177

Българин

преди 12 години

От доста време приказвам, че икономиката в България е конструирана от мутри и за мутри. Но от последния случай се изумих! Какво значи банка да затвори принудително работещ хотел, посред сезон, с настанени клиенти и действащи резервации? Освен, че рита по имиджа на националния туризъм /на мястото на туристическите асоциации ще съдя банката до фалит и ще я подложа на бойкот/, значи, че не иска да си върне и част от парите. Без да съм финансист мога да се сетя поне 4 начина да контролирам паричния поток и да си възвърна част от дължимото и то по законен начин. Тази постъпка говори, че въпросната банка действа непрофесионално. Някой ще ми каже ли коя е банката? Не искам да имам нищо общо с нея!

176

Анонимен

преди 12 години

Къде си тръгнал станишка с тая малка пи...

175

Анонимен

преди 12 години

След тези приказки трябва да излязат охранените червени бабички и да скандират "гладни сме, гладни сме..."

174

мима

преди 12 години

Икономиката - в стагнация, българите - бедни, пресметна БСП-да за жалост, но пък вие господа комунисти сте БОГАТИ, сега внуците си ли искате да оправите

173

!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 12 години

Няма ли кой да го прочете тава в "народното" събрание !?POST ......161...

172

до 206

преди 12 години

ей зомбиран червен *** стига с лъжи и манипулации... за опукан резерв и за натрупан нов дълг..От къде ги измисли тези "нови" 2 млрд...поредната гнусна лъжа на станишев удобно разпространявана от *** като тебе

171

да така е

преди 12 години

бсп подкрепя всичко , което би съсипало държавата , НО докарало тях пак на власт...бсп би подкрепила и нашествие на марсианците ако те им декларират ,че ще унищожат българите с изключение на активистите и симпатизантите на бсп ( може и дпс да ги включат) ... върхушката на тези две партии са най-гнилото и най - зловредното явления на тази алка и отрудена държава....марш в сибир или северна корея

170

Анонимен

преди 12 години

Всички нормални управляващи, в света, при криза намаляват бюджетните разходи, но Станишев непрекъсното, с повод и без повод, иска увеличение на бюджетните приходи за да подпомага тези, от които е взел парите, приходите в бюджета? Все за преразпределение да прави мечтае, като създаде проблема, бедността, а после да "подпомага" хората които е обеднил!

169

до 198

преди 12 години

Не бяхме най-богатат държава, но бяхме най-бързо развиващата се с растеж от 6% годишно. И бяхме първи по ПЧИ на глава от населението - по 7-8 млрд/год. Фискалния резерв беше увеличен с 4,5 млрд. Беше платен външен дълг почти 1.5 млрд евро. И пенсиите се увеличха почти със 100%, а заплатите средно с над 60% за 4 г. С колко се увеличи БНП за 2 г. управление на мутренската банда, с колко се увеличха заплатите и пенсиите? Къде потънаха 4 млрд. от фискалния резерв, за какво опукаха 2 млрд. нов дълг?

168

Анонимен

преди 12 години

Станишка, мачкай мутрите. Те разбират само от ритници.

167

ПИТАНКО!

преди 12 години

Г-н Станишев вие Боко и цялата политическа мафия трябва да бъдете разстреляни а цялото ви имущество отнето в полза на държавата!Помниш ли как беше 44 година а мусоро крадлива?Такива като вас ги отстрелваха..каквото е било пак ще бъде и истината и справедливостта ще победи злото..Сигурно си папкате заедно с Боко а пред народа дрънкаш само глупости..Бог да пази България от мафиотската партия ГЕРБ и БСП един дол дренки сте ***!

166

мнение

преди 12 години

Цялата комуникация между тия двамата - С.С. и Б.Б. е една клюкарска история, все единия ще говори зад гърба на другия, все подмолни действия, все настройват народа в името на заядливостта си един към друг. Само че може да се окаже опасно да се подстрекават стачкуващи, но по-важното е да си направим мръсно, нали Серго? Майната му на народа ... Хей мъже, не е мъжкарско да се нападате непрекъснато, мъжкарско е да търсите и да давате решения на проблемите!

165

дан

преди 12 години

но ти не си беден, нали??? баща ти открадна 21 милиона долара и сега кротко си ги харчите...гадове червени!!!!

164

извадка

преди 12 години

от тест за промити мозъци:От колко години България е в криза:а) от 22б) от 18И верният отговор е ... б), защото през 2005-2009 криза нямаше, а бяхме на крачка от германския стандард, но сега за две години се върнахме в изходна позиция

163

гурбетчия

преди 12 години

Абе не сигнализирайте за неуместни коментари бе ! Аз отговарям на 204 , а докато натисна изпрати ,се оказва ,че доста коментари са премахнати ! Не е коректно да се трият коментари ,нека и глупостта и остроумието да се виждат ! Моля Ви не сигнализирайте за неуместни коментари ,не е достойно ! Коментарът ми към 204 всъщност беше до Ивелин .

162

СерГей

преди 12 години

Когато управляваше БСП бяхме най-богата държава в ЕС, а сега сме най-бедната. Позор. Изберете ни отново и България още на следващия ден пак ще стане най-богата държава в Европа.Тъй де, народът *** - колко му е да го излъжем за пореден път - за нас големите ***, за тях червената пропаганда.

161

гурбетчия до 204

преди 12 години

Дори и от Европа да са парите ,рано или късно трябва да се върнат ! Също така дори и да не се налага да се връщат ,всичко което се строи в Бг. е за мутрите ! И тъй като малкото ми кокоше мозъче отдавна е разбрало какво представлават българите и Бг. ,затова сега съм си осигурил живота и старините и не само моите ,а на цялото ми семейство! Вярвам ,че като се пенсионирам ,няма да бъркам в кофите като вас!

160

Анонимен

преди 12 години

че предишните са се облажили то е ясно,ама не мога да се начудя защо не си признаете,че и сегашните крадат ако не повече то поне колкото и предишните. единствената разлика между герб и бсп е,че боко тиквата не знае как да бръкне в кацата без да го запишат и заснемат как гребе с пълни шепи.

159

Анонимен

преди 12 години

Криза няма само за Бойко Борисов, Симеон Дянков и близките до тях кръгове, заяви Сергей Станишев.Нас кризата не ни е пускала не помня от колко години .. ама когато казахте през 2008г, че криза няма тогава за кого се е отнасяло това ? За вашите кръгове ли ?

158

anelia

преди 12 години

A dali ne sme nai bednite...