184

за Витков!

преди 12 години

Освен това в закона на никоя държава няма упоменато кой с какви гуми да кара има единствено условие за дълбочината на протектора! Такаче ***..та им на всички полицаи които дрънкат за зимни гуми като видях репортажа и с таралежки с шипове да бяха хората нямаше да се измъкнат! с 60 см. сняг как може да се справи нормален автомобил на 8 см. от земята! Можеби ще прелети! Или трябва вече всеки като тръгне на път да си взима гребло за сняг за да върши работата на АПИ! Е така за да сме подготвени!

183

за Витков!

преди 12 години

Хайде стига глупости! Нали все се сравняваме с западноевропейците! Нали там праговете на гражданската са по-високи, нали там данъците са по високи,нали тока им бил по-скъп водата и тя! Все с тях се сравняваме,но като дойде време се свърши работата за която се плаща с парите на данъкоплатеца все алахкерим е виновен! Къде е безмозъчното мекотело от банкя да пререже лентата на Хемус посока София край Витиня! Да се пусне с хиликоптер там и да рине сняг не да ми се хвали как вдигнал 180 до нова заг !

182

Анонимен

преди 12 години

*** 178,не ръси мозък.Магистралата трябваше да бъде почистена , а не подготвените да ги спират в началото и,но уви вчера беше студено за плужеците от КАТ и пътна инфраструстора,та стана кой както може!Ако беше висял четири часа затапен пред тунел витиня друго щеше да пишеш.

181

Никола

преди 12 години

Сега трябва ли да се заобикалят магистралите?

180

Анонимен

преди 12 години

защо все гумите на тировете са им виновни . Гимите за камионите и автобусите са радиални за преден мост и деференциялни за теглителен мост . И по телевизията като почнат да говорят едни глупости " ето , карат с летни гуми " , АЛО ЖУРНАЛИСТИКАТА , аре малко вижте за какво става дума и тогава правете коментари

179

Де бре Боко

преди 12 години

Нали великият Боко щеше да хваща снежинките още във въздуха. И каква стана тя?

178

Julieta

преди 12 години

Само не разбрах журналиста който е писал статията как е стигнал до заключение, че няма затворени пътища при положение, че стояхме 4 часа до Микре и сега сме в хотел в Ловеч, защото сме с малко дете. Още утре подавам иск срещу АПИ...писна ми вече да търпя простотията!!!!

177

Боби

преди 12 години

За това ли се плащат винетки - малко сняг и който докъдето е стигнал?!

176

Дежурен снегорин

преди 12 години

175 прохода на Републиката, е затворен временно пътя поради паднали дървета виж по-голям шанс имаш да хванеш дядо коледа с еленчетата!Яж си пий си и си отмени полета... в понеделник ще отворим няколко прохода!

175

Дежурен снегорин

преди 12 години

Хора яжте, пийте и празнувайте не бързайте да се прибирате в София !Приберете се в понеделник до тогава ще ви спретнем магистралата за да се приберете.Няма да ставам от масата ,че да ви чиста пътя в този студ!

174

Анонимен

преди 12 години

И какво се оказа МАГИСТРАЛИТЕ не са панацея за икономиката.Зимата са хлъзгави и непроходими от сняг а лятото от топлината им се размеква асвалта ?Сами си извадете изводите какво и кога ни трябва.

173

Анонимен

преди 12 години

Тово се знае от години че е така ине е новина ще е новина ако температурите са високи 25 и нагоре тогава е новина не че през зимата има сняг това е нормално

172

Томас

преди 12 години

Не търсите майка си в сф - на село даже и сняг няма - вали само дъжд.

171

177 cont'd

преди 12 години

хубави зимни гуми, хубави крушки на фаровете, качествен антифриз, течност за чистачки, вериги и някакво одеало евентуално в багажника(да не се налага, разбира се да прибягвате до там), замяна на акумулатора, ако е свършил + ВНИМАНИЕ и използване на МОЗЪКА, докато карат и няма да имате никакви проблеми през зимата. Вместо да търкате клавиатурите тук за бойко,царя,станишев и костов, направете някое от тези неща за колата си - не е кой знае какъв труд, ама нали е по-лесно да ревем в днес.бг...тъжно

170

Анонимен

преди 12 години

тук е идеалното място за поздрав към всички *** с летни гуми и/или такива зимни, произведени пред повече от 4-5 години, които са купени за 50 лева 4-те. повечето коли карат с масови размери, които не са финансово съкрушителни. ама българина нали е тарикат, за кво да дава излишни пари като може да ги изпие. после да тръгне с летните джапанки и да се пребие някъде - политиците са виновни. дзифтари, обурудвайте си колата за зимата както трябва- и няма да имате никакви проблеми,даже и с задно

169

Анонимен

преди 12 години

175В София проблеми няма но докато се домъкнеш до тук ще е трудно.

168

Анонимен

преди 12 години

Някой има ли информация към момента как е към София. Гоним самолет, автобуса пристигна със закъснение 1.30 ч от Варна във Велико Търново, пътувам за София през Прохода на републиката.

167

Анонимен

преди 12 години

Над 50 ТИР-а са блокирани в участъка между Долна Диканя и Перник, тъй като участъкът към магистрала Люлин е непочистен и неопесъчен.Нито един автобус от Северна България днес не е пристигнал на централна автогара София. Идващите от Източна България автобуси са били пренасочвани през прохода Шипка към магистрала "Тракия". Хиляди пътуващи недоволстват и недоумяват как е възможно 15-20 см сняг да блокират всички пътища от Северна България към София.

166

Анонимен

преди 12 години

Така чисти Боко

165

Анонимен

преди 12 години

Къде е тоя да пререже лентата с първото задръстване