11

Ужас

преди 12 години

Правете сметка в така наричаната *** Индия кое е на почит - образованието и със сигурност здравеопазването! Колко взимат там лекари и учители и при какви цени! И правете сметка в "европейска" България кое е на почит - чалга, простотия, мутри, силикон! У нас колко получават лекари и учители! И какви са ни цените - само те са европейски! Държава, която не почита образование и медицина, е обречена!

10

do 3

преди 12 години

са сетиш.

9

Ужас

преди 12 години

Самата истина е, че взима 700 долара! Поразрових се в интернет и по чуждите медии го има на снимка човека, не повече от 30 годишен, и е в някакъв супер забутан щат и град! И получава 1000 лева, при цени в пъти по-ниски от тук! Даже 4-5 пъти му е по-голяма покупателната способност от наш млад учител! ФАКТ! BBC даже с ирония му казват заплатата, т.е. колко е ниска! А на нашите? СРАМ И ПОЗОР! Хора, защо търпим?

8

Браво !

преди 12 години

Ето това е правилна инвестиция ! :)Да инвестираш в образованието на народа си е инвестиция в бъдещето.

7

Анонимен

преди 12 години

И след като са в сметката му вече интерестно как ще си ги вземат. Грешна или не вече са в неговата сметка! Взимането обратно си е кражба. Все но някой да хвърли през прозореца на терасата ми пари.Ама евреите няма да оставят така 9 млрд.

6

Ужас

преди 12 години

Само на мен ли ми прави впечатление, че тук се споменава лицето да е обикновен индийски учител със заплата 700 долара?!? Според цените там и тази заплата, то лесно може да се сметне, че този учител има поне 2, да не кажа и 3 пъти по-голяма покупателна способност от нашите учители тук! ФАКТ! Нека после се смеем, че Индия е *** държава, ами ние какви сме, като плащаме в пъти по-малко на нашите лекари и учители? Видях го на снимка, млад е, а взима повече от наш професор!

5

Анонимен

преди 12 години

Е как даскал в Мангустан е с 700 долара заплата .А в България са в пъти по малко .Свети Бойко ,чети бе .С тъпияти асфалт ,скоро камъни ще ядем .

4

Банкер

преди 12 години

Дай Боже всекиму в българия такава банкерска грешка- мамицата им на нашите банкери

3

ддт

преди 12 години

Браво и Индия ни е задминала,щом 700 долара е заплатата на учителя...

2

adolf

преди 12 години

Учител в Индия със заплата 700 долара?

1

Вальо

преди 12 години

Трябва ми само една от тези пачки.Няма да бъда алчен.:)