108

Анонимен

преди 12 години

Най вероятно е взел и е "забравил" да се отчетеза друг път ще знае

107

запознат

преди 12 години

едни от най големите *** са във министерството на земеделието.там такава селекция е провеждана от 10-15 години че са останали само *** и лесбиийки.

106

Анонимен

преди 12 години

да метнат един бой и на миро мазния. земеделския министър дето само обслужва мутренски интереси на месо и млеко производители.

105

РРР

преди 12 години

Или е много честен и не е искал да вземе подкуп и заради това са го сплашили с побой, или си е получил заслуженото от някои прецакани от него. Друга версия не виждам. Хеле па версия за грабеж... Хахахаха..

104

Анонимен

преди 12 години

taka trqbva i sudii, prokyrori, podkypni 4engeta i da se kara nared

103

Mickey

преди 12 години

До "острумния" ник 194Връзките с мафията сами по себе си не водят непремено до пребиване или убиване!Тези неща се случват само АКО СЕ ОПИТАШ ДА Я ПРЕМЕТНЕШ или ДА ЗАСТАНЕШ СРЕЩУ НЕЯ!Тоя от снимката няма как да е ВТОРОТО, щото е назначен на този пост от нея!Като всички от 1944г насам!Koй го е извършил? Ми задайте си въпроса кои са бойните бригади на ДС/БКП (с подчертан интерес към земеделието)

102

г-н Накачети Микура

преди 12 години

Пак ли е много сложно за Бг мозък? Да го обясня по-просто. Аз не съм престъпник или далавераджия и за това никой няма желание да ме претрепе от бой! Нямам връзки с мафията! Друга страна на въпроса- и аз съм работил като "началник цех" в Бг- пак никой не е искал да ме пребие от бой... За какво да те мразят подчинените ми? Обратно- като си добър човек и ШЕФ НА МЯСТОстава така у нас: "Шефче ела у нас да видиш... тая година и ракията и трушията сам ги барнал... номер едно братче...

101

Молба

преди 12 години

Господин Премиер,Моля да бъда назначен на подходяща длъжност: Заместник-министър или Директор на Държавен фонд. Бих приел и посланически мандат. Имам више юридическо незапочнато образование от БСУ.Надявам се на Вашите разбиране и съдействие.

100

ппанцхо

преди 12 години

мога да кажа името на човек,който е бил:депутат,замесник областен,заместник кмет,работил е в министерство с ранг на зам мнистър,Купи 5000цигансйки гкласа на по-предните избори,кадрува в общината в мвр,в училищата и където се сетите.Отмъкна над 10 милиона по държавни поръчки,а строи и пътища...изглежда като този госин,ама е по-дебел.А и лихвар...Мога да го кажа,ама няма да го направя ,защото мре е страх.А и е бившо ченге

99

ppancho

преди 12 години

Sega,сега МВР да излезе със съобще ние:Лицето е криминално проявено и си го е търсило...както правят с обикновените граждани....пък той да си събера подлапачире въоръжени да гопазят пред болницатамМоже пък от лапането да му е прилошало и да не е бит?Да мудадат очистително и да му наптавят клизма...Това са мафиотите в бг ,а не онези полуграмотни дрогета,кито размятат по новините като стари каскети

98

Asan

преди 12 години

SHTO NE BIAT BOKO RAPONA?SHTOTO E KARATE I SHTE GI PODHVARLIA KATO PLAJNI TOPKI.

97

ппанцхо

преди 12 години

към по долу "има мол"

96

ppancho

преди 12 години

Познавам замесник кмет,преминал през зам областе управител,депутат,назначил най близките си на възлови места в министерства.Спечелил проекти за милиони от красива българия,Има ол в ,мелница и е голям арендатор -*** субсидии като за световно-кадрува в няколко ведомства .Който е ял попарата на госина ,ся да му занесе цветя и да дари кръв.Азше си го преместя: )))

95

Анонимна

преди 12 години

В момента единственото, което си спомням за него от Министерство на финансите е как една колежка се скара с любовницата му, той след това гони колежката до дупка с някаква животинска злоба, докато я уволни. В края на краищата по един или друг начин човек получава възмездие в живота.

94

ppancho

преди 12 години

Войните стават за пари и власт,Най силни в бг сега са държавните чиновници,1Шефа на АЕЦ козлодуй 2.Шефа на дф земеделие...е прости сме ,ама не чак толкова това са новите ВИС и СИК-дътжавните чиновници ,отгледани с нашите парии съсредоточили огромна влас т.Те скоро ще почнат да се стрелят като Ал Капоне и прочее,Лично аз познавам един толкова алчен и безскрупулен бивш депутат който беше уплел в мрежата си...абе това едруга приказка ,защото ме е страх даже да го напиша-чувал съм въпросния гпсподин

93

Фактите

преди 12 години

Нека погледнем чистите факти:Един държавен служител е пребит!Възможните версии:1. Битов мотив, обир...- Реакцията на един културен човек: съчувствие.2. Мотив свързан с работата му- Кой изпраща биячи? Тук трябва да си отговорим на въпроса кое е по добре: Мутрите да пребиват такива държавни служители или да са им първи дружки!По отношение на злобата която вижда в коментарите на тази новина:Моите съболезнования! Вашата съвест е починала. Да коментираш с такава злоба... е нямам думи!

92

Кукловод

преди 12 години

Вече и на свои посягат.

91

Спонсор на МВР

преди 12 години

Ако го бяха прибрали навреме в затвора, където му е мястото, нямаше да го пребият.

90

грозна убавица

преди 12 години

Това мъжете са *** същества.Хем краднат вместо нас,хем ги бият и хем се натискат да ни плащат.Хубавата Елена може само вода да ни носи.Девиза ми е:"Шепа вълна покорява света ако знаеш как да я използваш"

89

Томас

преди 12 години

Явно има защо.