79

човек

преди 12 години

има много стара българска поговорка - от малко прасе и от нов началник , не се знае каква *** ще стане . така че , плевнев ще го посрещнем по дрехите / има пари и добър шивач / но ще го изпратим по ума . за мен той досега не е показал много ум , на затова е екипа , протокол , съветници . да му дадем 100 дни .

78

тъпообразован

преди 12 години

Какви са тия съчинения 45 и 55 % , за нито един от тях не съм гласувал ? Някой пак си съчинява новини.

77

дуче Михо

преди 12 години

Най сетне лакомата *** и пернишка мекица може да върви по дяволите т.е. там откъдето е дошъл!Същото се отнася и за всички червени ***!

76

Дани

преди 12 години

Леле 45% вярват на Първанов. Колко е *** българският народ. Уникално *** след като му вярват цели 45%. Това гори за народно малоумие и олигофрения. Явно българският народ обича да го опрваят отзад и да гледа сейр.

75

На бас на 1 бира

преди 12 години

Ловя се на бас,че падне ли от власт Бройко, след една седмица и Пудела ще го последва.

74

EU citizen

преди 12 години

Гоцко е *** и селянин.

73

добри

преди 12 години

Гоце не може да стъпи на неизрязаното нокътче на кутрето на левия крак на Плевнелиев! :)Тоя *** освен да си показва мазната физиономия на НГ, да се снима с обикновено единствения ни олимпийски медалист, да отиде 2-3 пъти до Македония и до Сърбия, да целува *** на Русия, да ни заробва енергийно, АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ Е СВЪРШИЛ ЗА 10 ГОДИНИ!!! Само си седи и мъти водата на хората, които искат да правят нещо в тая държава! Добре, че се разкарва - жив и здрав да е и да не се мярка в политиката

72

Анонимен

преди 12 години

"За Плевнелиев е най-висока подкрепата сред хората на възраст между 30 и 50 години, сред високообразованите, сред жителите на столицата и на големите градове."Абсолютно нормално, докато за Първанката знаем от къде идва подкрепата - изкуфели пенсии, представители на турско-*** раса без средно образование и пр.

71

Анонимен

преди 12 години

Какъв президент е тоя бе, президент е някой дето върши нещо за държавата, тоя за 2 мандата свърши едно голямо нищо. Съответно изпращаме нищото .

70

Анонимен

преди 12 години

"ВСЯКА ВЛАСТ Е ОТ БОГА" цитат от Библията ВЯРВАМ ЧЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ИДВАТ ПО ДОБРИ ГОДИНИ.

69

Инкогнито

преди 12 години

45% национални предатели. Лика-прилика с ченге ноемр едно на страната агент Гоце. Нещастни мижитурки.

68

Анонимен

преди 12 години

Мали, мали, малииии, къде е Алеко Константинов да ви опише в книга?

67

Анонимен

преди 12 години

ПАРАВАНОВ В ЗАТВОРА ЗАЕДНО С ОВЧАРОВ ЗА НЕИЗГОДНИТЕ ДОГОВОРИ ЗА БЪЛГАРИЯ С ГАЗПРОМ

66

Анонимен

преди 12 години

"Щом ненавиждаш комунистите,значи ненавиждаш и председателката на Н.С.както и повечето депутати,министри и членове на управляващата партия,които са бивши комунисти,свързани тясно с режима на Живков.Ненавиждаш владиците, свързани с БКП,шепата СИКаджии,стари бойни другари на премиера,създадени от БКП и т.н.На където се обърнеш ДС и БКП.Така,че по полека с ненависта.То май няма някой във власта за обичане. "ПРАВ СИ ПРИ 1 МИЛИОН ЧЛЕНОВЕ В РОДА НА ВСЕКИ ОТ НАС ИМА ПОНЕ ПО 1 КОМУНИСТ

65

до Ц.Караилиев

преди 12 години

Щом ненавиждаш комунистите,значи ненавиждаш и председателката на Н.С.както и повечето депутати,министри и членове на управляващата партия,които са бивши комунисти,свързани тясно с режима на Живков.Ненавиждаш владиците,богатите приятели на премиера свързани с БКП,шепата СИКаджии,стари бойни другари на премиера,създадени от БКП и т.н.На където се обърнеш ДС и БКП.Така,че по полека с ненависта.То май няма някой във власта за обичане.

64

456

преди 12 години

До гробаряможе да поръчам ама дай си размерите !

63

outsider

преди 12 години

До ***: Ако искате това да е дискусионен форум, а не порнография, трийте поне такива постове като 74.

62

Гошо Тъпото

преди 12 години

Задкулисният играч Параванофф,минава в...нелегалност;до кога ли?

61

Анонимен

преди 12 години

"Мандатът на Желев приключва с 25 на сто одобрение, докато този на Петър Стоянов - с 44%. ... Сегашният президент си отива с 45% доверие"Най-добрият президент досега си отива, охулван от неграмотни слузести ***, за да бъде сменен от едно безгръбначно псе, което без куфарчетата на мафията все още щеше да предлага услуги минувачите по улицата.

60

Гробаря до 456

преди 12 години

Поръчай си ковчег!