9

до 2

преди 12 години

може ама си купи акумулаторни батерии. криза е все пак:)))))))

8

baceto

преди 12 години

Eми то всички се плющима ама някой си остават дебели

7

Към 6

преди 12 години

Плътта на крачетата е под непрекъснато натоварване - естествен фитнес - и затова по-трудно и по-бавно се отпуска. Побеляването на косите, а до известна степен и бръчките зависят от наследствеността,кодирана в гените. Но боята за коса лесно заблуждава мъжа - нали и 20-годишните се боядисват, а качествената козметика и добрите масажистки забавят появата на бръчките.Но запомни! При повечето булгаристанки най-напред се развалят ръцете - от пране на ръка, чистене, белене и стъргане на зарзават и т.н

6

папардак

преди 12 години

Ми рекох на бабата , че мога да и опъна кожата. Да ама не. С таз голяма кожа дето я имам едва ли............ще и опъна кожата:)

5

До Нерез 3

преди 12 години

И друг път в този сайт са те питали на колко години си? Защото личи отдалеч колко е скромен сексуалният ти опит. Пролича си и сега. На 50 год. жените все още нямат проблеми с красотата на крачетата. Изключвам тези, които страдат от разширени вени - тяхното е болест и не винаги зависи от възрастта.Ако беше ходил повече по жени, щеше да знаеш, че най-напред се съсипва бюстът. После се отпуска и наедрява шкембето. Отпуска се плътта и се разваля и овалът на лицето. След това - подгърбването.

4

Дедо Ви Пич

преди 12 години

От 2 години навивам комшийката да я направя мнооого красива, а ми се опъва............:(

3

Гошо Тъпото

преди 12 години

Не секса а...фитнесса(в Кривунделово му викаме...копане с мотика) оправя всички...бръчки.Затова по нашенско,100 годишни...дами,копат.

2

Нерез

преди 12 години

Тия сладки крачета на снимката горе, са на жени около 50-те ... ше знаете! От много секс са станали толкова красиви, вервайте ми!

1

Анонимен

преди 12 години

Секс се прави с двама