141

Агент Мръднал

преди 12 години

Това е част от световната конспирация за тотален контрол. Вече има хора с чипове в САЩ и Испания. Всичко е за контрол. Не се подчиняваш - изключват ти чипа. При животните е с цел допълнително следене на самият стопанин, отколкото на самото животно.

140

fck

преди 12 години

И жените да почнат да си слагат чипове на п*****e да знаем къде са в всеки един момент ахахха :D :D:

139

Анонимен

преди 12 години

Миналия месец си ходих на село.. гледам животинките с чипчета на ушите. Кво е туй бе? - ами сертификат за произход, местна порода - 50 лева. На другите - друг вид чипчета? Ами тия? - ами те са за ваксинация, платих на ветеринаря и им сложи чипче, за ваксината каза друг път да намина, ама после не можах да го намеря.. че без ваксина останаха.. нищо де, чипче нали има.. Скубане, дране... народът трае.. *** народа, дето сме..

138

до 141

преди 12 години

защо , задари селяни , които едва ли са повече от 5 % , трябва да се въвежда този полицейски закон , същото е и с тези палежи на коли , които медиите тръбят постоянно ( особено Босфор ТВ) , че даже показаха в нагледен репортаж как можеш най-спокойно да палиш коли , та сега заради тези палежи ще сложат камери навсякъде по улиците , после ще се разтръби че трябвало и в тоалетните , щото можело да те изнасилят и там ще сложат - всичко се прави заради СТРАХ , и така ни поробват

137

Анонимен

преди 12 години

Чудят се как да смъкнат по 10 кожи от обикновения гражданин, че ония другите бият през пръстите.

136

Анонимен

преди 12 години

Защо никой не санкционира собственици на питбули и ротвайлери ,разхождащи ги по улици и паркове без намордник.Вчера една госпожа във Връбница едва удържаше такъв пес.

135

до 141

преди 12 години

Ами да сложат чип и на герб, че мисля да ги зарязвам.

134

Анонимен

преди 12 години

Чип трябва да се слага основно за да може селяндурина-***,който изхвърли модното си куче след шест месеца да бъде намерен и принуден да заплати престоя на кучето примерно за пет години в приют.По този начин всеки ще се замисли преди да си вземе куче.Сега всеки си купува нещо и след известно време като му омръзне и няма на кого да го подари просто го зарязва.

133

депутат

преди 12 години

Вие кво искате бре? Произвеждаме лампи - ще карате на фарове. Произвеждат чипове - ще се броят кучетата. Произвеждат презервативи... абе, още ли не сте се надупили???

132

Анонимен

преди 12 години

Днес РФИД чипове в домашните любимци - утре в хората !!!Това ни очаква ако си мълчим

131

Само ЦСКА

преди 12 години

замсислете се какво означава "гражданско неподчинение" , а сега "гражданско подчинение " :)

130

аз

преди 12 години

На глупава държава глупави закони! Първо чип на кучетата,после *** на хората! При липсваща икономика ББ и ЦВЦВ доста ще трябва да се озорят да измислят достатъчно такси,данъци и глоби,за да закърпят бюджета!

129

Анонимен

преди 12 години

Въпрос до Общината кога във всеки квартал ще има алеи за кучета? Кога като си загуби човек кучето ще може да го открие лесно благодарение на въпросния чип? поне да има полза от него и стопанина не само Общината и ветеринара, който го слага? Кога бездомните кучета, които сеят зарази ще бъдат ваксинирани, обезпаразитени, хранени и кастрирани от Общините?

128

Нов Световен Ред

преди 12 години

Днес на кучетата, а утре на хората !Хайде пак някой да ни се присмива и да нарича очевАдните неща, които се случват около нас "теории на конспирацията" !Вече всичко е ясно !Маските са почти свалени !

127

!

преди 12 години

За сега ползата за кучкарите от чиповете е равна на отрицателна; да- имаше гратисен период, но предполагам, той се отнася и за общините, нали? И за бездомните песове, и за общата база данни, ама както винаги в Бг- двоен стандарт. За сега намираме стопаните на изгубените животни, като предаваме инфото от уста на уста, през соц. мрежи, чрез кучешките клубове- голяма помощ от чиповете, няма що, но пак някой пак ще гушне бол пара!

126

дюнерЖията

преди 12 години

всъщност може и да не се слага чип на хората , фейсбоклук замества идеално чипа

125

аз

преди 12 години

чипове се слагат на кучето като се загуби или открадне да се проследи къде е в момента ,а тук в българия освен на границата такова устройство другаде няма ,тогава за какво да ги поставяме тези чипове ,държавните чиновници като изискват тези неща от нас трябва да си довършат и тяхната работа и тогава да налагат закона в пълна сила , а не само глоби и актове да съставя на стопаните.

124

язе

преди 12 години

а бе докога ще се тъпани тази новина най-отгоре, я дайдете нещо за станишев или борисов да се развихрим как си требе.

123

до 123

преди 12 години

Там е проблема, че много от майките не ползват кошчетата; след тях до пейките са опаковки от кроасани, солети и сокчета, а за обелките от семките и фасовете да не говорим. Кучкарите се събираме редовно, за да почистим градинката- майките го виждат, но рядко се включват или променят начина си на поведението. Относно заградените кучешки поляни- на пръсти да ги изброиш- това е камък в градината на общината- те изискват, но на нас нищо не дължат, ама така е много хитро- нали?!

122

Анонимен

преди 12 години

А евтаназия на бездомните кучета кога?