83

анонимен

преди 12 години

Самозабравили се ***!

82

сашо

преди 12 години

за всеки гост имаше подарък за изненада,а именно прилагаше им се ритуала ЧАЛАМБА, и всички останаха много толкова доволни че решиха това да е седмична сбирка на чаламбисти.

81

Анонимен

преди 12 години

И трите дядо попе, и трите ...

80

Осведомен

преди 12 години

" На дебютното парти гостите се потопиха в ориенталска атмосфера, а на всяка маса имаше наргиле."Наско преди това се обрязал, а жените му се обръснали,за да се потопят по-дълбоко в ориенталската атмосфера

79

qwer

преди 12 години

"На дебютното парти гостите се потопиха в ориенталска атмосфера....", абе хората ни приеха в ЕС ние все към Ориента дърпаме бе,защо тези пачи не направят парти със западен отенък,като чуя "ориенталски" и все за кючек ми напомня,няма ли да се почувстваме малко поне европейци бе,стига с този Ориент.

78

Анонимен

преди 12 години

До 76.Никой не познава интелектуалното ниво на тези двете.Просто е смешно да ни ги пробутват а ла аристократки,при условие че потеклото им е а ла село!А и да ви кажа че едва ли някой го е еня тези колко и какви тематични партита са правили.

77

62 ме разсмя

преди 12 години

Не искал децата му да стават еди какви си ! Абе всеки намира себе си като порасне , без да се съобразява с мнението на други ! Така ,че нещо ако им харесва те ще го намерят и няма да се съобразяват с теб ! Все едно да кажеш на сина си ,момчето ми ожени се за блондинка защото са най-красиви ! Ами ако той харесва брюнетки, кво правим ?! Не се мъчете да изисквате от децата си да харесват онова ,което на вас ви харесва ! Всеки човек е различен и има право на личен живот ! С тази злоба ставате жалки

76

Анонимен

преди 12 години

ДО 76 КАКВИ ЗВЕЗДИ ,ЗВЕЗДИ ИМА САМО НА НЕБЕТО , ЛИГОТОИТИ ИМ СА МНОГО

75

до 73,бачи Кольо

преди 12 години

Ти не си ли" модерен ",....сега жени ходят по ---жени ,и мъже по --мъже !Затова си вземи ---Наско ,може и двамата да сте доволни-------после!

74

62 ти ненормален

преди 12 години

ли си?Да не си излагали простотиите на показ ,че нашите даца да не им подражавали , брее! Според теб и някои като теб е простотия ,според други не !Ами ,че по същата логика аз искам да забранят религиите и да унищожат църквите и джамиите ,защото според мене религиите са заблуждение и тъпотия и не искам децата ми да станат религиозни ненормалници като пораснат!И второ тези хора са звезди дали своя принос за Бг.,нормално е да са в медиите!А ако твоите деца са умни като теб ,няма от кво да се боиш

73

до 61

преди 12 години

За rock се иска доста повече култура :D

72

hh

преди 12 години

Богатите пачосани *** п*тки се чудят с кво да си запълват времето / и др неща/

71

БАЧИ КОЛЬО

преди 12 години

ВЗИМАМ ГИ И ДВЕТЕ ЩЕРКИ ЗАЕДНО С МАМА,ШИ ОСТАНАТ ДОВОЛНИ

70

мнение

преди 12 години

Наско Сираков и Илияна Раева са известни със спортни постижения, но дъжерите им с какво по точно са известни! С това че са дъщери на ... ! Честно, това вече е простотия.

69

Илиана--браво!

преди 12 години

Г-жа Раева е всичко в семейството ---,а г-н Сираков е ----гола вода!

68

браво !

преди 12 години

И.Раева е за подражание ,...супер съпруга ,която запази своето семейство,голям боец ,отлична майка,супер треньор,готина !Наско лекето ,не я заслужава ,той е лай.о!

67

Наблюдател

преди 12 години

На снимката виждам Майкъл Джаксън и две жени, мдааам...

66

Анонимен

преди 12 години

Ето на това му викам дефектни гени - тия двете дъщери, са ПО-ГРОЗНИ от РОДИТЕЛИТЕ си, ха ха ха...

65

Анонимен

преди 12 години

Ум царува,ум робува , ум белия делфин....

64

Анонимен

преди 12 години

Леле много са страшни, особено едната. Ха ха