89

Змея

преди 12 години

Гришо Гришо Гришо!!Попиля го тоя Фиш!

88

мм

преди 12 години

успех са индивудалните победи във силни турнири,тука даже турнира е някав измислен а да не говорим за учасниците ,Рафа и Надал се пекат във Дубай а наще си мислят ,че правят успехи смях

87

До мм

преди 12 години

Неизвестен си ти драги/а. Направи си труда да потърсиш инфо за турнира и за "неизвестните" американци преди да ръсиш "мъдрости" на воля... :-)))

86

До мм нихилиста

преди 12 години

85 това мм значи мАЛОУМЕНмАКАК нали? Скапан ***! Победите на всеки българин са гордост за останалите. Американците няма да пратят откъсаци с фланелка САЩ, защото много ги боли когато загубят.

85

Сънародник

преди 12 години

Браво ! Когато човек ПРАВИ, всички му се възхищават, а съперника го уважава !

84

Българин

преди 12 години

Ако така продължава, Гришо неизбежно ще стане номер едно в света. Невероятен талант с огромен потенциал!Браво и на Цвети за духа и чудесната игра! Да са живи и здрави и да жънат само успехи занапред!!!

83

мм

преди 12 години

Били некви неизвестнии във некав неизвестен турнир и почнахте да ги боготворите ,аз дажа за първи път ги чувам тия Американци

82

G

преди 12 години

Какво "Чудо" бе редактори?? При такава добра форма и на Гришо и на Цвети кое му е чудото? Аман от хейтъри!

81

Анонимен

преди 12 години

ГОРДОСТ

80

ПЕТЪР ДО 76

преди 12 години

ДА . СЪГЛАСЕН СЪМ ЧЕ ТЕНИСА Е ДЖЕНТЪЛМЕНСКИ СПОРТ! И ДЪРЖА НА ТОВА НО ТРЯБВА ДА УМЕЕШ И ДА ГУБИШ!БРАВО И ОЩЕ ВЕДНЪЖ БРАВО НА ГРИШО И ЦЕЦИ ЕСТЕСТВЕННО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

79

Вярващ

преди 12 години

Браво

78

ПЕТЪР

преди 12 години

САЩ БЯХА БЕЗПОМОЩНИ , ОСОБЕНННО ФИШ. НЕ ЗНАМ КАКВО КАЗА НА ГРИШО ,НО СЕ РАДВАМ ,ЧЕ МУ ГО Е ИЗКАРАЛ НА ДВОЙКИТЕ !!!!!!! СИНГЛИТЕ ГИ ГЛЕДАХ . НО НЯМАХ ВЪЗМОЖНОТ ЗА ДВОЙКИТЕ!!

77

Горда българка

преди 12 години

БРАВООООООООООО !!!! BULGARIA RULZ :)))))))))))))))))

76

Анонимен

преди 12 години

давай, Дришооо!

75

:-)

преди 12 години

А тоя Фиш е псувал Гришата още от мача помежду им където Григор го размаза с 6-2 6-1.После и на мача на двойки го натисна нещо. В интервюто за БНТ Димитров каза, че много неприятни неща му е казал, които не са за ефир. А пък аз си мислех, че тениса е джентълменски спорт и американците са възпитани. Фиш ми прилича на някакъв абсолютен комбайнер от селата на Минесота, един от най-селските щати. От сега нататък ще залагам всеки път срещу него;-)

74

ДО DNES.BG

преди 12 години

Моля качете новината най-отгоре на сайта и я дръжте там няколко дни!!!!! Не можете ли???? Казват ви какво да правите ли?Абе какъв е този Станишев? Утре никой няма да го знае. Той ли е важният днес?

73

но комент

преди 12 години

Тази вечер всички от Хасково ще празнуват.Григор Димитров е от там.

72

Анонимен

преди 12 години

Кой е този дивак, който слага минуси на тази радостна новина??????? Ако има смелост нека РАЗКАЖЕ ЗА СЕБЕ СИ КАКВО ТОЧНО Е ПОСТИГНАЛ В СКАПАНИЯ СИ ЖИВОТ?????????????

71

Селянин

преди 12 години

до 34 Коментара ти доказа че съм бил прав за тебе.А това е че си мангало турчин.

70

ех!

преди 12 години

Тези двамата сладури направо ме карат да се пръскам от гордост, че съм българка. Само така! Хайде наште!!