55

jasemi

преди 12 години

*** ти си пълен ***!

54

valeri

преди 12 години

До 75 - Какво прави полицията ти сам си го написал. събира пари от такива като теб.

53

до 54

преди 12 години

та такъв като *** се казва "хейтър" в най-чист вид, злобен, заядлив, криещ се за някъкв псевдоним, единственото нещо е да хули, защото не е направил нищо съществено в мизерният си живот ;)нали така другарю ***

52

Анонимен

преди 12 години

Гледам много защитнички на изнасилената мома,която си е мълчала докато я насилват,да не сте преживели същото та така яросно не приемате да се размишлява върху това изнасилване и поведението на момичето,все пак е на 23г.

51

?

преди 12 години

до 71 *** има навсякъде но какво прави полицията?точно до НБУ ме спряха без никакви документи на мен и на колата и срещо 20лв ме пуснаха...

50

до 40

преди 12 години

ммм да на -5С точно с циците и *** отвън се ходи, много разбирачи тука бре

49

Hell

преди 12 години

Da mu otrejat ***i da go nakarat da si go izqde...

48

valeri

преди 12 години

До 60 - НБУ е в района на шесто а не на седмо районно и районното е на пет километра а не на сто и петдесет метра. Не се прави на софиянец, не ти отива. И в София има *** защото такива като теб си изсипаха тук и си показват простотията.

47

?

преди 12 години

Аловама ти не може да си по ***...толкова ли тежко детство си имал?ти си типичния пример на аутсайдер в обществото търсещ внимание по форумите ти си мекотело, ти си срам за мъжете

46

Стефка-ДО АЛОВ

преди 12 години

Миломомче ти си обречен да умреш сам.

45

Алов

преди 12 години

Вероятно не може да си плаща семестъра и е решила да стане медийна звезда. Който не го може с мозък , с оная работа си го постига. Като и платат разни медии за историята и ще си покрие разходите. А и невиното момче ще осъди и ще си има докрая на следването. Еййй, кви дяволи са жените.

44

Стефка

преди 12 години

Дори най-грозната жена може да си намери с кого да прави секс,което не се отнся за вас,така че едва ли се е прибирала на -10 по цици за да я изнасили някой.Замислее се колко е безмислено това,което пишете.Защо трябва да нападате ,някой който и без това вече е съсипан.

43

Анонимен

преди 12 години

От коментарите тук и под подобни материали се вижда качеството на болшинството от българските мъже. Те защитават насилниците! Къде сте, всички вие мъжкари, когато трябва да се свърши нещо наистина важно? Сигурно се криете из тъмните улички и храсти, дано мине някое нищо неподозиращо момиче, че да покажете що е то Мъж! И всички жени просто си мечтаят за секс в калната снежна киша, при това с някакъв ***!

42

до 60

преди 12 години

Хората са ти го написали... Не е била разгласявана информацията за изнасилването, предполагам от човещина към момичето, а не, че не се е оплакало!

41

Шпека

преди 12 години

Сега го дайте на мен да види как се изнасилва да му пръсна халката на мръсното К.пеле и бой ще яде на края!!!

40

?

преди 12 години

до 59в 21:00 ли ще си го търси?чак пък толкова ли сте с празни глави....а ти явни си някакво комплексарче пич понеже жените не ти връзват проблема си е в теб

39

Анонимен

преди 12 години

В НБУ има лекции до 21 часа и доста хора ги посещават поради невъзможност от тяхна страна да посещават други или поради липса на други, защото преподавателите ни са работещи хора, а не само даскалчета.

38

daiana06

преди 12 години

Не съм феминистка ,но мъжете си мислят с оная си работа. През зимата едва ли има *** дечица да се показват и разголват ,това са празни приказки и егоистични мъжки мнения.Децата ни ходят на работа и в университета ,живота им не тръгва в розово.На всичко отгоре тате не може да ги кара и в университета,и им се налага да се връщат по тъмно вечер.Майка съм и всяка вечер треперя за дъщеря си да ли ще се върне жива и здрава.Бог да ги пази деца та ни.А вие *** бълвайте гнусотии по тия форуми.

37

Анонимен

преди 12 години

А интересно е колко пъти я е насилил,и защо веднага не се е оплакала на 150м.е 7-мо,и къде е тръгнала по тъмното защо е сама при положение,че в софия се населява от най долната *** от всяка прослойка на крими контингента и също и от най висшата класа на мутрите,там и кучетата се движат на групи....

36

Стефка

преди 12 години

Не мога да повярвам какви малки комплексарчета пишат тук.Ами ако беше майка ви...вие сте *** и за това никоя жена няма да ви хареса а вие цял живот ще живеете на чикий и ще псувате жениите.Просто сте жалки!