297

do 296

преди 12 години

Коментара ти много ме кефи :)За съжаление си прав, това е абсолютната истина !

296

гуньо

преди 12 години

Култова снимка! Ала Де Ниро "I'll be watching you". Само дето Роберт Де Ниро е велик , а нашият ***.

295

Анонимен

преди 12 години

Събират ...стотинка - за бюджета,левче - за тях ...стотинка - за бюджета,левче - за тях ...

294

До 293

преди 12 години

Е, и?!? Естествено, че не копаят с кирките, но мислиш, че работата им е по-лесна, по-безвредна и безопасна от тази на министъра? Както казах, щом като министрите толкова им завиждат на заплатите да се качват на багерите и да започват да копаят за благото на народа...А и все пак опираме до въпроса подписано-неспазено от страна на правителството...

293

До Не успях !

преди 12 години

"...не намерих друга държава на която премиер да е пазача на бившия премиер на страната."Не си търсил достатъчно!В почти всички малки африкански държави се намира някой генерал, който да гръмне предишния Ръководител и на свой ред да стане Новия ръководител!И така докато поредният му бодигард не го гръмне и му седне в стола, опсс ... трона!

292

Анонимен

преди 12 години

В мини Марица Изток въглищата се копаят,но не от миньорите,а от багерите!!!

291

Анонимен

преди 12 години

"Заплатите на миньорите в Мини Марица-Изток са по-високи от на вицепремиера Симеон Дянков." Ами нека тогава Дянков, Борисов и сие да слизат да копаят под земята като толкова им завиждат на заплатите!!!!!!!!!!! Плюс това те са им обещали нещо и сега не го изпълняват (както и със зърнопороизводителите).Това правителство от *** обещава нещо, не си го спазва и после настройва хората едни срещу други...

290

Анонимен

преди 12 години

не минава ден без да одума някое съсловие, то не бяха плюнки по лекари, учители, съдии, ИТ-та, археолози, учени, зърнопроизводители, студенти, майки, пенсионери и т.н.само ромския етнос не е обявявал за виновен за нещо, що ли ?

289

Баба Гицка

преди 12 години

"... не намерих друга държава на която премиер да е пазача на бившия премиер на страната". А дали има друга държава в която премиера сам да шофира автомобила, БЕЗ колан, сигурна съм, че е без щофьорска книжка и че не шофира с разрешената скорост?

288

пожелавам на нацията

преди 12 години

Днес е Богоявление, небето се разтваря и аз пожелавам на нацията безборисово бъдеще!

287

политически заложниц

преди 12 години

Северна Корея държи 200 000 политически затворници, а режимът на пожарникаря държи седем милиона български политически заложници!

286

Анонимен

преди 12 години

100% изопъчава истината, както с археологическите разкопки. Е*ахти интриганта.

285

Не успях !

преди 12 години

Цял месец рових в интернет и не намерих друга държава на която премиер да е пазача на бившия премиер на страната. Проверката ми обхвана 182 държави. Да не би да съм изпуснал някоя ? Прави впечатление, че Хашим Тачи има нещо общо с нашия случай, но той пазач не е бил, нито на премиер, нито на Бай Миле. Той е бил само партньор на Бай Миле.

284

Желев

преди 12 години

,,Миньорите получават повече,,. Нормално,който работи,би трябвало и да получава пари.Но се чудя,защо министрите изобщо получават.

283

Анонимен

преди 12 години

Щом е така нека Дянков да стане миньор, пък да видим тогава какви ще ги дъвче. Защо не и всички министри? Да слязат на ниво народ, а не само да се бият в гърдите че са завършили Кембрич, защото ние знаем как се завършва там. На времето бай Тошо казваше че като умре трябва да го заровят със *** нагоре та да има какво да целуват тия след него. И се убеждавам че е бил прав. И за инфраструктурата нали парите идват от Брюксел?! или не е така?

282

Гледай снимката

преди 12 години

Този (шофьора) от снимката съм го виждал много пъти на пазара в Илиенци през 1993 - 1994 г. Тогава беше с качулка.

281

Анонимен

преди 12 години

Изобщо тоя човек не е в час. Ако беше толкова хубава миньорската заплата, щяха всички да се натискат за миньори, а не за министри. Ходи копай по забоите и си рискувай постоянно живота. Къде със силикоза, къде със затрупване или отровни газове, пък тогава давай акъл.

280

Избори 2013 !

преди 12 години

Бойчо не иска предсрочни избори. Ще чакаме редовните парламентарни избори. До тогава трябва да мислим за алтернативата на Боколино. Имаме възможност да избираме измежду: Пашата, Маджо, Сумиста, братята Галеви, Златистия и други от тази порода, останали живи след дългия преход. Техните качества с нищо не са по лоши от тези на Мутрака. По занятие са колеги. Хайде да спрем с това, че Свинаря от с. Хераково нямал алтернатива. Съжалявам, че Бай Миле не жив, той беше достоен за премиер.

279

до Севернокорейци на

преди 12 години

много си прав тожа е самата истина

278

Севернокорейци на ЕС

преди 12 години

Превърнахме се в "Северната Корея на ЕС"!Най-бедния народ с Най-великия Вожд, Кормчия и Бащицата на всички народи!