81

Иван

преди 12 години

Десислава е прекрасна и по глас, и по визия! Дано само избере подходяща песен за Евровизията, която да не носи страдалчески и меланхолични ридания, а нещо весело, танцувално и позитивно !

80

Срам

преди 12 години

Аз пък харесах "младия талант" Маргарита Хранова.Умението да си знаеш мястото е въпрос на интелигентност.Повяхналата певица, се мъчи да напомня за себе си, но не това е мястото.А за преценката на това трябва акъл, но къде ти ?!

79

чичо Митко

преди 12 години

Браво, доживяхме чалгарка да я пратим на Евровизия и да покажем по този начин на цяла Европа какъв ни е манталитета. Сега остава само чалгата да се канонизира и като официален български народен стил и да затвърдим турско-*** си уклони официално.

78

г

преди 12 години

Омразата към поп-фолка ви кара да не забелязвате таланта.Има ли значение в какъв стил се е изявявал даден изпълнител след като песента му за "Евровизия" е добра?Десислава е моя фаворит-това момиче многократно е доказвало и показвало таланта си!

77

Анонимен

преди 12 години

Погледах малко напъните на хората да станат звезди, но ми се струва, че пак няма да се получи нищо.

76

askhole

преди 12 години

В youtube mоже да чуете песните. Хареса ми тази на Светльо- по-различна,с ритъм е наистина и не е а ла Златен Орфей с два реда сълзи и три реда сополи за прошка, път, раздяла и други трагедии. Форматът на ЕВ е забавна, закачлива, запомнящя се песен и баладите не печелят с някои изключения по полит. причини (Сърбия преди години). Другата, която става е на Софи. Другоо е просто потресаваща монотонна боза. Тов ажури е подбрало суперзле песни и май още живеят в 70те г в Летния театър на Слънчев бряг

75

fewf

преди 12 години

Да вземе да понаучи малко английски, че само ще ни срами с това произношение.

74

vlady

преди 12 години

В Саудитска Арабия има метъл, примерно Grieving Age е нелоша doom група.

73

83,84,85

преди 12 години

Всеки барман и сервитъорка, мечтаят за кариера в БГ "шоубизнеса", на малко има идва акъла, че с други професии се печелят повече пари. След, като чалгата се ориентира към нормалната музика, не знам защо пак плюете.Наистина и песните на Десислава и Софи бяха добри, както и на рокаджиите, имаше и още 2-3, като цяло нивото е добро.

72

от roma-gipsy.eu

преди 12 години

В *** сайт roma-gipsy.eu под заглавие: "Гяурската крадла обира моловете по поръчка"се намира следният коментар всички *** са крадци ама на Ромите намират махна

71

какво

преди 12 години

Какво се правите на интелектуалци всички?Има хубава и лоша музика!Рапът какво е да ми обясните-*** музика от гетата но нали е произлязъл от хамерика е готин!Ще ви запитам сноби колко от вас слушат класическа музика а?Важното е музиката да ти доставя удоволствие като я слушаш!

70

димитър

преди 12 години

Конкурсът Евровизия е създаден за да се откриват и лансират млади таланти в поп музиката. Някой трябва да обясни тазова доста важно правило. А не конкурсът в България да е залят от баби, дядовци, чалгарки и *** кючекчийки.

69

М.У.

преди 12 години

Чалга няма ли да мре вече тая гадост чалгата бе, няма ли да поумнее малко тоя народ най-накрая, че да се завърна с кеф в България

68

Турчин

преди 12 години

Еми като гледам коментарите и направо сте си Чалгаристан.Къде да бягам да живея?В Турция ли!?!Стига бе хора.Запазете си България.Тук ми харесва.

67

111

преди 12 години

ne sam fen na pop-folk janra,no v pesenta na sofi i ne vijdam neshto chalgarsko,po-skoro mi prilicha na rumanskite pesni s koito ni zaliaha.tazi pesen obache grabva ot parviat pat.ako tia specheli shte gi otvee v baku.shte vidite takiva pesni se haresvat.ne e vajno kakav i e etnosa na sofi,vajno e kakva pesen predstavia,a tazi naistina e palna s energia i prikovava vnimanie.a oshte poveche horata shte si peiat i te.sagapao poli,volim te mon sherry i t.n.

66

в джоба си

преди 12 години

абе Софето ги сложи всички в малкия си джоб,това е истината!Да е жива и здрава!

65

Анонимен

преди 12 години

има ли къде да се чуят песните?

64

ееее

преди 12 години

снощи гледах някъде до 18 номер,еми извинявайте,ама Софито ме грабна тая женица,какво да направя,колкото и да искам,не мога да си изкривя душата и да излъжа,макар и да не слушам чалга.Тя така се раздава ,и толкова мелодична песен,абе хареса ми наистина!!!!!!!!

63

Анонимен

преди 12 години

Още като погледнах списъкът с песни в 9 без 20 казах на приятелите че победителите са десислава и софка.. защото другите са пълен провал, та повечето от тях не могат да пеят. Друг е въпроса че според мен песента на десислава е доста слаба в сравнение с актуални неини поп-фолк хитове, но както и да е. На софка ми хареса песента - тралалайка, за любов дрън-дрън, има добри шансове за конкурс като евровизия!

62

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

Има нещо страшно - форум на ***!Обиди срещу българите!!!!!!!!