51

Анонимен

преди 12 години

Руските богаташи винаги са били най-големите смешници. На Запад много ги обичат, защото са лесни за доене и много мляко дават.

50

Гошо Тъпото

преди 12 години

Путин този още не го ли е...окошарил,че изнася руските...авоари зад граница.Милиони руснаци тънат в мизерия,а олигархът е...продал завод,който сигурно го е...строил баща му.Е,това ще доведе до нова руска...революция;и там работата е...изтървана.

49

ОчевАдно е

преди 12 години

ОчевАдно е, че който е против тази девойка и баща й е за това, което беше пртеди 1989-та година, а който е за нея и баща й, значи е за капитализъм, демокрация и пазарна икономика.

48

Швейк

преди 12 години

аз пък имам по интересна новина от тези дръвчета от днес. 350 студенти от колежа сейнт мери са преестени да живеят на кораб докато колежа ремонтира общежитието. Сега руските олигарси да се пукат от яд и да си скубят косите. айде че закъсахме с местенето.

47

Криско

преди 12 години

Аз пък се кефя на такива девойки. В много случаи са далеч по-лоялни, отколкото бедните п.тенца по дискотеките. Една богата девойка си търси умен мъж, който да управлява парите й, докато пумиярчето колкото и да е красиво - гледа само как да си продаде *** на когото и да било, само да храни нея и мама й. И ще мине през 100 без да й пука, че някой я обича и се грижи за нея!

46

баба Куна

преди 12 години

Пък бай Захари от с. Първомайци много хубаво прави кат имам разстройство и после са оправям и нямам вече разстройство :):):)

45

Анонимен

преди 12 години

абе не знам дали местите или не, ама докато местите - управниците ви го наместват.

44

Швейк

преди 12 години

мацата щяла да "отсяда" там при посещенията си в нюйорк. а бе то места за отсядане бол. местим ли момчета, местим ли?

43

Бай Захари

преди 12 години

Пък баба Куна от с. Първомайци има разстройство!

42

Анонимен

преди 12 години

Да, другари комунисти ... някои (бивщи комунисти) в Русия успяха да построят комунизма за себе си и децата си ... около 1% от населението.Същото е и в БГ.

41

Анонимен

преди 12 години

Тая дали си търси мъж?...

40

Анонимен

преди 12 години

Как им изсмукват парите на руските балъци, не е за вярване. Едно време по същия начин са продавали на диваците стъклени мъниста срещу чисто злато... Че и после даnъци наливат в общинския бюджет на NY.

39

бай Захари

преди 12 години

А ..... баба Куна от с. Първомайци дето вчера си беше купила двете кофички с кисело мляко от палмово масло ги е изяла и май ги е из*рала днес!Еееее таз новина вече е интересна, нали?

38

Анонимен

преди 12 години

Каква девойка, каква покупка какви 5 лева?С парите на тате и баба знае да купува...Днес.бг винаги се опитват да шокират аудиторията още със заглавието, кога ще престанем да търсим под телето вол?!

37

go6o

преди 12 години

Представете си я как *** и ще ви мине.

36

бай Захари

преди 12 години

Пък баба Куна от с. Първомайци си купила вчера две кофички с кисело мляко от палмово масло!Интересно, нали?

35

Анонимен

преди 12 години

така е в Русия е мизерия. Супер бедни и супер богати. Някои като Франция, Англия и САЩ като спечелиха войната през 1945-та направих от страните си рай - висок жизнен стандарт. Само Русия дори и да спечели войната нищо не направи за народа си. Една от най-великите и богати на ресурси страни, а една от тези с най-беден народ.

34

Дико

преди 12 години

Става дума за капиталисти, а не за комунисти. Дреме ми, кой какви етикети си е лепил някога! За което съжалявам е, че Риболовлев не са го нахендрили с един голям тризъбец, когато му е било най-сладко! А "руската девойка" е девойка, колкото аз съм хипопотам...

33

лулу

преди 12 години

Имала - дала. Що не си купим ние? Щото нямаме. Нужно ли е да оплюем богатите? Не, но българинът това си може най-добре. Кво ви бърка вас кой откъде си е изпрал парите? Ми направете го и вие бе, умници, само че не можете. И не защото сте много морални и честни, ами защото сте прости и завистливи. Друго не ви се отдава. Иначе много ги разбирате нещата като трябва да окаляте некой ;)

32

Анонимен

преди 12 години

ot komentarite bylva zloba, zavist, typotia i prostotia, koito gi ima v takova koli4estvo mai samo v BG. aide ciao i si razkyrvatete prystite ot pisane na minusi.