101

:)

преди 12 години

Немам думи! Остана ни само да отровят плодородната земя! А да видим кои ще са тези,които ще позволят това? Направо на бесилото да ги сложим,продажните политици,оправиха ни майките в последните 20 години...

100

Аман

преди 12 години

Единствения коректив на грабителите-продажници от парламента е ТОЯГАТА НАРОДНА.И за ГЕРБ, и за турците, и за комунистите...и за всички други тарикатчета живуркащи на наш гръб.А за ГЕРБ...какво да кажа...по-долно и лъжливо племе народът ни не познава.Унизиха родителите ни, прокудиха децата ни, отровиха живота ни, а сега искаха да отровят и последното(единственото) което можем да оставим на децата си - ВОДАТА И ЗЕМЯТА!

99

ТPE3BEH

преди 12 години

До 115: Ми не съм специалист и не мога да дам компетентно мнение, честно казано. Поне до това което видях - кладенците които добиваха шистов газ не бяха нещо огромно. Побираха се в средно голям двор 1 декар. Дори и да има някакво изпускане на газ едва ли ще е нещо толкова голямо, че да отрови цяла Добруджа. Но това все пак са си мои разсъждения.

98

СТРАНДЖАТА original

преди 12 години

Докато Гоце е президеннт Шеврон няма да дупчи за газ... - всъщност на Гоце колко му остава?...

97

Анонимен

преди 12 години

аи стига сте ревали,спряха ли Бургас -Александропулис -спряха го,спряха ли шеврон,спряха го,кои го спряха -Борисов и хората му

96

do 109

преди 12 години

Еколозите предизвикаха референдума в Бургаз, ако не знаеш. ББ използва именно него за една от причините да се откажем от проекта.И не се надай американци да ти вадят нефта и газа и от това да ти паднат цените - наивно и даже смешно твърдение! Колкото ни паднаха цените на тока от американцкия ТЕЦ до Гълъбово. Заради неговите "инвестиции" държавата им плаща на мошениците от AES по 35 ст/КВч., срещу 4-5 ст. от АЕЦ. Отделно от тази година ще ни одерат и кожляците заради СО2 емисиите.

95

Анонимен

преди 12 години

Как сте платени шеврончете! РИвете ли!? Дообре! Значи има шанс за България!

94

Анонимен

преди 12 години

Урааааааааа да живее кабинетът Борисов

93

сордид

преди 12 години

Ура, изгонихме империалистите!!! Сега трябва да изберем и най-интелегентния български държавник г-н Първанов за премиер. После да поканим др. Путин за президент и да поемем лечението на др. Кастро и да поканим на първа визита в ЕС красноречивия оратор Уго Чавес да поговори 15-20 часа в Парламента.

92

анонимен

преди 12 години

до 74, Е не си прав. Някой път се осъзнават и извиняват.

91

до 109 ТРЕЗВЕН

преди 12 години

Добре е все пак, че си възприемчив и ученолюбив! Има надежда да се осъзнаеш и видиш истината, така както коригира "манипОлацията" си... :::)))

90

zeddd

преди 12 години

до 115Не, той не си прави сметка, защото не за това са му платили...

89

Гелето

преди 12 години

До ТРЕЗВЕНТи май забравяш, че района нарочен за добив на този газ е житницата на България? Правиш ли сметка какви са дългосрочните последици от подобни експериметни? И не е ли много по-вероятно (независимо от резултатите), да ни отровят почвата и след това да ни продават ГМО семената на Монсанто..?

88

Пито-платено

преди 12 години

Щом гербавите подвиха опашка, най-вероятно Шеврон са направили сондажите и не са намерили нищо. Шеврон не прави "фракинг", а "факинг" - навсякъде където отидат.

87

Анонимен

преди 12 години

11 български митрополити са били агенти на ДС, констатира днес Комисията по досиетата. Бившият и настоящият мюфтия Недим Генджев и Мустафа Хаджи също пеели на агентурния апарат по времето на соца. Сливенски митрополит Йоаникий(Кирилиевич), Плевенски митрополит Игнатий(Пенев, Германски), Видинският митрополит Дометиан(Добрев), Старозагорски митрополит Галактион(Мишо), Великотърновски митрополит Григорий(Ваньо), На САЩ, Канада и Австралия митрополит Йосиф(Зографов), Врачански митрополит Калиник(Рилски, Венко), Варненски и Великопреславски митрополит Кирил(Ковачев, Владислав), Неврокопски митрополит Натанаил(Благоев), Западно- и Средноевропейски митрополит Симеон(Христов, Торис) и Русенски митрополит Неофит(Симеонов) са били агенти на ДС. Това установи проверка на Комисията по досиетата, която изнесе данни за служителите на ДС в Католическата и Православната църква и в Мюсюлмаското верозиповедание.

86

Анонимен

преди 12 години

ДОСЕГА ГАРАНТИРАНО БЕДНИ ОТ ГЕРБ!ВЕЧЕ И ГАРАНТИРАНО ОТРОВЕНИ!

85

zeddd

преди 12 години

До 831 Мафията наречена Герб,спечели изборите,няколко пъти вече,защото защото купи гласове(това е мафия) 2 Мафията Герб,започна да строи магистрали,детски градини,пречиствателни станции, и остана народа гладен и без лекарства.(това е организирана престъпност) 3 Мафията Герб,хвана няколко престъпни групировки, и след това пък така си ги пусна - прах в очите, уж ги хванали... (това се казва истинска мафия)

84

ТТ

преди 12 години

Проблема не е в технологията и екологията мили деца. Проблема е в това че еврейска (американска компания ще изнесе благата на България. Прави го и в момента с добива на злато. 3-ти сме в еропата по добив на злато. И пак сме си най бедните. Проблема е че благата ще изтекат в някое еврейско джобче. Благодарение на някой наш национален предател. А такива в България валяло. И всичките в парламента.

83

TPE3BEH

преди 12 години

До 104:Да бе, аз манипУлирам... Затова пишете глупости, че главният добив бил в пустинята Невада.... Най-големите залежи на шистови скали са в северозападните щати.Не че ми пука толкова за Шеврон и този добив... Да, определено ще има ползи за България ако паднат цените на газта, но най-ме дразни да гледам как външни сили се мешат в вътрешните работи на страната, как се организират протести, създават се сайтове и т.н. агитация. Защо еколозите не протестираха така срещу Бургас-Александропулис?

82

Анонимен

преди 12 години

Алооо! Платените шеврончета! Излезте на улицата бре! Дайте да ви видим! *** и вие се криете като Бойко през голям сняг:))))))