7

България

преди 12 години

То откакто сме в ЕС нещата се влошават. Уж отидохме н сватба, а се оказа, че са ни поканили на погребение. То не че винаги не е било така. Ама не моа да разбера какво се оплакват немците - среден доход след данъци 2000 евро, ако останат без раота им плащат квартира и по 600-700 евро на калпак. Детските 400-500 евро, медицинското обслужване абсолютно безплатно и на добро ниво. Асистентите в университетите получават поне 4-5000 евро, а нашите се радват за 6-700 лева. Те ако се оплакват ние какво?

6

Анонимен

преди 12 години

Do 4Глупости!Това НИКОГА няма да се случи!

5

бЕдНяК

преди 12 години

Реално погледнато откак сме в тоя ЕС само за проблеми и все по-тежки години ни внушават. Защо не ни го казваха това преди да влезем в ЕС. Гърците яли-пили, германците други им работили, банкерите крали та се оляли и сега се навряхме и ние в бъркотията им. Сега к'во - за 40 безгрижни години в ЕС, ние да се включим в заплащането на масрафа ли ?

4

Българин

преди 12 години

2012............2013....г....ще бъдат най тежки за богатите крадци защото ше има нова банкова система парите ще имат покритие от злато а не както сега да са не нужни книжки!!!!!!!

3

!!!!!!!!!!!!

преди 12 години

Pisna mi ot sh**ani murzelivi,gladni za vlas i pari i neraboteshti prez celiq si jivot ikonomisti,bankeri,zastrahovateli,politici,politolozo i podobni!PISNA MI!!!!!!

2

Анонимен

преди 12 години

Досега само за спасяване на Гърция бяха похарчени над 200 милиарда евро със съмнителен изход и Гърция най-вероятно ще фалира. Идва ред на Италия и Испания.

1

Анонимен

преди 12 години

Ми какво да очакваме от шеметите като Барозу и компания напълниха Европа с *** и масони и се чудят как да откраднат още за тъпотии .Дано се разпадне ЕС и всичките му близо 35 000 души от администрацията му да изпукат от глад .