152

Французин

преди 12 години

Кардинал Ришельо.............!!!!!!

151

ДО ГЕРБ

преди 12 години

Така е. Цецо няма грешка. Той е СУПЕРГЕРБ. Буди моето възхищение и акламации.

150

ГЕРБ

преди 12 години

САМО ЦВЕТАНОВ!!!!БРАВО ЦЕЦО. ВИНАГИ С ТЕБ. ЦВЕТАНОВ ПРЕМИЕР.

149

в един

преди 12 години

от сайтовете прочетох, че съпругът е бил кандидат кмет от листата на БСП,неосъществен, и става ясно защо малката напориста дебелана имат страница във фейса.Такава двукатна къща с високи дувари не се прави от едно магазинче , което продава цигари само с бандерол:)))))

148

Анонимен

преди 12 години

Примата цеко да го пречукат дано!!!

147

Анонимен

преди 12 години

Ден преди 1 май над 200 души, облечени в черно, си взеха последно сбогом с 25-годишния БСП-активист и син на един от шефовете на полицията в Перник. Кирил Христов, наричан от приятелите си Багеро и Багерчето, който бе демонстративно убит пред дискотека Че Гевара в миньорския град,Сред подземния свят в Перник обаче се говори, че Багеро е посмърквал кока и се е познавал отлично с бандитите. Двамата със Сиси са приятели от тийнейджърските си години. Тогава се въртели покрай друг известен местен екшънгерой - Петър Фьодоров-Малкия Федка. До неотдавна Багеро и Сиси са били доста близки, но после се скарали. Според запознати полицейският син влязъл в пернишкия ъндърграунд в началото на 2001 г. По данни на МВР тогава работел за видния наркоиграч Федката. След като станал свидетел на опит за покушение, Багеро преминал към групата на Райко Кръвта. Там помагал на дясната му ръка - Станислав Ангелов-Сиси. Кръвта давал част от печалбите от дрогата на Сиси, за да върти лихварство и черно тото. Багеро и Сиси пък давали парите срещу 10% месечна лихва, а който закъснеел, биели наред, твърди се в медийна публикация. Напоследък двамата си имаха дрязги, достатъчно сериозни, подхвърлят общи познати. Говори се, че на Кирил му било дори забранено да влиза в "Че Гевара" и той наистина рядко ходел там.

146

до глупака 173

преди 12 години

Приятелю, ако МВР харчи над 1 МИЛИАРД лева, за да може някой да ги "подведе", така, че те сами да се изложат - за кой е НУЖНО НЕЗАБАВНО ДА СИ ОТИВА, за конспираторите или за НЕКАДЪРНОТО РЪКОВОДСТВО НА МВР! Не те ли смущава факта, че с всички модерни методи и срс-та в нашето радно МВР НЯМА ДА НАМЕРИШ ШЕРЛОК ХОЛМС И МОСЮ ПОАРО, а .... шлифера, главоча и др. подобни....

145

Анонимен

преди 12 години

Правителството на ГЕРБ - Граждани за европейско развитие на БългарияЕвропейска и демократична България, член на Ес и НАТО, 2012 г.Причината за зловещото убийство на 11 - годишното момченце Присиян от Шумен се оказа невинна забележка за малък полов член.Това разказваj пред България днес разследващи. Във фаталния ден 5 септември миналата година, Присиян и Христо Сечински - Кобрата отишли да се разходят до изоставения търговски център в Шумен. Христо разкопчал панталона, за да се облекчи в един от ъглите. Тогава Присиян му казал - "Много ти малък - по- малък от на бате".Христо се афектирал и се нахвърлил върху 11 - годишното момченце и го убил. След това престъпникът решил да се отърве от тялото и се опитал да го изгори. В раницата на момченцето имало дезодорант, който гръмнал от огъня и изплашил младежа, който избягал от местопрестъплението.Резултатите от аутопсията установиха, че Присиян е наръган 8 пъти, като един от ударите е прекъснал гръбначния стълб. Докато е бил на 12 години Христо е бил насилван от по-големите ученици и е бягал заради сексуалния тормоз в специално училище за болни ученици. Семейството на Присиян е крайно бедно, живее в къща без ток. България, 2012 г.

144

Анонимен

преди 12 години

то с порицания и мъмрене ако ставаше работата!все едно да го преместиш от "единия крачол ,в другия"! Цветанов е пълна нула,дайте да не се лъжем,сега даде поредното си пародийно интервю-всичко е наред ,перфектна работа,все заучени фрази!

143

оооо

преди 12 години

начело с този провален, покварен и некадърен министър МВР абсолютно се отъждествява с мафията. нагли, прости, жестоки, грубияни, отмъстителни дребни души с огромни апетити.

142

qwer

преди 12 години

Цялата тази историйка е една нагласена провокация на червена ***.По телевизията като ги даваха тези "пребитите"в главите защо нямаха никакви видими белези по лицата бе,нали са биле ритани в главата,като ги слушаше и гледаше човек остава с убеждението,че са едва оцелели с помоща на Бог.Това е един театър на отиващите си ***,които в моментът си припомнят как навремето бяха ненадминати в диверсии и компромати.Това семейство би следвало да бъде прието без конкурс в драматичният театър.

141

Анонимен

преди 12 години

Станислав Ангелов-Сиси и приятелят му - самоубилия се Стойчо Стоев-Чочо са били лихвари. Огледайте се, на всеки ъгъл на улиците в София ще видите лихварски бюра с мутри като Станислав Ангелов-Сиси и Стойчо Стоев-Чочо . Изкупуване на злато и парични заеми с 30% лихва. Потенциални убийци. Рожбите на демокрацията. Създадени по американски модел и покровителствани от държавата, вече 22 години. Европейско развитие на България, отличниците на ЕС, конгратюлейшънс и т.н.

140

бррр, вампир същий

преди 12 години

вампир, които изпива и без това малко останалата ни кръвчица. най- добре олицетворяваща същността на цв.цв. тъмна, безпросветна, зловеща. въобще престъпна, криминална личност.

139

до 173

преди 12 години

Както го описваш ми звучи правиво.Това доказва, че МВР-то на Цвъко и сам Цвъко немат грам акъл.За Боко си знаем.Май ти е убягнало, че са следени месец и половина, но това не се вписва в хипотезата ти и все едно не е било.Имаш сериозен проблем драскачо.Требе ти доктор.Може и да е "хонорис", може и ветеринар(за по-сигурно).

138

до 173

преди 12 години

То ако е на въпрос, може и обратното да е налице. "Ще сплашим тая и семейството й, пък после ще кажем, че са ни направили постановка и ще се измъкнем от скандала!"

137

173ти

преди 12 години

тя информацията е от достоверен източник бе чук

136

Анонимен

преди 12 години

Като си помисли човек ,ако някой иска да направи мръсно на полицията и Б.Б. това е бил идеалния начин ....Подставено лице се обажда и снася "достоверна и опасна информация" за семейството в ,което щерката е създала тази група във "Фейса" ???Полицията се дъни и е налице "ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ" ....Съответно ,"обществото" е потресено от полицейското насилие... Съшита с бели конци постановка на Трактори и *** ...

135

Анонимен

преди 12 години

Понякога "вземам" от службата тебешир, да си рисува дъщеря ми. Представям си ако ме хванат хората на Ц.Ц. с пет откраднати тебешира и без "бандерол"?

134

ddd

преди 12 години

И пак тиквата не удържа на думата си,къде са оставките?Какво е това порицание,може би от рода."колеги,нека следващия път да мине без свидетели и с по-малко шум...."

133

Анонимен

преди 12 години

Наблюдаваме ги! МВР=мафия!Стойчо близък с килъра СисиПернишкият бандит и сериен убиец Станислав Ангелов-Сиси бил приятел на самоубилия се Стойчо Стоев-Чочо, научи Монитор. Вероятно това е и причината Мирослава Николова да бъде заровена близо до местата, където Сиси погребвал жертвите си.Сиси бе осъден за убийството на Цветелин Карпузов, Биляна Кръстева и Кирил Христов. Тримата са застреляни, а после съблечени и заровени на 3 места. Трупът на Цветелин е открит в с. Планиница, на Биляна - в с. Лесковец, а на Кирил - на пътя за сметището в Перник. По-рано Ангелов получи 18 г. решетки за смъртта на наркодилъра Хайо през 2008 г.Аверът на Чочо Марио пък преди години заплашвал с убийство служителка на МВР, защото го хванала с фалшиви пари.