58

айде стига де!

преди 12 години

След като всички си плащаме пътните данъци ,значи необходимо е да се почисти ---навсякъде !Пак ли има 2 аршина ...?

57

До 51

преди 12 години

Разбира се, че подлезите и спирките не се чистят със снегорини, но е задължение на общината да ги изчисти за да не си трошат бабите краката докато слизат по заледените стълби на подлезите. А как ще ги чистят, дали *** с лопати или по друг начин, мен не ме интересува.

56

до 45

преди 12 години

май ти е замръзнала горната глава!!!!д.ебил!

55

Astronom

преди 12 години

Сняг се сипе на парцали...С една дума - вали.Цяла нощ напред, назад,затрупахме се със сняг.Много се измъчихме,всичко НАФЪНДЪЧИХМЕ!А пък снегорин дойдечак когато снегът сам си спре...Двайсе *** с метлище решат проблема - може би?!Щом и Боко идва с тях...Леле станахме за смях!Той не идвал да мете,а пуловерчето на Станишко щял да разплете...Той пък взе че се обидии в Европата отиди...Боко тука си останасняг и кал да гази на мегдана!

54

bg

преди 12 години

BRAVUS .....ZA 1 PAT OT 20 g, SE 4ISTI KATO V EVROPA ,,,,,,,,,KASMET NA PATA

53

ГЕРБер

преди 12 години

Само некадърните комунисти не могат да карат в зимни условия! И си търсят проблемите в ГЕРБ. ;)

52

дам

преди 12 години

След стотиците коментари за заснежени улици на София , се прежалих и реших да си разчиста колата и да си изпробвам новите зимни гуми , които закупих миналия месец , но все още не бях изпробвал на сняг и какво да видя излизам по булевардите и гледам мокър асфалт , няма коловози няма снегове , дори и сантиметър сняг , а по форумите се описва снежен апокалипсис .

51

До 43

преди 12 години

Изчистен подлез или спирка? Със снегорина ли искаш да ти влезнат да ти изчистят подлеза и спирката. И кви са тия подлези пълни със сняг,да не са открити. И тук не говорим за пешеходци,а за шофъори и пътища.Както се казваше в едно предаване хора-пътища-автомобили.

50

koku

преди 12 години

Истината е, че над половината шофьори не са подготвени за зимата - физически, психически, технически. Тази сутрин се нагледах на всякакви простотии. Един тръгна да ме изпреварва при спускане върху хлъзгав път. Друг кара с 5км/ч, защото не знае как да си оправи стъклата да не са запотени, или сигурно си мисли, че не са запотени стъклата, а отвън е мъгла. Трети се прави на Шумахер и кара на слалом между колите с което стресира неопитните водачи и те започват да карат още по-бавно. Да не споменавам

49

до 46

преди 12 години

Пфффкакви коловози какви преспи, при положение , че дори и сега в малките улички където не е минавал снегорин няма повече от 7-8 см сняг ...Вие го изкарахте , че сутринта , когато нямаше повече от 2-3 см снежна покривка е било ужас.

48

Анонимен

преди 12 години

Понеже няма проблем със снегопочистването в София.Седем автомобила катастрофираха на улица "Митрополит Серафим Сливенски" зад Окръжна болница в София.

47

Анонимен

преди 12 години

2000 чиновници работят в Софийска община - да им бяха дали по една лопата щяха да свършат по-добра работа, вместа да лапат рушвети

46

sante_dog

преди 12 години

тук някои хора в друга София живеят - сутринта минах по Гоце Делчев, Житница, Мушанов, Вардар... Не беше минавала машина за почистване на снега. Само автомобилите си бяха направили коловози. Сега е чисто по улиците - те колите го намачкаха и се постопи, пък и спря да вали.

45

666

преди 12 години

ЧЕРВЕРАСТИ - БСПЕНДЕЛИ, ЦЯЛ ЖИВОТ В КАЛТА И КИШАТА ЧЕ СИ ОСТАНЕТЕ, БИЙ ЧЕРВЕНИТЕ ***, БОЙКО, БИЙ ГИ, НЯМАЙ МИЛОСТ, НАКАЖИ ГИ!

44

фф

преди 12 години

Айде стига София де само там ли има сняг и проблеми я идете и вижте какво се случва по Е-80 между Пловдив и Хасково.Омръзна ми всички журналисти да правите снежния проблем София едва ли не единствения в България и да замазвате очите на хората.В София от както се помня при все кмет е имало проблеми с чистенето на снега но обърнете малко внимание и на междуградските артерии където има много повече движение и предпоставки за тежки ПТП.Живущите от София ги моля да не се засягат критиката ми е към жу

43

Анонимен

преди 12 години

Да, бе, да изловиха ги още във въздуха и за това сутринта нямаше един изчистен подлез или спирка.

42

кестен

преди 12 години

както казах малко по-долу по диагонала на София Западен парк - Горубляне беше чисто до асвалт ! Това не значи че не минах разтоянието за малко под 2 .00 единият от които висях между БНБ И ПАРЛАМЕНТА !!! Просто няма закон за "летните шофьори" който да ги задължава да си седят в къщи вместо да излизат с колите да се пързалят със изтрити летни гуми по трамвайните релси !!!

41

Анонимен

преди 12 години

ЗАЩО УПОРИТО СЕ ГОВОРЯТ ГЛУПОСТИ!!!!ЦЯЛА СУТРИН ОБИКАЛЯХ СОФИЯ И ПРОБЛЕМИ НЯМА.задръстванията са си на обикновените места Бул. България, цар Борис 3, Цариградско са си ОК.

40

До 29

преди 12 години

Почистването на градската инфраструктура е задължение на общинската администрация,като парите за това са от общинския бюджет,не от пътна инфраструктура.Ако не си го знаел,вече го знаеш,а ако случайно си го знаел,но въпреки това пишеш глупости,значи си червен ***.

39

кестен

преди 12 години

Червени ***, сабале от БНБ до Парламента минах за само 52мин !!! Беше изчистен навсякъде пътя до асвалт , от Западен парк до Горубляне и пак шматките немогат да карат и блеят по пътя !!! Снега изненада само мацките дето си слагат червило на сфетофарите !!!Айде спамете си пак със здраве !