36

Патриот

преди 12 години

Евтаназия.....единственото решение!

35

JL

преди 12 години

Когато говорим за проблем с бездомни кучета, да не забравяме, че всъщност говорим за немарлива и безотговорна нация. Все едно хора, които не си мият ръцете, не се къпят и пр., да се оплакват от прекомерното разрастване на чревните заболявания. ;)

34

Анонимен

преди 12 години

бла, бла, бла и бла бла. С други думи нищо ново. Както казаха по-долу само съдебните дела срещу общината биха променили ЕВЕНТУАЛНО нещо

33

Анонимен

преди 12 години

каква борба само, каква поредна драма ... какво ли още ще измислят, само и само да не се реши проблема, но да има постоянно заделяне на нови и нови бюджети, а всичко е толкова просто и може да свърши за една нощ. Не знам дали има някой нормален човек, който да продължава да вярва, че някой кмет има желание да реши проблема истински.

32

Ристу

преди 12 години

Смърт за всички бездомни кучета!

31

krasi

преди 12 години

В интерес на решаващите въпросите с бездомните кучета е винаги да са на дневен ред, защото в противен случай не могат да се усвояват средства. Какво повече трябва да се коментира - просто пострадалият съди общината за огромни суми и ще дойде моментът да търсиш куче да те ухапе, но няма да намериш.

30

NIE OT BSP

преди 12 години

AFORUMCITE OT POZITANO KOGA A A A

29

Анонимен

преди 12 години

Zashto prosto ne gi umyrtviavate kato v normalnite dyrjavi ?

28

Аз

преди 12 години

*** трябва да се избиват, а кучкарите - да се скопяват.

27

Loshiq

преди 12 години

Явно това с кастрацията не действа. Крайно време е да почнем като другите държави да ги приспиваме.

26

Анонимен

преди 12 години

Преди две години ми се наложи да поживея в Бургас. До тогава бях минавал само транзит през него към курортите. Това, което ми направи впечатлениео още през първите дни беше, че в града нямаше глутници бездомни кучета, също и по улиците им липсват типичните за София кучешки изпражнения. Виждаха се бездомни котки, но не съм чул някой да е бил обграден от глутница котки :)Щом в Бургас, значи и София може!

25

ВИЕТНАМЕЦ

преди 12 години

ЛЕЛЕ, КОЛКО ПЪРЖОЛКИ СА ПЛЪЗНАЛИ ПО ТРОТОАРА

24

Ей

преди 12 години

По официални данни в САЩ се избиват, е те му викат приспиват, по 2 000 000 кучета на година. Не че толкоз ги е грижа за бездомните кучета, но там са научени да правят пари а не да ги хвърлят на вятъра. Библията също разрешава "приспиването им". Само Джордж Сорос е против. В момента, за съжаление той е по-силен от държавата. Много тъжно ми стана като прочетох статистиката, че всеки втори българин е бил нападан от куче.

23

и аз

преди 12 години

17.... тооооолкова да си прав, много like за това изказване! *** им е даже малко....

22

Анонимен

преди 12 години

Ако някой имаше желание този проблем да се реши отдавна щяхме да сме го забравили. Явно това е един добър начин за източване на пари. Навсякъде гъмжи от ***, които уж са кастрирани.

21

ined

преди 12 години

Точно така трябва да се действа с *** "Кастрация, приюти, контрол, санкции..." А ако останат пари може и да се приложи метода и върху бездомните кучета.

20

Vesso

преди 12 години

Това е станало и в Германия през 70-те години, и заедно с него е въведен строг ред за отглеждане на кучета.За това активистите на "Четири лапи" и "Българо-германското дружество за защита на животните"мълчат.А в същото време налагат на институциите утопични мерки от които проблема не се решава,а само ни изпразват джобовете.

19

Жо

преди 12 години

КАК БЕШЕ ПРИ ТАТО- По времето на соца, не се церемоняха с уличните кучета. Виждал съм с очите си, как по улиците на София върви ловец с пушка и до него милиционер. Виждат бездомно куче /то тогава домашните бяха рядкост/, ловеца се оглежда да няма хора наоколо и ...БУМ. Имаше куче, няма куче. Хваща трупа и го хвърля в някакъв пикап. Продължават нататък по улицата да търсят друго куче. Други унищожители на кучета бяха хилядите виетнамци у нас. Те поливаха кучетата в тавата със "Сладко-кисел сос"..

18

ku4eto

преди 12 години

///Кастрация, приюти, контрол, санкции... ///............ама сте сбъркали вместо за кучетата приложете тази мярка за *** ,че много се развъдиха нещо

17

аз

преди 12 години

Този *** и ограничен народ не разбра че сега се пилеят излишни пари именно защото простия народ си е създал този проблем, изхвърляйки домашния си любимес на улицата.Вие сте си надробили попарата полуграмотни БЪЛГАРИ, сега ще сърбате сърбате а пари за смислени проекти НЯМА ДА ИМА защото сте ***.