88

Анонимен

преди 12 години

Прекалихте с това сравнение...."...и влачен като куче". Отвращавате ме господа!

87

Анонимен

преди 12 години

И на 70 и на 80 патлака на мъжа става.

86

Стоимен

преди 12 години

Дядото е на 71,едва ли му става патлака.Той може да е убиеца,но дали и той ще е изнасилвача,замислете се...Естествено това ще е така,ако е имало блудство.

85

първа дама

преди 12 години

и как точно се влачи куче, според автора на статията и респективно заглавието?

84

Анонимен

преди 12 години

Ako imahme samo malko poveche samochustvie i rodoliubie shtiahme da sme mnogo po naperd ot tezi nacii na roboti i izvergi.Nito sme grozni,nito sme tapi prosto tribva malko trud, obich kam rodinata i postoianstvo.Gospod da prosti detenceto

83

Алов

преди 12 години

До 84. Ясно ми е какво е блудство ,но дай да ти отрежем оная работа като си толкова хитър и пак помисли тогава без нея как се блудства. Все едно си бъркаш с пръс в ухото или носа.Затова питам какви са следите от блудство? Естествено , че не са сополи.

82

Кирилов

преди 12 години

до 84Бе те журналята, че са *** е ясно. Само да вметна как тоя *** Бареков представи в предаването си престъпника, псевдо *** и бивш затворник, помилван от Марин, за да може да участв на избори, Цветелин Кънчев: "До мен е уважаваният български политик и бивш народен представител от партия Евророма, г-н Цветелин Кънчев"... хаха, че да му беше направил и ***...Иначе по случайност, може би, са го написали правилно - предполагаемият. Все пак докато не го осъдят е невинен.

81

Анонимен

преди 12 години

Вече започвам да разбирам какво означават ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ. Все повече разбирам. Това което разбрах за тези "ценности" от последните дни са следните ценности:1. Акцизите в бедните държави да са колкото в богатите, за да сме "РАВНИ".2. Субсидиите за селскостапанските производители също получават 2 пъти по-малко за да сме "РАВНИ".3. Сега разбирам че за един британец кучето е по-важно от живота на едно дете. За Фънди пък популацията от кучета е по-важна от изядена жена от този див свят.

80

Анонимен

преди 12 години

Британците по принцип са едни от най-гнусните европейци заедно с германците...

79

Пъзел

преди 12 години

НИКОГА не съм коментирал журналистите в този сайт, но определението " влачен като куче "мисля, че е най-меко каазаноп неуместен когато се говори за УБИТО ДЕТЕ!!!!

78

Пъзел

преди 12 години

И вчера писах и пак ще напиша:В България се домъкнаха всякакви *** от UK и от къде ли не.Ние им лижем задниците за да им е хубаво и да не ни плючюят, продали сме си и душата и каквото имаме...Историята помни когато "заселниците" обикновенни катили, рецидивисти и всякаква *** налази Америка какво се случи с индианците...

77

Анонимен

преди 12 години

***, преди да се изказваш, поинтересувай се какво е това "блудство" и по какво, разбираш ли, се отличава от секса. Тогава ще ти стане ясно и какви следи могат да останат.А първото изречение просто е най-добрият пример за журналистическа неграмотност - "Има събрани достатъчно доказателства, че Брансън е ПРЕДПОЛАГАЕМИЯТ убиец"! Интересно мкога ще се събират доказателства, че е РЕАЛНИЯТ убиец.

76

Българин

преди 12 години

Нали се гордеехме с това колко къщи са купили поданиците на кралицата,как сега у нас ще потекат милиарди инвестиции?Напълнихме България с английски *** и сега ще им "сърбаме попарата"Този *** бих го нарязал на парчета- без милост.

75

halil

преди 12 години

napilno sim siglasen sis komentar n-79

74

Един

преди 12 години

"Има събрани достатъчно доказателства, че 71-годишният британски гражданин Дейвид Брансън е предполагаемият убиец на 11-годишния Станислав, обявиха от МВР." Да плачеш ли да се смееш ли на такова изречение!

73

И

преди 12 години

Генетично увредени ***. Това са грозните розовелки от Острова на едно 90%...

72

Темерут

преди 12 години

На вас пък все ви се вижда скалъпена, нагласена работа! Факта, че възрастен шотландец е дошъл да живее в БГ, сам по себе си означава, че тоя е психопат! Кой нормален възрастен би напуснал местата, където е живял толкова дълго?

71

Бате Б..

преди 12 години

Скалъпена работа.....!

70

относно 77

преди 12 години

... междувременно другия коментар е изтрит, така че и този се обезсмисли

69

Темерут

преди 12 години

Понеже тоя мръсен содомит, жесток убиец, и гнусно животно е прекалено възрастен, предлагам да гори на клада, жив!