34

Гоце

преди 12 години

Другари,аз бях до тук.!!!!Не мога вечно с вас да се занимавам,колкото и да ми се иска.Имам амбиции за мин.председател,така,че ме оставете да се оправя с оня евреин Станишчо..Важно!И не ми намесвайте името другари....!

33

Анонимен

преди 12 години

Филчев трябва д абъде на подсъдимата скамейка а не да ми играе на свидетел !

32

Стария

преди 12 години

Имаме си постоянно действащ цирк с име "ОКТОПОДА"За всичко в нашата държава е виновен ОКТОПОДА,единствен той е печеливш и на изгода,във нея нищо да не се променя.Къде и кой е истинския ОКТОПОД,тоз, който всекидневно ни краде и пали и обира,закони има, акции на МВР и пак не спира?Дали е този, който МВР-то показно го хващаили така, отново за зелен хайвер ни пращат?Къде е той и кой е той, от години се питамеи ако властите не могат или не искат,отново избори ще има и тогава да го сритаме!Вие, млади хора, назовете ОКТОПОДА!

31

ГОЦЮ

преди 12 години

От 2 дни ме няма и се оср***ха тея главочи ей..........

30

ВАГНЕР за 31

преди 12 години

Гоце от много време е шеф на ДС.Естествен,че той стои зад всичко....дори и за палежите на коли.За стачките е ясно,че е той.

29

Анонимен

преди 12 години

Типично в идиотският стил на Филчев.А фактът,че за А.П.ще довтаса барон чак от Великобританя показва,че нещата са много сериозни и е сигурно,че Перванов е в дъното на цялата мафиотска структура.Няма да е изненада ако някой пак се спомине мистериозно.Ние пък искаме делото да се гледа от Европейски съдии.Не току така Гоце измъкна А.П. от ареста,да има време да се подготвят.

28

Анонимен

преди 12 години

Филчев или е луд или играе много добре ролата на луд

27

акуд

преди 12 години

филчев *** да ти се спука като балон у некоя килия

26

Анонимен

преди 12 години

Кой назначава ? Емануил Йорданов по предложение на Атанасов кой се подписва Атанасов и Йорданов - точкаАйде сега тоя ми си обади оня ми се обади - вие така ли назначавате хорав секретните служби - без да ги проверитето и Папата може да ти се обади и да ти каже назначи Сумиста за секретен офицерБоклуци лъжливи - носете отговорност - като малки деца стеда Ви пикам на генералските пагони

25

Гошо Тъпото

преди 12 години

Попитали радио Ереван - Защо не ни върви на...главни прокурори.Отговор -Защото преди демокрацията,се отчитаха...само на Тато,а след...Демокрацията - никойне ги знай,на кого се...отчитат,с изключение на...касиера,дето им брои...премиалните.

24

Вагнер

преди 12 години

След като Кръстника Гоце,стана от президентския стол,мафията започна да се пропуква.Гоце-СЪд-Мафия-ДС

23

зъл

преди 12 години

Е поне за едно Филчев е прав - цялата история е един огромен-огромен цирк :))). *** полицията, *** прокуратурата и *** специалните служби дет си взимали маси без пари от МС и с бюджет от няколко милиарда силите им стигат да повдигнат обвинение на някой, който е набеден за кръстник на мафията само за това, че ударил два шамара на некакъв дребен кокошкар :))).

22

веригата....?

преди 12 години

Костов е ученик на ---Филчев ,Атанасов Ат.,е ученик на ---Костов и накрая ,ТЕ всички бяха на ХРАНИЛКА ПРИ ------ТРАКТОРА !Какво да си мислим ...?"Хвани единия ,удари ---другия"...!*** до шия в Бг !

21

do 10

преди 12 години

sinister planet moje bi e igrata

20

....?

преди 12 години

За какво го обвиняват ---Фильо ?Нали той каза ,че работи в"Плод и заленчук",когато го търсеха по тИлИфона!

19

Анонимен

преди 12 години

какво се косите за глупости ? какъв сняг вали само ? те цирк от съдилищата всели да коментират .... Алоо турски сериал а поръчков процес не се коментират

18

BT

преди 12 години

Хвани единя, удари другия.

17

catenaccio

преди 12 години

Паул (излюпен около януари 2008 г., починал на 26 октомври 2010 г.[1]) е октопод от вида обикновен октопод (Octopus vulgaris), който получава известност благодарение на традицията да отгатва изходите на футболни срещи с участието на германския национален отбор. Той живее в аквариума Сий Лайф Сентър в Оберхаузен. Вследствие на верните си прогнози Паул е застигнат от особен медиен интерес, а популярност добива прякорът му октоподът-оракул.

16

Анонимен

преди 12 години

По нещо ми прилича на Ив.Славков -Батето!

15

до 5

преди 12 години

Иван Костов не само Филчев е назначил - а и Алексей Петровчерез Атанасов - това вече не е тайна - АЙ сега съберете 2+2 да видим колко прави?Не очаквай Костов да се появи - той винаги остава в сянка А че Атанасов Лъже - мога да се закълна - Филчев никога не се обаждал за АлексейЕле па на Гнома точно с който не могат да се гледат