110

до 126

преди 12 години

"И аз минах от там ,но мен не ме биха"...!Цялото село знае с какво се занимава ---семейството ,...има нещо !

109

Анонимен

преди 12 години

А бе кофража е много добър,но бяха забравили арматурата та бетона се стовари на главите им...

108

Анонимен

преди 12 години

"Когато аз бях главен секретар, си поемах отговорността за всичко. Абе тикво, ти като беше гл.секретар станаха над 150 поръчкови убийства,а ТИ не можа да разкриеш НИТО ЕДНО,а сега ми кажи КАКВА ВИНА си поел,щото нещо не мога да се сетя,брей не стига че си неграмотен ама и лъжеш като Цветелин Кънчев,ПОМНИМ ТИКВО,ПОМНИМ КАКЪВ БЕШЕ.

107

поля

преди 12 години

Както винаги Бойко се изказва конкретно точно ясно. И да не ти е ясно нещо, ще ти стане ясно. Друг е въороса искаш ли да чуеш или ти се пищи по форумите щот си немаш друга работа. А хорицата от Мировяне им пожелавам лек, честен и порядъчен живот който да не води спец частите при тях. И мойте съболезнования за получения ритник..

106

СЕРГЕЙ

преди 12 години

Добър полицаи се става след 20/25год служба, а ние тогава ги пенсионираме и ди даваме да работят вече подготвени за мафията

105

Жалка история

преди 12 години

Бойко сам си призна, че е заради сайта на едната от дъщерите. Оливат се вече. Една фейсбук група с 2-3к юзъри в нея е едно голямо нищо. Страхуват се от сенките си явно !20 спец. ченгета за 5 кутии цигари :) После се чудят защо хората нямат вяра в държавата ?!?!?!

104

Лигльо

преди 12 години

Абе Борисов!Печен мъж не писка!Какво си взел да се хлъзгаш като змиорка?Махай Цветанов,че скоро и ти ще изгориш покрай него.Какво си взел под вола теле да дириш?

103

ПИРО МАНЧЕВ

преди 12 години

Днес няма да паля коли, може някои умен полицаи да ме хване по следите от снега

102

САМО В Бг

преди 12 години

Престъпниците са на почит ,пред ---полицията и съд. система ,....само в Бг !----СЛАБА ДЪРЖАВНОСТ -----------ТОВА Е ИЗВОДЪТ ЗА ЕДНА ДЪРЖАВА В ТАКОВА СЪСТОЯНИЕ!

101

ДО .........118

преди 12 години

На 3-ната коалицийка, -----НАРОДА ЛИ И БЕШЕ КРИВ.....?

100

Мене

преди 12 години

Смешна работа,аз не разбрах от цялата ситуация,кой са набили? Някакъв контрабандист,който му казали,да седи в буса с надолу главата и го били ритнали.Някой от битите извади ли си медицинско,че е бит!? Някой показа ли синини или някакви други наранявания!?Някой от тъпите журналисти, сети ли се да пита този, защо не се е подчинил на полицейско разпореждане и не е слезнал от автомобила!? До кога ще ни занимават с глупости?Нищо ненормално няма при акция баретите да те ритнат или да те проснат...

99

Т Т Т

преди 12 години

"КАЛИНКИТЕ НА ПРЕХОДА"-----Всичко знаят ,НО НИЩО НЕ МОГАТ!

98

Анонимен

преди 12 години

Борисов какъв паралел прави с строителството ами ти си архитекта на тоя абсурд

97

Анонимен

преди 12 години

На гузен премиер Калин му е крив.Пича го слуша и него и Цецо,обаче нали трябва да изгърми някой.Цветанов трябва да си даде оставката е това е.Другото са шменти капели!Няма такава държава да бият семейства баретите.Просто това енедопустимо!А за европейска държава пък е направо абсурд!Както уволниха заради миналия сняг,няколко началници,вместо министърката,така и сега искат да прехвърлят вината.Докога бе Бойко?Докога?

96

Deko

преди 12 години

Такова ще е винаги дереджето в системата им, докато на възлови места стоят бивши комунисти и милиционери. Ще четем милиционерските сводки за борбата им с престъпността и ежедневните им гафове. Липса на всякакъв професионализъм

95

Ran

преди 12 години

Прав е Бойко, Миков който разсипа цялата система и пенсионира професионалисти по на 40-45 г, а остави послушни *** по на 50-60 да търкат само бюрата си и да си пресмятат трудовия стаж за първа категория и 20-те заплатки.

94

anonimen

преди 12 години

gospodinat na snimkata pak prexvarlq otgovornosta na drugite,kato 4e li toi ne e na4elo na vlasta ,toi vinagi e 4ist i gleda da natopi drygite,ei tva se kazva stil na upravlenie,mutrenski stil

93

Видял с очите си

преди 12 години

Иса Бесоолу безспорно мафиот шеф на дървената мафия в казанлъшкия регион пуснал пипала навсякъде в областни администрации, кметства (не е тайна че кмета на Павел баня се избира с неговата благословия), покровителстван лично от Доган един от основните му спонсори. За Бесоолу няма закони понеже е покровителстван от политическия чадър, който му осигуряваше Доган дълги години. Сега когато правителството не играе по свирката на Доган, е ясно, че става неудобно за много мафиоти. Давай Боко само така.

92

Анонимен

преди 12 години

Големия проблем се оказва, че отупали някого който все пак имал контрабандни цигари, а не, че БСП в лицето на Гоце и Ангел Марин са пуснали тия 533 убийци от затворите? Простия народ лесно се поддава на провокациите на ДС, Алексей Петров и техния ментор Гоце.А всъщност добрите люде имали контрабандни цигари ама малко и мако единия бил с богато криминално досие. От написаното, обаче човек може да си направи изводите, че видиш ли както си седели и ги запукали... Червена пропаганда...

91

цялата истина

преди 12 години

свидетели сме на краха на капитализма.европа и америка са в световна икономическа криза и са на изкуствено дишане на системи и в реанимация.в америка народа окупира уолстрит а по улиците се бият,стрелят и ръгат с ножове за маратонки.капитализма рухна това са последните му конвулсии и издихания крахът на един строи който беше лъжа и измама.сега социализма идва като гробокопач на капитализма.време е да се откажем от европа,америка и нато и да тръгнем със световните сили непобедимите русия и китай.