470

Гагарин

преди 12 години

Червените биологични единици марш в *** да чакате месечния порцион от държавата!Тук е теритнория за свободни граждани!

469

Кака от Банкя

преди 12 години

Бойко стига си висял по форумите лягай си вече!

468

до 471

преди 12 години

ПешоКелешо еманация на опозицията!!Мухахахахахадавай!Кефиш ме!

467

М21

преди 12 години

Аз искам да се движа по магистрали! Искам , когато тръгна за морето , да стигам спокойно за 45 часа!Искам да няма толкова жертгви по пътищата!Искам да не пълзя по тесния път след Стара Загора, когато трепереш някой *** да не изскочи от насрещното да се набие в теб!Искам да съм европеец!Тук за сетен път виждам , че червената *** предпочита средновековието!Предпочита азиатщината /може би поточно руската азиатщина, за разлика от японската например/!Но няма вече да ви мине номер

466

Анонимен

преди 12 години

Ей червени празни кратуни, засрамете се най-после, че след като докарахте страната ни до 4 национални катастрофи от 1944г. и хората до просешка тояга, сега все по ББ плюете и искате да го изкарате виновен за злините, които причинихтте на народа. Ако Борисов не беше изритал крадливите комунисти от властта сега щяхме да сме в тотална криза и хиперинфлация с пъти по-голяма от тази когато управляваше БСП по времето на Жан Виденов. Тогава заплатата ми беше 4 750 лв., а килограм кашкавал 3 000 лв. т.е. с една заплата можех да си купя само 1,5 кг. кашкавал.

465

Пешо

преди 12 години

Мама ви герберска комунистическа!

464

Анонимен

преди 12 години

Нее, 2-те *** не се преструват на 20. Те просто имат по няколко личности. Това си е заболяване, не можем да им се сърдим.

463

Пешо

преди 12 години

И на нас ни писна от теб Боко и от магистралките ти!След празниците мислиме да се разправиме със тебе!

462

до 454

преди 12 години

Червена *** , не разбра ли , че комуноидно идиотският рефрен "Всички са маскари" отдавна не работи!!Не се опитвай да приравняваш ЕС на Съветския съюз!Освен някой и друг полиран червен мозък , това не хваща при никой!

461

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

До 466Ами видя се на изборите. Имаше камери..."Народът бесен на ***:Не ти знаем номерата, знаем ти цялата програма!"

460

Анонимен

преди 12 години

Обичайната картинка - две *** се преструват на двайсет *** :))))) Колко са всъщност, се вижда на изборите :))))

459

Анонимен

преди 12 години

Между другото аз ще гласувам за ГЕРБ на следващите избори.

458

Анонимен

преди 12 години

Доктор *** разбирал и от археология!

457

м

преди 12 години

Бойко наистина се самозабрави. Аман от неговите магистрали!!!! Ама пожарникарчето това го вълнува щото от европа му пращат тлъсти премии за магистрали и той *** ли не ***. Ама нека само не се заблуждава, че народа му ръкопляска и му се кланя.

456

222

преди 12 години

Борисов и ние ти знаем номерата, така че айде по спокойно!

455

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБО ПОТЪВА КАТО ТИТАНИК. КРАДЦИ МЪРШАВИ ДЕТО ЗА НОВ МОРАЛ ГОВОРЕХА. СЪЩАТА ПАСМИНА КАТО ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ СЕ ОКАЗАХА.

454

Анонимен

преди 12 години

Бойко ще докара до инфаркт форумните *** ,които го плюят ,(само от статиите в днес.бг. )! Тотално полудяват ,като видят негова снимка ! Представям си ,как се гърчат в спазми от безсилието си да измислят нещо смислено !!!

453

Анонимен

преди 12 години

плачете крадци червени!

452

Писмо до дядо коледа

преди 12 години

Мили дядо Коледа- искам за коледната вечер да не виждам поне на този ден дебелия врат на един пожарникар- ти знаеш кой.... Нека поне в коледната вечер не ни се натрапва с просташкото си поведение ...и дано под твоята качулка не видиме вратлето на премиерчето- Защото ако има класация ...то той ще е най най големия дядо.... коледа- номер 1.....но нека тази вечер ни остави на спокойствие.....

451

НАРОДЕеееееееее

преди 12 години

Не премятай пожарникарския маркуч а се съвземи ....един невероятно ограничен индивид- не човек- а именно ивдивид си позволява да се подиграва с цял един народ.....то бива бива ама такъв недоразвит *** работи цялата страна