108

Пешо

преди 12 години

Тиквена им работа щехме да ги отзовем ама неможахме щехме да ловим престъпници ама пак неможахме!Вие друго освен да маате некачествен асвалт по пътищата и да гепите комисионни можете ли?Ами напускайте тогава ще ви назначиме в пътното строителство да валирате!Аз се чудех що Винету у главата ми мяза на валяк?

107

Боко тъпоко

преди 12 години

Абе ние ги хващаме те ги пускат!Сега ги отзоваваме тея пак ги връщат!На крив гербер и вазата му пречи!

106

до 104

преди 12 години

Ами то и Бойко е от кръга на Гоце. Нали той го направи генерал!

105

Анонимен

преди 12 години

Да си подпише своята оставка това влечуго-Плевнята!

104

агент на пожарната

преди 12 години

Махнете ги тези защото искам да стана дипломат а може и доктор хонорис кауза или поне художник!Ритам топка ей да знаете!

103

Червени магистрати

преди 12 години

Червена Темида ! То не бяха генералши като Солакова, не бяха генерал-лейтенанти като Пенгезов, гл.прокурори като Велчев, шефове на ВКС като Л.Груев, милиционери като Г.Колев, хитреци като Икономов, Урумов, Генков; философи като Ю.Ковачева; съдии с протекции, напълнили СГС и САС! Цялата тази съдебна система плаче не за реформи, а за разформироване и започване отново из основи! И кой ще напарви това : мин.Ковачева или Деница ?!

102

Пешо

преди 12 години

Пореден опит на ГЕРБ да се изкарат антикомунета защото видиш ли все едно тиквите нямат нищо общо с ДС само дето се командват от *** от бившите служби!Е то и Цоко и Боко прекараха живота си в *** да *** на другарите от ДС!Ама то от физкултупник и пожарникар става ли се лесно милиционер?

101

Червена Темида

преди 12 години

Ами остава на тези от ВАС да им дадат по един червен байрак и сутрин в продължение на половин час от началото на работното време и вечер половин час до края на работното време духов оркестър да им свири "Под знамето, червеното..." , както и други революционни песни!Чернорасците да се оплакват където искат, включително на арменския поп. Принципът трябва да бъде "Каквото повикало, такова отвърнало".На Г.Колев като шеф на ВАС да му изпълняват на бис "Родната полиция ни пази"!

100

Детектифф

преди 12 години

То, министърчето, беше предупредено много тактично, че нещата няма да минат току така. Освен шесто има и други звена на ДС, които са работили само и в полза на държавата и българския народ. Не всички са опорочени. И съвсем друго е, че подобни структури са недолюбвани в цял свят.Логично е така да бъде и у нас.

99

Антикумонист

преди 12 години

Тези който ми дават минуси,са мързеливи и жалки кумонета,заради който днес България върви стремително надолу.Беше ви лесно по време на върхушката да получавате работа и да сте безмозъчни животни,свикахте на лесното,но когато падна кумонизма останахте без препитание,защото не ви се работи,предпочитате да мързелувате и да ви падат пари от небето.Дано всички кумонета останете гладни,докато не се научите какво е труд,а не само на мързел и тъпота

98

Младенов

преди 12 години

Бойко, веднага уволни тозивъншен министър.той ще продължава да ти *** на очите!

97

Антикумонист

преди 12 години

Какво може да очакваме от хората от кръга ГОЦЕ-ДС.Впили са се в постовете на дипломати и не пускат,като пиявици,точно като кумонистическата върхушка,която 45 години измъчи България и ни направиха най-изостаналата страна в Европа и ни пратиха в третия свят със заеми,който и до днес изплащаме.Тези гнусни ченгете от кръга ГОЦЕ-ДС заслужават най-тежки наказания - по 50 години затвор строг режим,килия 3 на 2 метра,да видим тогава кой ще съдят скапаните ченгета,ловили и топили нашите приятели и роднин

96

sofeto

преди 12 години

Всички са вързани и се влачат до днес като свински черва..... сегашната съдебна система и бившата ДС !!!

95

AAAAAA

преди 12 години

Време е този който е сгрешил да си плаща, а не ние данакоплатците да плащаме за грешките им. Ако министъра е сгрешил да си поеме вината, а не да мига и смърча.Стига некомпетентност, стига разсипия. Щом е законово, поздравления, но щом е незаконово и държавата трябва да плаща излишни пари да си ги плащат виновниците, па макар и министри.

94

селянин

преди 12 години

Какво му имаше на коментара че го изтрихте.Арматурното железо е решение.Всички знаем за кого е.

93

хахахахахахаха

преди 12 години

Врем е Гейберасите и техните калинки да се изметат от държавните постове-*** ибрикчий и некадърницие ,мутри и тунеядци....!!!

92

George1

преди 12 години

Разбира се че ще спечелят срещу Младенов,нали съдиите и те имат картони както тяхният работодател агента-*** Гоце.Край нямаха гнусните червени ***.

91

вуйчо крум

преди 12 години

да,лошо седларов.пак ,ще плащаме грешни пари,ЗАРАДИ НЕКАДЪРНИЦИ МИНИСТРИ.ВЕНСЕРЕМОС

90

Стария

преди 12 години

Не виждам никакъв смисъл да превръщате темата в политическа кавга и гюрултияЯсно е, че Николайчо не си е свършил работата както трябва, както се казва не я е изпекъл.Ясно е, че потърпевшите ще си търсят правата в съда, дали ги обичаме или не, няма значение.А сега вече е пределно ясно, че цялата неразбория ще се плаща от нашите данъци.От вас и вашите родители! Ха сега, плюете се и се обиждайте на комунисти и гербери.На таткото от ДС-то, момчето, нали е министър?! Дреме му от нашите коментари

89

ДО 94

преди 12 години

ЕТО ТОВА СА ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА БСП...И ***