оная работа. Д,*** и скапаните ***, тия двамата постоянно се надпреварват кой първи да му го налапа! Хората са казали: Ти му викаш Иване, а той тича за *** да те хване. Абе Костов, всички вече разбрахме, че си най-крадливия ***, откраднал 600 милиона, но освен че си крадец ти си бил и долен *** бе! Абе джуката ти посиня още повече от толкова лапане на Бойковия ***, айде спри се, избърши си *** воняща уста и се пръждосвай в Столипиново, там ти е мястото! Кой те тебе осинови бе *** долен, роден в *** семейство в с. Големаново, Видинско. Нали за това, да те направят човек, тия хора те изучиха, да ама не - *** си е *** завинаги!

11

КАКВА ДЪРЖАВА....

преди 12 години

Каква държава- ако има такава- премиер- с дебел врат -играч от силовите групировки- силов министър - физкултурник...- секретар на МВР- манекенче .....е това вече май не е държава

10

Анонимен

преди 12 години

Явно на нашите политици паметта им се изтрива с приключването на мандата им. Затова не помнят по тяхно време как е било. Тая полиция да не би сега изведнъж да е станала такава?

9

D.Ivanov

преди 12 години

Stanishev nesto mnogo aktiven.Parvanov se zavrasta,idva si.

8

до 10

преди 12 години

Докато ни управляват тикви и пъпеши, милиционери и мутри ще видим ни Шенген, ни бял ден--Абсолютно си прав, другарю селски пъдар, затова изгонихме от властта Станишев, Доган, Първанов, Кобурга и другите ***.

7

де бой де!!!

преди 12 години

Какво полицейско насилие, бе? При правителството на Станишев полицията осакати и уби няколко задържани от бой! Това е полицейство насилие! Затова *** от БКП вече не са във властта - и дай боже никога повече да не ги видим начело на България.

6

do wiki

преди 12 години

какво стана моето момиче нали всички щеше в затвора да ги вкарвате

5

wiktor

преди 12 години

СерГей, прочети този коментар в интернет, от мен към теб: ти си ***, подлец, негодник, некадърник със съмнителна сексуална ориентация, работа за 5 пари не можеш да свършиш. Народът те мрази и с удоволствие би те линчувал, ако му се отдаде възможност.

4

Анонимен

преди 12 години

Станишев пак прави няква манджа с грозде от обвинения, кухи твърдения и изопачаване. Всичко на куп, та белким някое хване дикиш. А и като говори много, хората чули-недочули може и да повярват на някаква част, и това ще му е достатъчно. Такава манджа, обаче, само пред червените бабички върви.

3

Анонимен

преди 12 години

да а тиквата ги "мачка" всичко е пален цирк

2

111

преди 12 години

Самодоволна мутра.

1

123

преди 12 години

Не могат да заблуждават хората. Сега вече е ясно, че Костов и Станишев винаги са били от една боя. А прехода е един фалш, много добре пресметнат, предвиден и планиран от висшите етажи на ДС и партийната върхушка.