125

аватар

преди 12 години

Омръзна ми в тази държава да награждават такива които въобще не работят.Май излиза че товае принципа на БКП - БСП.ЛИЖЕКУРНИЦИ МРЪСНИ !!!!!!!

124

иванов

преди 12 години

Искам да видя и Росен колко ордени ще връчва! Това са протоколни неща, а на кого ще даде орден решават хората от МС.

123

бай Тишан

преди 12 години

Той, Жорето за друго не става....Освен да раздава "Стара планина" - на кой бива и на който не бива...С какво го заслужи Марин - с пребиваване в президентството.... А Доган, оня архонт и т.н. ?!!!

122

GB

преди 12 години

Има още време до 20 Януари. Гоце да даде един такъв орден и на себе си и да си ходи със съзнанието за "достойно свършена работа"! Ако не успее, тогава първата работа на Росенчо ще е да му го даде, като награда, че най-после си е отишъл! И без това този орден вече за друго не става!

121

Анонимен

преди 12 години

Аз ще се помоля: Ако случайно можете да си спомните някоя от "изключително големите му заслуги към Република България" (без помилването на дон Цеци и други престъпници и даването на българско гражданство на всеки който си плати) да ги цитирате.

120

AZENKENA

преди 12 години

Кой беше Ангел Марин. А сетих се вицето. Ам чи той бил жив бе. Това е първата новина и публично участие с него последните 4 години. То бива безличност ама тоя бие всички.

119

inatut

преди 12 години

Типично по комунистически.. отиваш си от власт, незапомен, но с медали...

118

Точка

преди 12 години

"Отличието се дава за изключително големите му заслуги към България"... като например??? Лъскане на обувки на президента ли? Просташко хилене три пъти в годината зад тв-камери ли? Това, че е *** бсп-ар ли? Първанов, дай му и на Станишев! И на Виденов!

117

Анонимен

преди 12 години

Тоя Марин с какво се занимаваше?????????Той Първанов да вземе да се самонагради с пет-шест ордена като за последно.Държавните отличия в България отдавна нямат никаква стойност.Но не си мислете,че бившата ирландска пастирка и нов български президент няма да раздава ордени на *** и пульо.Най-вече на "родения на небето"Бойко,който нарича Бог "началника".Цялата държава е трагична.Президентите,премиерите,депутатите,съдиите милиционерите,онези,които ги избират и търпят.

116

Анонимен

преди 12 години

Жалка история. Типично комуноидна жалка простотия.

115

Кой кой е?

преди 12 години

Кой беше Марин и какви са му заслугите,че не стана ясно???

114

sofeto

преди 12 години

Президентски фекалии като за последно!!!

113

Кръстоносец

преди 12 години

Агент Гоце можеше даде и един орден на себе си за това, че въведе новините на турски език по националната телевизия и че ходеше на лов за застрашени от изчезване животни

112

Кръстоносец

преди 12 години

Тия двамата заслужават една награда от от по един снайпер в десятката

111

Анонимен

преди 12 години

Герб ако така си поддържат президента първо ще си проличи, и второ много ще загубят. за сега обаче не е типично изказване. може обаче да е твоето изказване докато се опитваш да хвърляш кал по някой друг. при всички случаи то ще си проличи откъде е и честно казано както е известно хората не са фенове на такива неща

110

Ксеркс

преди 12 години

Помаците са българи, следователно по-добре *** отколкото мръсен комунист.

109

Анонимен

преди 12 години

Споко , бе гербери. Ще даде и на Тиквата нещо, нали Гоце направи от пожарникар генерал. Скоро некакъв *** щял да дава ордените, да знаете кой е?

108

Анонимен

преди 12 години

жалко, че е толкова остарял, дано студентски град да му се отрази освежаващо

107

Диоген

преди 12 години

Една едничка изключително голяма заслуга някой да ми каже?И защо не награди Стефан Стойчев примерно?

106

bg

преди 12 години

DOBRE 4eNE VE POSMARTNO