69

Гошо Тъпото

преди 12 години

Г-н Андрешко,щом...сам си тръгва от този...цицест пост,да го...наградим.Един Марин стана...орденоносец,след дълги години...труд в президентството,но там...цици няма;този,е по...заслужил.

68

ФЪФ --Бг---

преди 12 години

Общинарите продадоха ---ОБЩИНСКИТЕ ИМОТИ,... НА ----СЕБЕ СИ!А женският /***/,пазар в Софиябе отдаден , на ....3 ромски фамилии!Далавери ,далавери,...отново българи се продават на ромите в Бг....!

67

СТРАНДЖАТА original

преди 12 години

Единственото доказателство на *** за кражбите на ГЕРБ е това, че те съдят по себе си... -какво те биха сторили в дадената ситуация...

66

do СТРАНДЖАТА orig

преди 12 години

Ти или се казваш Бойко Борисов, или си избягал от Психиатриата или си Мазохист !И в трите случая си за Спешно Лечение !

65

....?

преди 12 години

Е, САМО 60 ИМОТА/ОФИЦИАЛНО/, ПО-МАЛКО ОТ --------Ст.Софиянски----!

64

Анонимен

преди 12 години

Червените *** като бсп сдс дпс и др подобни да си затварят *** усти и да си седят на еб.ните крадливи завистливи ***

63

Анонимен

преди 12 години

"60 имота за 120г трудов стаж - ми то излиза по 2 годинки за имотче, айде холан бе, тогава 90% от работещите да имахме поне по петнайсетина имота..."Ама човека е бил умен като ***. А работещите са прости българи.

62

Реалист

преди 12 години

Мошеникът със 120- годишен трудов стаж, с 60 имота си тръгва уморен. Уморил се е да *** и да краде.

61

ДО 79

преди 12 години

...20г.,го лапахме ,а сега ---2г., са нищо---КРАТУНЧО!

60

ник

преди 12 години

Нека им го начукват на Софианци,те си ги избраха,това са най голямата *** която ни е управлявала.Сега до дни ще излязат и други скандални факти с Андрей иванов,то е само мъничка част от далаверите който въртят с фандъкова,но както казва народа ще поживеем, ще видим.

59

СТРАНДЖАТА original

преди 12 години

Ето таварисшчи, това е новия морал... - има доблестта сам да си подаде оставката, за разлика от вас, които чакате да ви изритат, като мръсни котета...Виждате какво се случва с тия от ГЕРБ, които се провалят... - отиват директно в девета глуха и никой не опитва да "спаси другарчето", както вие правите... - няма я вашата шуробаджанащина другари...

58

Петко

преди 12 години

Чжуан-Цзи преди 2300 години е казал-" За малък грабеж се отива в затвора-а за голям-в двореца".

57

546

преди 12 години

Така, така, който не вкарва своята лепта от далаверите в СОС си заминава. Как така само той ще прибира ами началника мутра няма да кара със жълти стотинки !!!

56

математика

преди 12 години

60 имота за 120г трудов стаж - ми то излиза по 2 годинки за имотче, айде холан бе, тогава 90% от работещите да имахме поне по петнайсетина имота...егати наглеца. не само от СОС и ръководството на ПП ГРОБ да се маха, ами направо да "лети" към Централния...

55

ентъртейнър

преди 12 години

"Новият морал" ...И този и Лъчо Мозъка, и 3 мата, които изнудвали Плевнелиев, а сега са от квотата на ГЕРБ за СО, и Цецко с апартаментчетата, и Б.Б. с Бирата, и Калинка, и бившият здравен министър Нанев...и...и.По какво си приличат ли - на НИКОЙ не бе потърсена отговорност за явно облагодетелстване по незаконен път.Не знам какви БСП, ДПС, СДС, ДСБ и тн. - *** си е ***, без значение на името на партията. А в тази с "новия морал" е събрана измета на обществото.

54

нали!

преди 12 години

Андрей Иванов---поредният --"КРАДЕЦ НА ПРЕХОДА "......!

53

А така

преди 12 години

Сега остана само специализирания съд, конфискация на всички имоти придобити от далавери и поне 10 год затвор. Ще стане ама друг път !

52

Анонимен

преди 12 години

Сутрешна проверка на дежурните Кутевски плювачи:Здддрррааавейте червени форумни ***!!!!Здраве желаем другарю педералисимус Станишко!Мнооого добре лапате шланга на Бат Бойко!Ще се стараем другарю педералисимус! Уррррааааааа!

51

пожарникаря

преди 12 години

тиквена страна сме охраната на диктатора живков днес е на власт и ученика задмина учителя си по простотия,4-ри дена народа бедства падна ли стълбове нямат ток вода телефон,над 70 човека са откъснати от света,а тиквената партия си правят pr конференции и обслужващите ги медии или платените *** сиаят около своя вожд,дори при тато бяха малко по ограничени в подмазванията,днес е някакъв ужас,ама какво да очакващ от мутирали комунисти...

50

Да

преди 12 години

Хе, хе е е е е е милиционер Съсел, Милиционер Цвъ цвъ, милиционер Боко,само мангизите при тях