439

Един Българин

преди 12 години

звездите ми го говорят ,че любимия ми поСраник в момента се е включил в газопроизводството и пикаел газ,след което щял да си посегне с леки наркотици,да предруса от мъка,и да легне да спи в бункерите на ЮС ембасито :)))))))След 2 годишен курс депотатстване,май депотатите направиха първото си свястно нещо,пожелавам им на всички това им деяние да повлече крак и последващите им решения също така да са в името и за благото на Народа

438

ПЪЛЕН

преди 12 години

***. Българския чернозем го няма никъде по света БЕ *** - с хумусен слой близо 1 метър! на много места е над 2 метра! който не знае от България и от Добруджа се изнасят чернозем за ОАЕ и Дубай !Такова нещо се създава за хилядолетия обитаемост!!! и екология!!! *** вредна ГАД ,Ти колко си долен.ВЪН от България.

437

Anon

преди 12 години

А мечката иска да помогне на пчелите да се отърват от този досаден мед, нежно разбивайки кошера им...И за какво ни е да знаем дали има шистов газ, като така и така няма да го добиваме? Само ще се увеличи корупционният натиск върху политиците ни, ако се окаже че има газ. А проучването си е половин добив, пак ще има замърсяване долу.

436

Един Българин

преди 12 години

Взимай си монсанто с техните ГМО които тровят,разболяват и убиват!Товари ги на един гео-био-нано инженерен Chemtrails самолет, сеещ отрова,болест и смърт И СИ ВЪРВЕТЕ В КЪЩИ!ТУК НЕ СИ ДОБРЕ ДОШЪЛ с това си ВРЕДНО поведение и анти Български ДЕЙСТВИЯ (геноцид)

435

хидротермален

преди 12 години

Ето и карта на авариите при добива на шистов газ в САЩ g.co/maps/tbynjТАКА,ЧЕ г-н Уорлик! ФракЮ, и много Ви моля Взимай си шеврон с техните хиляди токсични,радиоактивни и канцерогенни ХИМИЧЕСКИ БОМБИ със закъснител,които са заплаха за НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ живота! и здравето! на Българина,а ПРИРОДАТА загива безвъзвратно и завинаги!

434

............ до 505

преди 12 години

И почти всичките водят до рак. Особено бензена и нафталина

433

хидротермален

преди 12 години

Да не говорим ,че дори само с вода да се направи хидравличния удар (САМО С ВОДА), в шистите има Радий и Уран , както и други радиоактивни елементи,които ще се изкарат на повърхността! Да не говорим,че лекари, изследвали флуиди за хидравлично разбиване при проучване и добив на шистов газ, открили, че 25% от тях могат да причинят рак, 37% могат да доведат до нарушения в ендокринната система и 40% до 50% могат да засегнат нервната, имунната и сърдечносъдовата система.

432

хидротермален

преди 12 години

и г-м мошеник ,именно Според доклад на Комисията по енергетика и търговия на САЩ от април 2011 г. е установено, че голяма част от използваните химикали при хидравличното разбиване при добив на шистов газ, са силно токсични. Ето и някои от тях: метанол - метилов алкохол, изопропанол -изопропилов алкохол, кристален силициев диоксид - кварц, етилен гликол - 1,2-етандиол, хидрогенерирани леки петролни дестилати, натриев хидроксид - сода каустик, сярна киселина, формалдехид, нафталин, бензен.

431

хидротермален

преди 12 години

генерал-губернатора на България каза,цитирам: ''В САЩ се разработват изключителни количества шистов газ в Тексас, в Пенсилвания. Цената на газа в САЩ намаля драстично и не сме се сблъскали с проблеми с околната среда, подчерта още Уорлик и допълни, че въпреки това агенциите за опазване на околната среда провеждат проучвания непрекъснато'' откровена ЛЪЖА.Ти колко си долен! ето и ФАКТИТЕ! От над 1600 сондажи в Пенсилвания - над 1532 нарушения stateimpact.npr.org/pennsylvania/drilling/

430

jivko

преди 12 години

abe Uorlik gledai si zadaljeniqta kato poslanik i ne se mesi vav nashite vatreshni raboti,kato e tolkova bezopazen dobiva na shistov gaz si go tarsete i dobivaite v Amerika....i ne se draj kato gubernator na Bulgaria....neshtastnik.

429

yankee go home

преди 12 години

отивай си при сондите и пий едно наздраве за Шеврон с чашка бензен.

428

GASLAND Добруджа

преди 12 години

Има един филм казва се GASLAND - дръпнете си го от любимия ви торент портал и го изгледайте.Всъщност първите 30-40 минути са достатъчни за да изградите впечатленията си относно проблема. Там е обяснено много добре и нагледно. Останалото ще е вашата преценка и изводи.

427

Митко

преди 12 години

А ти още ли пушиш козче?

426

Митко

преди 12 години

Да! Американски п.дал!

425

Мдааа!

преди 12 години

От ден на ден намразвам тея задокеански тероризатори все повече и повече.Ние сме малка и бедна държава, и колкото и да ни се иска да сме независими, това няма как да стане, още повече сме си напълнили парламента с комисионери и продажници..И ако някой преди двадесет години ми бе казал, че има по-голям гад от руснака, щях да го заплюя.Но се оказа, че и от лошото имало и по-лошо. АМЕРИКА СЕ КАЗВАЛО.ГРАБИТЕЛИ, ТЕРОРИСТИ И ЕКСПЛОАТАТОРИ.Това е САЩ.

424

Янките вън

преди 12 години

Тоя *** заслужава само и единствено нашето презрение, Хора!Да си дупчи шевронски *** щом му се иска, но не да трови земята ни.Защото той утре ще вазира, но Ние и децата ни ще останем.НАРОДЕ????

423

Александър

преди 12 години

"Ако бях българин бих искал да знам дали в страната има шистов газ и какво е качеството му. Точно това иска и "Шеврон", заяви Уорлик. .... Е да батка ама не си българин ! За това си затваряй устата и не се мешай къде не ти е работа! Ходи давай акъл на некой друг!

422

Анонимен

преди 12 години

Прави ли ви впечатление, че всеки коментар срещу мръсния американос в крайна сметка получава по 8 минусчета? Явно във форума има 8 безродника!

421

Сашко

преди 12 години

нека да оставим всичко свързано със шистовия газ, но е недопостимо посланик на която и да е държава да прави таково изказване- ТОВА Е НАМЕСА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ..!!!!!!!!

420

Анонимен

преди 12 години

Е,ако украйнците бяха казали не на руската техника преди 26 години и японците бяха си затворили навреме 40 годишните реактори ,а пък и американците не бяха хвърлили съвсем близо до нас 9300 кг обеднен уран,сега радиацията щеше да е по ниска и много хора щяха да са живи.Така,че не всяко НЕ е лошо.