129

До 122

преди 12 години

До Дея и Даола : Сигурно сте русички! Смрадливите селяци, които ви крадоха безочливо допреди 2 години до коя лунна пътека ви докараха? Хубавото е, че нискоинтелигентната част , гласуваща за крадците, и вие включително НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВО МИСЛИТЕ! Държавата ще върви напред и без вас!

128

чекист

преди 12 години

Колкото и да се упражняваме по адрес на Станишев/аз също съм го правил/ човекът стана лидер на ПЕС. Стана си един от нотабилите на Европа и дребни заяждания въобще не работят. Не умуем да си ценим признатите хора. Бокова стана шеф на Юнеско...оплюхме я. Преди нея поканиха Сендов в Нобеловия комитет ...Костов не му даду акредитация и предложи свой човек щойто от Стокхолм го отсвириха. Стоичков е спечелил всичко във футбола като клуб и индивидуално, тук разни дрогирани фенове и псевдо журналисти

127

Анонимен

преди 12 години

С разсъжденията си г-н Станишев все по-вече ми приличате на ударен с мокър *** ...

126

Харалампи

преди 12 години

Нереално му се вижда на тоя бифтек да не е на власт! Пфу!

125

До 123

преди 12 години

Някой казвал ли ти е колко много си *** ?

124

qwerty

преди 12 години

електоратът на бсп и дпс, винаги ще е последната дупка на кавала, който и да е на власт. бсп и дпс бяха свалени от власт не от хора които бяха икономически зле, а от хора на които им писна от тяхната наглост. тези хора ще са добре и при ново управление на бсп защото са кадърни. останалите с промити мозъци пак ще лапат мухите докато станишев и доган си вихрят далаверите.

123

Анонимен

преди 12 години

"Станишев заяви, че има усещането, че през последните две години и половина живее във виртуална реалност " - явно е усетил силата на СОЦИАЛНИТЕ мрежи, както и липсата на захранване в следствие на орязаните руски "кабели" захранващи БСП. Когато ти спрат парите Серьожа, няма как мама, ще я караш на виртуални пари, виртуална власт и виртуално управление. Няма луд в тази държава, койото да те избере отново за премиер. ( искренно се надявам разбира се)

122

Dr. Heiter

преди 12 години

Отредил съм ти най доброто място в тройната коалиция , средата , но трябва да ти извадя някой кости за да си по гъвкав като безгръбначно , като хармоника на Икарус , м да а а а а а

121

Анонимен

преди 12 години

ПРЕДЛАГАМ бившите топ-комунисти - без пенсии

120

Дея

преди 12 години

До Даола пост 120.Даола,сещаш ли се за поне едно BG предприятие открито за 2г.Има -16 които не са български за 2010 и 2011г.Е, какво искаш от човек пораснал с картофи и филии с мас и иска да асфалтира лунната пътека на морето.Аз не искам подаяния от EU.Искам работеща икономика която се прави не с ***,***,ченгета и морбили.През 2009г. китайското правителство е с приза за най-технократичното.Справка/ЮНИДО/.Ти как ще оцениш сегашното ,което ръси бисери в EU?В България го знаем.

119

избирател

преди 12 години

И на предсрочни избори да отидем,ГЕРБ пак ще спечелят!А тоя съсел от снимката да помисли дали в евентуално ново НС ще влезнат 15 комунисти от БСП?Българинът доказа,че има памет и нищо не е забравено за управлението на соцкомунистите!

118

Даола

преди 12 години

Днес светът гради антицивилизация, с всички последствия.Просто системата на парите се е изчерпала и трябваа да се реконструира, но онези, които печелят от нея няма да го допуснат. Въобще не става думза за отделна държава, управлявани сме от световния финансов капитал и няма пазарно общество. В България постепенно се превръщаме в пазар на мощните компании и групировки и няма да можем да се измъкнем с нашето неефективно производство.Ще купуваме *** в LIDL - изкуствени салами, сокове-химия

117

Ivan Grozni

преди 12 години

Сергея трябва денонощно да целува ръка на червените барони (по-позната като висша номенклатура нпо времето на откритото управление на комунистите), че решиха да го пожалят, вместо да го дадат за пример, че ужа има съдебна система и демокрация в тази окаяна териория... една дума от тях и Боко ще си прави ПиАр поне 5 години само с него...

116

4

преди 12 години

Къде си бе съсел има ли далавера в Brussel,или я караш на моркови и червени домати...

115

Иво

преди 12 години

Серго шматко такава, ние излезнахме от тази матрица а именно в момента, в който вие паднахте

114

гоце

преди 12 години

СерГЕЙ е долен червен хомокомуноид!

113

anti

преди 12 години

Само Станишев може да оправи България. Той знае как. За съжаление ще трябва да го направи с Доган, няма как. И нее вярно че се е крало по негово време, всичко си беше честно. Да има някой осъден?

112

Иван

преди 12 години

С това си пожелание Станишев се отдалечава от голямата си мечта - да бъде отново на власт защото нормалността и БСП са несъвместими неща.

111

Анонимен

преди 12 години

Сергея се чуди къде да се дене ,защото в момента на жена му и инсталират второ дете ... пак "НЕГОВО"

110

Марк

преди 12 години

Нали всички сме наясно какво разбира един гей под "нормалност"?!?!