29

Темерут

преди 12 години

Абсолютно същото, както преди един век, на "Титаник". И, тогава богаташчетата, и техните дами се качват 1-ви в лодките, без дори да си намокрят краката! Позор, дами и господа!

28

Анонимен

преди 12 години

Капитанът объркал "уиски он дъ рокс" с "Коста Конкордия он дъ рокс", та затова така....

27

rusnak

преди 12 години

Капитализъм брат, капитализъм...:)))))))

26

bgf17

преди 12 години

"Вся власт саветав! Бий белите докато почервенеят и червените докато побелеят". Такъв е животът в Европа, още от края на Първата световна война, от 1917 година и до официалното и прекратяване! Цялата икомомика, в днешният свят е вариант на Непманската политика от първите години на СССР. Само Остап Бендер може да оцелее при такова, соц. корабокрошение !

25

До 25

преди 12 години

"Имало е обаче и други руснаци, обяснява Емелянова, които са помагали на други пътници, включително деца, да се евакуират, които са благодарили на местните жители за оказаната им помощ и които не са поискали никакви привилегии за себе си, пише NEWSru." - тва прочете ли го, или четем избирателно?

24

Анонимен

преди 12 години

ами ,тя парата прави фукарата,винаги е било така.

23

до 23 sbr

преди 12 години

Може и да не е точно от паника. Тъмно е било и не са знаели на какво разстояние са от брега. Когато корабът се е наклонил е било трудно да се ходи по палубата и коридорите. Един казваше, че навсякъде са се търкаляли мебели, куфари и какво ли не и тия предмети са се движели. Може да е вапрос на нещастни случаи. Е, разбира се и уплаха.За руснаците - те са всеотдайни хора. Но това са били богаташи, не хора от народа, с каквито съм работил. Нашите "чорбаджии" да бяха там, по-добри ли щяха да бъдат?

22

Анонимен

преди 12 години

Типично за бивши соц-комунистически народи..българи,руснаци и подобни мислят че парите оправят всичко..Обаче истината е отношението между хората. Бас държа че нито един руснак не е помогнал на друг човек на този кораб.

21

Анонимен

преди 12 години

А *** от екипажа какво направили? Със сълзи на очи прибирали пачките и ги товарели на борда.Изобщо цялата работа е толкова *** че няма на къде.По принцип кораба не би трябвало да потъне.

20

sbr

преди 12 години

Тъпотия до шия, тва да не е 1912 г и титаник. места в лодките е имало за всички. Загиналите са от паника не от липса на лодки. Плюс тва на 50 метра от брега в топла вода и спасителна жилетка.

19

ВЪПРОС

преди 12 години

Покупатели, особено на живот, винаги се намират, а кой е бил продавача на живот на този потъващ кораб?

18

Анонимен

преди 12 години

Айде пак поредния филм за ЛОШИТЕ руснаци - я ми кажете, вие ако бяхте богати и бяхте на кораба, щяхте да си кътате хартийките ли? Може би за отвъдното?

17

до 7

преди 12 години

А аз, вече възрастен човек, обиколил не малко страни, ще ти кажа, че едни от най-сърдечните хора са руснаците. Пререждането на опашка при тях е ТАБУ. Може да стане само, ако бързащият поиска разрешение от опашката.

16

Анонимен

преди 12 години

14За руснаците е нормално да си спасят кожата те и да оставят жените и децата на кораба.

15

АБЕ...

преди 12 години

а КОЙ е ЗАЩО е взимал парите? Това е криминалния елемент в случая, защо се пропуска? м?

14

Анонимен

преди 12 години

Който и да беше ако имаше пари щеше да даде. Въпросът не е кой ги е дал въпросът е кой ги е взел !

13

Нострадамус

преди 12 години

Само руснаци ли са бутали пари??? Защо ми се струва, че всички, които са имали са бутали?

12

прасчо

преди 12 години

По тази част на годината,обикновено са пенсионери и по разни социални програми номер 4 и ако за теб и твоя бътерфлай 200 метра са топла бира.....за тях не са !! Капиши !!! Както е тръгнало утре и Капитан Смело сърце дьо Мазен гел ще стане герой

11

Анонимен

преди 12 години

И за това ли са виновни руснаците :-)) Когато потъва кораб и ти си на него, едва ли ще се редиш на опашка като все едно чакаш за хляб...Всеки се спасява както може, нормален човешки инстинкт!

10

До 12

преди 12 години

Съгласен съм на 100% - безспорно най-наглата нация са англичаните, и не само по зимните ни курорти, тия англосаксонски мутри по принцип ни нямат за хора.